נק' מוניטין:
3
- 16
- 0
גובה: 1.65
משקל: 57(עליתי כבר 4 קילו בFBW)
החלטתי לא ליהיות ליצן בחדר כושר, הבנתי שהקשר בין רוב המאמנים להבנה לוקה בחסר..
אז החלטתי לתת הכל ולהשקיע לבד.(נשאר כרגע לעבור על בנץ ופאור קלין בספר של ריפטו)
עושה את התוכנית של ריפטו.. אני דיי מתחיל בקשר לתרגילים האלה.. ככה שאני בטוח שיש לי חרא טכניקה אולי סקוואט מצב יותר טוב.
קיצר אני הולך דיי להשקיע בעיקר כי אני בחופש אז חודשים של לוג בטוח יהיו.
בקשר לטכניקה אם יש עוד דרך לשפר אותה חוץ מלעלות סרטונים ולעבור על סוג של סיכום ממה שריפטו רשם בספר?
בקשר למשקלים.. לעלות גם עם טכניקה גרועה או לחכות עד שיהיה לי טכניקה מושלמת ואז להתחיל לעלות? או לשמור על דרך האמצע?
אתמול אפשר להגיד שהיה האימון "הראשון שלי" עשיתי עוד איזה אימון לפני על סקוואט ופרס.
כרגע המטרה שלי היא לעלות כמה שיותר במשקלים(גם במשקל שלי), ללמוד את התרגילים ולקרוע את עצמי.
כמובן בדד ליפט חייב לבוא מישהו ולהגיד לך דברים ולדפוק לך את הסט.
סקוואט סט 1:
סקוואט סט 2:
סקוואט סט 3:
נראלי עשיתי סקוואטים בסדר.. שמתי לב בבית שעשיתי עם מטאטא שהבעיה העיקרית שלי בסקוואטים זה שאם אני שובר מקביל יותר מידי מתעקם טיפה הגב למטה, ואני לא תמיד זוכר לעלות עם התחת ולא תמיד פותח מספיק את הברכיים בירידה , בקשר למתיחה שם.
פרס סט 1:
פרס סט 2:
פרס סט 3:
פאק הפרס שלי עקום.. חשבתי אני עושה את זה יותר ישר, כאילו זה ממש קטסטרופה...
דדליפט סט 1:
דדליפט סט 2:
משום מה בסוף הדדליפט הרגשתי את הגב שלי מת.. שנשמתי הרגשתי את השרירים בגב התחתון.
אחרי שעה מהאימון בערך זה עבר.(בהתחשב בזה שזאת הפעם הראשונה בחיים שלי שעשיתי דדליפט אז זה נראלי בסדר)
אה מה שהכי הציק לי בדדליפט.. שכל פעם שהורדתי את המוט התופסנים בצד נפלו על הרצפה ואז המוט נתקע לי ברגל.. וזה כואב..
גובה: 1.65
משקל: 57(עליתי כבר 4 קילו בFBW)
החלטתי לא ליהיות ליצן בחדר כושר, הבנתי שהקשר בין רוב המאמנים להבנה לוקה בחסר..
אז החלטתי לתת הכל ולהשקיע לבד.(נשאר כרגע לעבור על בנץ ופאור קלין בספר של ריפטו)
עושה את התוכנית של ריפטו.. אני דיי מתחיל בקשר לתרגילים האלה.. ככה שאני בטוח שיש לי חרא טכניקה אולי סקוואט מצב יותר טוב.
קיצר אני הולך דיי להשקיע בעיקר כי אני בחופש אז חודשים של לוג בטוח יהיו.
בקשר לטכניקה אם יש עוד דרך לשפר אותה חוץ מלעלות סרטונים ולעבור על סוג של סיכום ממה שריפטו רשם בספר?
בקשר למשקלים.. לעלות גם עם טכניקה גרועה או לחכות עד שיהיה לי טכניקה מושלמת ואז להתחיל לעלות? או לשמור על דרך האמצע?
אתמול אפשר להגיד שהיה האימון "הראשון שלי" עשיתי עוד איזה אימון לפני על סקוואט ופרס.
כרגע המטרה שלי היא לעלות כמה שיותר במשקלים(גם במשקל שלי), ללמוד את התרגילים ולקרוע את עצמי.
כמובן בדד ליפט חייב לבוא מישהו ולהגיד לך דברים ולדפוק לך את הסט.
סקוואט סט 1:
סקוואט סט 2:
סקוואט סט 3:
נראלי עשיתי סקוואטים בסדר.. שמתי לב בבית שעשיתי עם מטאטא שהבעיה העיקרית שלי בסקוואטים זה שאם אני שובר מקביל יותר מידי מתעקם טיפה הגב למטה, ואני לא תמיד זוכר לעלות עם התחת ולא תמיד פותח מספיק את הברכיים בירידה , בקשר למתיחה שם.
פרס סט 1:
פרס סט 2:
פרס סט 3:
פאק הפרס שלי עקום.. חשבתי אני עושה את זה יותר ישר, כאילו זה ממש קטסטרופה...
דדליפט סט 1:
דדליפט סט 2:
משום מה בסוף הדדליפט הרגשתי את הגב שלי מת.. שנשמתי הרגשתי את השרירים בגב התחתון.
אחרי שעה מהאימון בערך זה עבר.(בהתחשב בזה שזאת הפעם הראשונה בחיים שלי שעשיתי דדליפט אז זה נראלי בסדר)
אה מה שהכי הציק לי בדדליפט.. שכל פעם שהורדתי את המוט התופסנים בצד נפלו על הרצפה ואז המוט נתקע לי ברגל.. וזה כואב..