הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

ניסיון אישי בעיקר עם הגיון מדעי

אני ממש לא אומר את זה. לי אישית חשוב כרגע לקדם את הבנץ' יותר מהכל מסיבות שאתה יכול לשער לעצמך. יש משהו מיוחד בתרגיל הזה שעושה לנו טוב לאגו. וזה לא רק זה. יש לי המון סיבות למה דווקא הבנץ'. מאז ומתמיד, תמיד היה חשוב לי הבנץ'.
בשנה וקצת האחרונות (עד לפני חודש) חשבתי בדיוק הפוך- שריפטו יודע על מה הוא מדבר וההורמונים שמופרשים בסקוואט ובדדליפט יקדמו לי את הבנץ'. אז עשיתי כן וזה לא עבד. הפציעה שעברתי גרמה לי לנסות משהו אחר שראיתי שעובד עליי מצויין אז קיבלתי החלטה לעבוד ככה. בגדול, אין הרבה הגיון במה שריפטו אומר. אז כרגע טוב לי ואני לא משנה כלום. אני מאמין שלא זנחתי את הסקוואט והדדליפט לתמיד. אני מאוד אוהב אותם גם כן. אבל כרגע אני עובד ככה מהסיבות שציינתי לעיל (למרות שזה הרבה יותר מורכב ואם באמת אנסה להסביר לך זה ייקח כמה עמודים).

כן, אחי. סוג שונה של כוח. לא הכוח שריפטו, עולם הפאוורליפטינג, והאתר מטיפים לו אבל כן סוג של כוח. תחשוב מחוץ לקופסא לרגע.

הבנתי

תשובה משביעת רצון! 📚🤓✌️

אני אמשיך לעקוב! (ראית רשמתי אמשיך ולא ימשיך!🖕)

אתה יודע שחוסר איזון בין פלג גוף עליון לתחתון, מלבד המראה החיצוני, יכול להוביל לפציעות רציניות

אתה יודע שחוסר איזון בין פלג גוף עליון לתחתון, מלבד המראה החיצוני, יכול להוביל לפציעות רציניות

בקשר למראה החיצוני, יכול להיות לך סקוואט 400 קילו לחמישייה אבל אם אתה רזה עם גנטיקה רעה בתאומים אתה תראה עם רגליים קטנות. כי הירך מוסתרת במרבית הבגדים. תאומים מפותחים הם המרכיב היחידי לאסתטיקה של הפלג גוף התחתון.
בקשר לפציעות, שטויות במיץ אוכמניות.

אתה רשמת שאתה רוצה כוח אחר , אני שואל מה זה כוח אחר ?
כוח גופני הוא היכולת להפעיל כוח על עצמים באמצעות השרירים.
אז בא לו להיות חזק רק בתנועת קירוב אופקי בכתף ופשיטת קרסול. זכותו.

אתה רשמת שאתה רוצה כוח אחר , אני שואל מה זה כוח אחר ?
כוח גופני הוא היכולת להפעיל כוח על עצמים באמצעות השרירים.

כוח זה כוח..
זה נכון שהוא מחזק רק חצי מהגוף פה...
אבל הוא עדיין מתחזק ומשיג כוח

טוב לי זה נירא דפוק לגמרי אבל שיהיה .
כמו שכתבו מעלי , טוב אחי בהצלחה.

הוא שיפר את הבנץ' שלו ביותר מ-10 קילו, במבחן התוצאה הוא מצליח מעולה. אפילו שזה נראה לא מאוד מקצועי.
הסקוואט שלו לא ירד ל-60 קילו בגלל זה, וגם אם כן, המשקלי עבודה יחזרו מהר מאוד.
הדבר היחיד זה שצריך לדעת מתי לשים את הגבול ולחזור לעבוד על פלג גוף תחתון.

חחח אתם מציגים קיבעון מחשבתי הרסני חברים. פתחו את הראש. זה תמיד טוב. תתאימו את האימון למטרות שלכם, זה יתרום להתייעלותכם.

חחח אתם מציגים קיבעון מחשבתי הרסני חברים. פתחו את הראש. זה תמיד טוב. תתאימו את האימון למטרות שלכם, זה יתרום להתייעלותכם.
תמשיך בדרך שאתה הולך בה אם אתה חושב שזה נכון.
גם אני עשיתי ככה כשנפצעתי ברגל.
בחיטוב הגעתי ל120 לחיצת חזה ( אימון שהיית אמור להגיע אליו 🤬).

תמשיך בדרך שאתה הולך בה אם אתה חושב שזה נכון.
גם אני עשיתי ככה כשנפצעתי ברגל.
בחיטוב הגעתי ל120 לחיצת חזה ( אימון שהיית אמור להגיע אליו 🤬).

אני יודע שאתה חזק, אל תדאג. אגב, התקדמת בחיטוב?

יש מצב שאתה ואבקכוכבים אחים?
או שפשוט הצטרפת אליו לתנועת "אנחנו שונאים את ריפטו, אמן"? חושב1

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית