הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט ובפרס

בפרס אתה לוקח את הגוף שלך יותר מדי קדימה עוד לפני שהמוט מגיע מעל הראש, בגלל זה לפעמים אין לך שיווי משקל .
ושאתה מרים את הפרס בהתחלה, אתה לא צריך לתת דחיפה עם הרגליים, זה רק במקרה שאתה נתקע אתה אמור להיעזר בשרירי גוף נוספים על מנת לקבל ייצוב ועזרה בשביל לא להגיע לכשל .

• פותח/ת השרשור
בפרס אתה לוקח את הגוף שלך יותר מדי קדימה עוד לפני שהמוט מגיע מעל הראש, בגלל זה לפעמים אין לך שיווי משקל .
ושאתה מרים את הפרס בהתחלה, אתה לא צריך לתת דחיפה עם הרגליים, זה רק במקרה שאתה נתקע אתה אמור להיעזר בשרירי גוף נוספים על מנת לקבל ייצוב ועזרה בשביל לא להגיע לכשל .

אני לא יודע, אחי קיבלתי הוראה מאחד הכרישים פה (בלי לתת שם) להיכנס מתחת למוט כמה שיותר מהר. אבל אולי אני מגזים באמת.
בקשר להערה השניה אני עושה פרס 2.0

בסקוואט אתה קצת גולש בתחתית, העקב מתחיל להתרומם.
ויש לך בעיה כמו לי או לפחות שהייתה לי [למרות שלא סידרתי לחלוטין] אתה לא אוחז נכון, המפרק שלך נשבר קדימה, וכל כף היד שלך [הימנית] מעל המוט, זה גורם ביציאה מה"בור" לזינוק של המרפקים מעלה וגורם לקריסה של החזה.
בפרס תשתמש בבאונס מהחזה, שמור על אמות ישרות ומפרקי כף היד ישרים, ואין לי מושג מה ההיגיון מאחורי ה"זיון" הזה שאתה נותן לאוויר, האגן לא אמור לזוז יותר מידי בפרס.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אתה קצת גולש בתחתית, העקב מתחיל להתרומם.
ויש לך בעיה כמו לי או לפחות שהייתה לי [למרות שלא סידרתי לחלוטין] אתה לא אוחז נכון, המפרק שלך נשבר קדימה, וכל כף היד שלך [הימנית] מעל המוט, זה גורם ביציאה מה"בור" לזינוק של המרפקים מעלה וגורם לקריסה של החזה.
בפרס תשתמש בבאונס מהחזה, שמור על אמות ישרות ומפרקי כף היד ישרים, ואין לי מושג מה ההיגיון מאחורי ה"זיון" הזה שאתה נותן לאוויר, האגן לא אמור לזוז יותר מידי בפרס.

א. אמרו לי על העקב כבר, אני אישית בקושי רואה את זה אבל אתה כנראה צודק.
ב. לגבי המרפקים, אתה בטוח צודק, מה הפיתרון?
ג. אני עושה פרס 2.0 ( יש סירטון הודעה מעליך) שריפטו מסביר שם לא לתת באונס עם החזה, ולזיין את האוויר כמו שאתה אומר, אבל אולי אני לא מזיין את האוויר כמו שצריך (צריך לשאול את האוויר).

צריך ללמוד לאחוז במוט כמו שצריך, ולשמור על מפרק כף היד ישר, לי הדוקטור המליץ להוריד מרפקים קצת, וזה יתאזן.
שמור על חזה בחוץ.
ואני מעדיף את הפרס הישן והטוב.

• פותח/ת השרשור
צריך ללמוד לאחוז במוט כמו שצריך, ולשמור על מפרק כף היד ישר, לי הדוקטור המליץ להוריד מרפקים קצת, וזה יתאזן.
שמור על חזה בחוץ.
ואני מעדיף את הפרס הישן והטוב.

שו דוקטור?
תקשיב לריפטו בסירטון, הוא מסביר למה פרס 2.0 יותר טוב.
נ.ב. לא מטריד הנטייה של המוט שמאלה בסקוואט?

איך אתם מצליחים להתאמן ככה לבד בבית אני משתגע, לא מבין את זה.
אגב למה ששמתי לב סייקו כבר העיר לך. בהצלחה, מוניטין על זה שאתה מתאמן בבית -__-

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית