הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

ב3 חודשים האלה השמנת הרבה ועלית ל100 ק"ג סקוואט כשאתה שוקל מעל 90 (!!)
לא בזבוז זמן לדעתך? אני שואל ברצינות,
בשביל למצות את העיקרון של SS אתה תגיע למעל 100 קילו ואולי תגיע ל150 סקוואט.. כמובן שאני לא מבין גדול בתחום הכוח אבל ככה נראה לי.

בשביל למצות את העיקרון של SS אתה תגיע למעל 100 קילו ואולי תגיע ל150 סקוואט.. כמובן שאני לא מבין גדול בתחום הכוח אבל ככה נראה לי.

זה שאני לא מצליח זה לא אומר שאני אפסיק לנסות

להקריב 10 קילו משקל גוף בשביל עוד 50-60 קילו סקוואט, מה בדיוק הבעיה כאן?

לא דיברתי על המשקל
דיברתי על האופן היחסי שהוא בקושי בראטיו של 1:1
לא כולם נולדו מבורכים ככה שיכולים להרים פי 2 משקל גוף בשנה הראשונה שלהם. המטרה שלו זה להתחזק, מה אתה רוצה שהוא יעשה?

ידידי, אתה בדרך להיות פח זבל מהלך. עם 100 ק"ג סקוואט, אתה יכול לחטב ולהמשיך להעלות במשקלי העבודה עם תכנית בנפח נמוך, כמו למשל התכנית של ביל סטאר, ולהתחזק אפילו בעשרות אחוזים. רבים וטובים עשו את זה לפניך, אפילו פה בפורום.
לגבי מה ריפטו אומר - ובכן, זה תלוי איזה מאמר של ריפטו אתה קורא - יש את מאמר "ההבהרה" שאומר שכשאתה באזור ה-20% הגיע הזמן לקצץ ולתת לאחוז השומן לרדת לאזור ה-17%, ויש מאמרים שבהם זה לא משנה אם אתה עולה בשריר או בשומן, אתה תתחזק, ולהקריב זה חשוב.
תפעיל לבד את הראש ותבחר מה לעשות.

24/10/13

סקוואט קל 80 5X2 (בהמלצת טל- Beast and cheat)
פרס 57.5 5,5,4-5F
פאוורקלין 60 3X5

ידידי, אתה בדרך להיות פח זבל מהלך. עם 100 ק"ג סקוואט, אתה יכול לחטב ולהמשיך להעלות במשקלי העבודה עם תכנית בנפח נמוך, כמו למשל התכנית של ביל סטאר, ולהתחזק אפילו בעשרות אחוזים. רבים וטובים עשו את זה לפניך, אפילו פה בפורום.
לגבי מה ריפטו אומר - ובכן, זה תלוי איזה מאמר של ריפטו אתה קורא - יש את מאמר "ההבהרה" שאומר שכשאתה באזור ה-20% הגיע הזמן לקצץ ולתת לאחוז השומן לרדת לאזור ה-17%, ויש מאמרים שבהם זה לא משנה אם אתה עולה בשריר או בשומן, אתה תתחזק, ולהקריב זה חשוב.
תפעיל לבד את הראש ותבחר מה לעשות.
מה אתה מתרגש. הוא בסה"כ לא ידע שבשלב הזה של התוכנית עוברים להתקדמות של פעמיים בשבוע עם סקוואט קל באמצע. בגלל זה הוא נתקע. אלה שממשיכים להוסיף 2.5 כל אימון 3 פעמים בשבוע ונתקעים אז פשוט עולים עוד 10 ק"ג במ.ג ועדיין לא מתקדמים בסקוואט זה לא, אבל ממש לא מה שאמור לקרות בתוכנית. עכשיו הוא התחיל עם הסקוואט הקל באמצע השבוע, והוא צפוי להמשיך להתקדם ככה, ולא מעט.

איחלתי לחייל בהצלחה.

לא כולם נולדו מבורכים ככה שיכולים להרים פי 2 משקל גוף בשנה הראשונה שלהם. המטרה שלו זה להתחזק, מה אתה רוצה שהוא יעשה?
הוא ספציפית ירים פי 2 ממשקל הגוף בשנה הראשונה. אין לו בעייה של גנטיקה.

לא דיברתי על המשקל
דיברתי על האופן היחסי שהוא בקושי בראטיו של 1:1
לחטב זה קל כשיש לך כבר מסת שריר, הרטיו פחות רלוונטי בעיקר כשהוא איזה 1.90 ושהוא צריך לענף שלו גם הרבה כוח אבסולוטי ולא רק יחסי (כמה קשה לדחוף אותך \ כמה קל לך לדחוף אחרים זה לפי כוח אבסולוטי, לא יחסי)

להקריב 10 קילו משקל גוף בשביל עוד 50-60 קילו סקוואט, מה בדיוק הבעיה כאן?
לא קונה את זה! מי שיש לו סקוואט של 150 קילו זה רק מישהו עם 50% שומן! תמיד! אי אפשר אחרת!

ועכשיו ברצינות, גם לי נשמע כמו אחלה דיל. בשביל להבהיר כמה דברים לכל אלה שאוהבים להיות על 5% שומן. תבין, לא רק שאין בזה בעייה - זה גם ליהנות מכל העולמות. כאילו, פאק, אנשים אשכרה נרתעים מהרעיון הזה של גם להיות גדול וגם להיות חזק.

זה שאני לא מצליח זה לא אומר שאני אפסיק לנסות
אחלה ראש.

א. מה הבעייה בלשקול מעל 90?
ב. אגב, הוא באיזור ה1.90
ג. אתה אומר את זה כאילו סקוואט של 150 זה מובן מאליו, וזה לא - כראייה, ל99.999999% מהאוכלוסייה המתאמנת אין את זה.
ד. אם המטרה שלו היא כוח, איך יתכן שלהתחזק זה בזבוז זמן?

מה אתה מתרגש. הוא בסה"כ לא ידע שבשלב הזה של התוכנית עוברים להתקדמות של פעמיים בשבוע עם סקוואט קל באמצע. בגלל זה הוא נתקע. אלה שממשיכים להוסיף 2.5 כל אימון 3 פעמים בשבוע ונתקעים אז פשוט עולים עוד 10 ק"ג במ.ג ועדיין לא מתקדמים בסקוואט זה לא, אבל ממש לא מה שאמור לקרות בתוכנית. עכשיו הוא התחיל עם הסקוואט הקל באמצע השבוע, והוא צפוי להמשיך להתקדם ככה, ולא מעט.

איחלתי לחייל בהצלחה.

הוא ספציפית ירים פי 2 ממשקל הגוף בשנה הראשונה. אין לו בעייה של גנטיקה.

לחטב זה קל כשיש לך כבר מסת שריר, הרטיו פחות רלוונטי בעיקר כשהוא איזה 1.90 ושהוא צריך לענף שלו גם הרבה כוח אבסולוטי ולא רק יחסי (כמה קשה לדחוף אותך \ כמה קל לך לדחוף אחרים זה לפי כוח אבסולוטי, לא יחסי)

לא קונה את זה! מי שיש לו סקוואט של 150 קילו זה רק מישהו עם 50% שומן! תמיד! אי אפשר אחרת!

ועכשיו ברצינות, גם לי נשמע כמו אחלה דיל. בשביל להבהיר כמה דברים לכל אלה שאוהבים להיות על 5% שומן. תבין, לא רק שאין בזה בעייה - זה גם ליהנות מכל העולמות. כאילו, פאק, אנשים אשכרה נרתעים מהרעיון הזה של גם להיות גדול וגם להיות חזק.

אחלה ראש.

א. מה הבעייה בלשקול מעל 90?
ב. אגב, הוא באיזור ה1.90
ג. אתה אומר את זה כאילו סקוואט של 150 זה מובן מאליו, וזה לא - כראייה, ל99.999999% מהאוכלוסייה המתאמנת אין את זה.
ד. אם המטרה שלו היא כוח, איך יתכן שלהתחזק זה בזבוז זמן?
א.אין בעיה, אבל זה משעשע כשהסקוואט שלו 5 קילו מעל המשקל גוף שלו.
ב. יודע
ג. בנאדם שמעל 1.90 יכול להגיע גם ל120 סקוואט בתקופת זמן של 3 חודשים בתוכנית כוח לדעתי לפחות,ף אל תשווה בנאדם כזה שכמעט שוקל 100 למרבית האוכלוסיה המתאמנת ששוקלת לפחות 20 קילו פחות ממנו.
ד. לא ידעתי, שיהנה.

בוז עליי!
אוי ואבוי 😵

אני לא חושב, אני מאמין שזה הועיל לך.

אני רוצה להשתדרג מבחינת ציוד. מה אתה ממליץ לחגורה, נעליים ושרוולים? אינזר, אדיפאוור וred משו? מאיזה אתר? (שלח לפרטי). אם שחכתי משהו תוסיף. אין לא מחפש להתחרות, רק להתחזק כמה שיותר.

אני לא חושב, אני מאמין שזה הועיל לך.

אני רוצה להשתדרג מבחינת ציוד. מה אתה ממליץ לחגורה, נעליים ושרוולים? אינזר, אדיפאוור וred משו? מאיזה אתר? (שלח לפרטי). אם שחכתי משהו תוסיף. אין לא מחפש להתחרות, רק להתחזק כמה שיותר.
זה תלוי תקציב
לדעתי:
חגורה - רק אינזר
נעליים - הwarrior מצויינות, לא חושב שיש מה להיסחף.
אפשר גם PP2.
שרוולים- Rehbad\Titan.

זה תלוי תקציב
לדעתי:
חגורה - רק אינזר
נעליים - הwarrior מצויינות, לא חושב שיש מה להיסחף.
אפשר גם PP2.
שרוולים- Rehbad\Titan.

חגורה- אינזר ושרוולים- אחד ממה שהצעת- אני סגור אבל אני לא בטוח שהאדיפאוור מתאימות ללואו בר ול1.90 אם זה קשור. מי מבין בנעליים כאן?

חגורה- אינזר ושרוולים- אחד ממה שהצעת- אני סגור אבל אני לא בטוח שהאדיפאוור מתאימות ללואו בר ול1.90 אם זה קשור. מי מבין בנעליים כאן?
הנחש.
לא מבין למה להיסחף ולקנות נעליים ב200$, זה יותר מידי כסף לדעתי.

רעיון אחר
חגורה RDX
נעליים- אולסטאר
שרוולים לא צריך אם כבר שים תחבושות על הברך ואל תקשור חזק
סך הכל 250 שקל

@SmokingSnake איזה נעליים היית ממליץ לי, מתאמן כוח (כולל פאוורקלין ואולי בהמשך גם קלין וסנאץ׳), 1.90, סקוואט לואו בר? בלי הגבלת תקציב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית