הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

שבתשקילה 94.3 (עלייה של 2.1 קילו) הגיוני בהתחשב שזה השבוע הראשון לקריאטין ושבוע שעבר לא עליתי גרם. כנראה הייתי מאוד מיובש לפני שבוע והשבוע זה התאזן.

שבתשקילה 94.3 (עלייה של 2.1 קילו) הגיוני בהתחשב שזה השבוע הראשון לקריאטין ושבוע שעבר לא עליתי גרם. כנראה הייתי מאוד מיובש לפני שבוע והשבוע זה התאזן.
עד לאן אתה מכווון? המשקלים נמוכים יחסית למשקל גוף.

תתכונן השבוע לאימון.

אני פסימי אם תגיע, תפתיע אותי אני מתכוון לקנות מגנזיום אבץ ויטמין D C ומולטי בבית המרקחת הקרוב למקום מגורי. מה ההמלצות מחברות שיש בארץ? 9/11/13

חרא אימון, הסקוואט דפק לי את המרפק עוד פעם. אין סקוואט לשבוע הקרוב. אימונים בחד״כ הקרוב לבית: שני, רביעי, שישי במתכונת בנץ׳, מתח רחב, דדליפט. ניראה אם יהיה לי כוח לפרס, רוצה לחזק את הבנץ׳ והדדליפט ולהתאמן קצת במזג אוויר נורמלי ועם חברותה. @Billie לא יהיה אימון השבוע.

סקוואט 112.5 5,5,4 חרא טכניקה כאילו לא למדתי כלום סקוואט בדיחה. אם תבקשו אני אעלה.
בנץ׳ 85 3 וזהו כאבה היד.

נערך לאחרונה:
אני פסימי אם תגיע, תפתיע אותי אני מתכוון לקנות מגנזיום אבץ ויטמין D C ומולטי בבית המרקחת הקרוב למקום מגורי. מה ההמלצות מחברות שיש בארץ? 9/11/13

חרא אימון, הסקוואט דפק לי את המרפק עוד פעם. אין סקוואט לשבוע הקרוב. אימונים בחד״כ הקרוב לבית: שני, רביעי, שישי במתכונת בנץ׳, מתח רחב, דדליפט. ניראה אם יהיה לי כוח לפרס, רוצה לחזק את הבנץ׳ והדדליפט ולהתאמן קצת במזג אוויר נורמלי ועם חברותה. @Billie לא יהיה אימון השבוע.

סקוואט 112.5 5,5,4 חרא טכניקה כאילו לא למדתי כלום סקוואט בדיחה. אם תבקשו אני אעלה.
בנץ׳ 85 3 וזהו כאבה היד.

שאלה קטנה....
למה המגנזיום (מקווה שהתכוונת לתוסף תזונה) אבץ וכל שאר הויטמינים???
הכרחי? מורגש?

תעלה את הסירטונים, אתה לדעתי קצת פרנואיד ופרפרקטציוניסט

הטכניקה לא חרא, הפציעה שלך במידה והיא באמת מהסקוואט נובעת מזה שכשאתה נלחם או מתאמץ ביציאה מהבור את דוחף את המוט עם היד או מוריד אותו תחת המוט.
תלמד פשוט לקבע אותו במהלך הסקוואט, תעבוד על גמישות, תשים קרח או משהו ופשוט תמצא פיתרון או תלמד להסתדר עם זה ולפתור את זה בהדרגה או במכה.

הטכניקה לא חרא, הפציעה שלך במידה והיא באמת מהסקוואט נובעת מזה שכשאתה נלחם או מתאמץ ביציאה מהבור את דוחף את המוט עם היד או מוריד אותו תחת המוט.
תלמד פשוט לקבע אותו במהלך הסקוואט, תעבוד על גמישות, תשים קרח או משהו ופשוט תמצא פיתרון או תלמד להסתדר עם זה ולפתור את זה בהדרגה או במכה.

כן, אבל קצת נמאס לי שהסקוואט דופק את כל שאר התרגילים. זה עלול להיגמר בריסט בבנץ׳ ובדדליפט. בכל מקרה, הרוטציה אחורה של הכתף כבר מהסט אפ כואבת לי ואני אתן לה שבוע להחלים. משם ניראה כבר איך מתקדמים. אני מתחיל לאבד סבלנות מהסקוואט.

בפרונט סקוואט גם יכאב? אם לא, תעבור אליו לשבוע הקרוב. (תכלס הייתי מציע לך לעבור אליו לתמיד, אבל אין לי כוח ורצון להיכנס לדיון שזה יגרור).

בפרונט סקוואט גם יכאב? אם לא, תעבור אליו לשבוע הקרוב. (תכלס הייתי מציע לך לעבור אליו לתמיד, אבל אין לי כוח ורצון להיכנס לדיון שזה יגרור).

אני לא יודע איך עושים פרונט סקוואט, זה מסובך טכנית? כמה ארים בערך?

תלוי כמה אתה גמיש בכתפיים (אם אתה יכול להיכנס לתנוחת front rack), אני לא מומחה בטכניקה, אבל מבחינת רגליים המנח אותו דבר.

כמה תרים? זה מאוד אינדווידואלי

תבו

בנץ׳ 85 3 וזהו כאבה היד.
תבוא למטולה אני אסדר לך את הבעיה עם המרפק\פרונט סקוואט.
יש לי חזה, פרונט ומתח אימון הבא.

אם תרצה, תוכל להעלות סרטון של הפרונט סקוואט ואתקן אותך כמה שאני יכול

הסבר פרט ונמק

+ שאלה,
אתה לא עושה באק סקוואט? (או יותר נכון סקוואט - להגיד שאני הולך לעשות back squat זה כמו להגיד שאני הולך לעשות standing pee)

זה שונה לגמרי מהסקוואט (LB), וזו הסיבה שלא לומדים אותם ביחד (אפשר ללמוד את שניהם, אבל לא במקביל - רק אחרי ששולטים באחד בצורה טובה מאוד ללמוד את השני).
תהנה:

תלוי כמה אתה גמיש בכתפיים (אם אתה יכול להיכנס לתנוחת front rack), אני לא מומחה בטכניקה, אבל מבחינת רגליים המנח אותו דבר.
בערך שום דבר לא אותו דבר בין FS לLB. בטח ובטח שלא מנח הרגליים (מה שגורר גם מנח גב כמובן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית