הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על ריבנד(התאמה, מידות)

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
אוקי היום קיבלתי את הריבנד שלי (5 מ"מ) , לפי המידות נפלתי בדיוק בין S לM , ולקחתי S כי הבנתי שזה אמור ללחוץ וזה מתרחב טיפה.
אז בעיקרון עוד לא התאמנתי איתם אבל מדדתי אותם והם לא עולים עלי בקלות כמו שרוול אלא אני מתאמץ קצת לשים אותם אבל שאני שם אותם על הברך זה לא מרגיש כאילו זה עוצר לי את הדם או משהו- אני מרגיש שזה מחמם לי את המקום וירדתי עם זה לכמה סקוואט וזה לא הגביל לי את התנועה או הכאיב לי, ככה זה אמור להרגיש? האם זה באמת מתרחב?
יש לציין שלבשתי את זה כמה דקות וזה לא עשה לי סימנים שכאילו זה עצר לי את הדם לא בירך ולא בשוק.

תודה לעוזרים , אגב - מה הגובה שצריך לשים אותם? האם ככה?
1085429_10153092677755652_1832848897_n.jpg

אני משתמש באורגינליות.
צריך קצת להתאמץ לשים אותם, בעיקר בהתחלה, אבל מתרגלים, זה לא משהו קשה כל כך.
שלי התרחבו קצת, לא יותר מידי, והגובה ששמת בסדר גמור, אני שם אותם קצת יותר גבוה ככה שהברך בדיוק באמצע.
זה לא אמור לעצור לך את הדם, רק "לתפוס" את הברך, לשמור עליה חמה ולהקנות לך "ביטחון" ולשמור על יציבות.
לגבי מידה אין לי מושג, כי להרמות אולימפיות צריך מידה שונה לפי מה שהבנתי. ותתחדש :sporty074:

• פותח/ת השרשור
תודה. אחרי אימון משקולנות שלם איתם חייב להגיד שבכלל לא לחץ ולבשתי אותם כל האימון וזה עזר לי מאד. פשוט הרגשה טוב יותר גם עם הwrist wraps קיצר אחלה מוצר והמידות יצאו טובות

• פותח/ת השרשור
במה זה עוזר?

זה מחמם את הברך ומחזיק אותה יציבה (לא כמו רצועות כמובן) לי זה גם עזר מאוד מאוד לבאונס ולגמישות (משום מה- הצלחתי הרבה פעמים לעשות סנאץ אתמול ולהשאר למטה ואז רק לעלות , משהו שפעם לא הייתי מסוגל לעשות אני מניח שזה שילוב של הריבנד והגמישות וטכניקה) בכל מקרה לבחור כמוני שקרע צולבת , עבר ניתוחים בברך ואין לו מיניסקוס זה מאד עזר מבחינת הלחץ שהרגשתי אחרי האימון על הברך. תמיד אחרי אימון משקולנות הייתי חוזר הבייתה ושם את הברכיים במיים קפואים או קרח כי הרגשתי את העומס על הברכיים, אתמול אחרי האימון- כלום! והיום בבוקר גם לא מרגיש את הברך ותמיד אחרי אימונים כבדים יום אחרי האימון יש לי קנקים בברך וכאב כזה של עומס של היום שלפני, בכל מקרה לי אישית זה נתן הרגשה מצויינת.

זה מחמם את הברך ומחזיק אותה יציבה (לא כמו רצועות כמובן) לי זה גם עזר מאוד מאוד לבאונס ולגמישות (משום מה- הצלחתי הרבה פעמים לעשות סנאץ אתמול ולהשאר למטה ואז רק לעלות , משהו שפעם לא הייתי מסוגל לעשות אני מניח שזה שילוב של הריבנד והגמישות וטכניקה) בכל מקרה לבחור כמוני שקרע צולבת , עבר ניתוחים בברך ואין לו מיניסקוס זה מאד עזר מבחינת הלחץ שהרגשתי אחרי האימון על הברך. תמיד אחרי אימון משקולנות הייתי חוזר הבייתה ושם את הברכיים במיים קפואים או קרח כי הרגשתי את העומס על הברכיים, אתמול אחרי האימון- כלום! והיום בבוקר גם לא מרגיש את הברך ותמיד אחרי אימונים כבדים יום אחרי האימון יש לי קנקים בברך וכאב כזה של עומס של היום שלפני, בכל מקרה לי אישית זה נתן הרגשה מצויינת.

סתם להתעניינות.
מידה S או M?

• פותח/ת השרשור
אני לקחתי S. וחשבתי שזה קטן ולוחץ בהתחלה אבל אתמול התברר לי שלא ואני חושב שאם כן הייתי לוקח M לא הייתי מנצל את האפקט של הריבנד בעצם ככה שההמלצה לקחת מידה פחות בעצם עזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית