הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשיפה: כמות סוכר עצומה בדגני בוקר של "תלמה"

זאת הבעיה שאין פיקוח, אם זה ככה במוצרים האלו, מה יהיה במוצרים שהם "ללא תוספת סוכר", כמו ברנפלקס וקראנצ'ים.

מה רע בסוכר ?
אלא אם יש לך בעיה בריאותית זה אחלה .

זה לא קשור, יש אנשים שאוכלים את המוצרים האלו כי הם סוכרתיים, מספיק שיש זיוף וזה יכול להשפיע עליהם.

כל התווים של אייל סתם חרטא, כי החברות משלמות לאגודת אייל כסף בשביל התו הזה, אגודת אייל לא ממש עושה בדיקות למוצרים האלו.

חוצמזה שאני קונה משהו, אני באמת מסתמך על הערכים, אז אם הערכים אינם נכונים, איך אפשר לתכנן ככה את התוכנית תזונה.

• פותח/ת השרשור
זה לא הקטע של הסוכר ההצהרות שם מוגזמות יש שם פי 9 יותר שומן ממה שמוצהר על התווית ופי 3-4 יותר פחממות בעוד מוצר אחר.

פרסום שקרי זה כבר משהוא אחר ועוד יותר חמור אם הם עושים את זה בכוונה .

זה לא קשור, יש אנשים שאוכלים את המוצרים האלו כי הם סוכרתיים, מספיק שיש זיוף וזה יכול להשפיע עליהם.

כל התווים של אייל סתם חרטא, כי החברות משלמות לאגודת אייל כסף בשביל התו הזה, אגודת אייל לא ממש עושה בדיקות למוצרים האלו.

חוצמזה שאני קונה משהו, אני באמת מסתמך על הערכים, אז אם הערכים אינם נכונים, איך אפשר לתכנן ככה את התוכנית תזונה.

מה שאתה אומר על אייל, מבוסס?

לא, אבל אלו השמועות, כי לא ראיתי שום הוכחות בדיקה של אגודת אייל, אבל אני יודע שכן משלמים לאגודת אייל כסף בשביל התוית על המוצרים.

מאיפה אתה יודע?
אלה פשוט האשמות ממש קשות, וזה ממש לא הגיוני. אתה מודע לזה שאם הם באמת עושים את זה הם מסתכנים במאות תביעות על מוות ברשלנות כן? אם זה באמת היה נכון, זה היה גורם לאותו פיצוץ כמו שהיה עם חברת רמדיה בעבר.

ואם אתה יודע על זה, שאתה בנאדם פשוט מן המניין, אז בטוח גם איזה כתב עיתונות היה שומע על זה וכבר מזמן היינו שומעים על כתבה בעובדה על זה.

תתפלא, אבל הרבה דברים אתה לא יודע, עד שמישהו חושף אותם.

מה עם ההתפוצצות של הפרשת סיליקון בחלב עמיד, אם מישהו לא היה מגלה את זה, היית יודע על זה?
מי מבטיח לך שבאמת יש 10 גרם חלבון ב 100 גרם של קוטג'?
זה לא עניין של האשמות, זה עניין שהכסף מדבר, עד שלא אראה הוכחה חותכת מאגודת אייל, מבחינתי זה סתם חותמת מדבקה.

אתה לא יודע הרבה דברים ששמים לך במזון מעובד, לכן אני תמיד משתדל להימנע ממזון מעובד, רק בשביל נשנושים או פעם ב....

נמשיך, אתה אוכל לחם מקמח מלא, נכון? אתה יודע מה היחס של הקמח מלא וקמח לבן, בעבר פניתי להרדוף בקשר לזה, התשובה שקיבלתי מהם שזו נוסחא ששמורה אצלהם, המשפט הזה כבר הסגיר אותם שזה לא 100% קמח מלא כמו שהם מצהירים, אם באמת זה היה קמח מלא, הם לא היו חוששים לרגע לתת לי תשובה שזה 100% קמח מלא.
ע"פ חוק, עד 45% קמח לבן, אפשר לרשום שזה קמח מלא.

לכן, שאני אוכל לחם, אני אוכל את הלחם שאני מכין, כך אני יודע שיש בו באמת 100% קמח מלא.

נמשיך, אתה אוכל לחם מקמח מלא, נכון? לא, מה אני פראייר? לשלם פי 2 על אותו דבר?

בנוגע לאייל, מילא סיליקון בחלב שעלול לגרום לסרטן בעוד 20 שנה, מילא עוד 30 גרם סוכר במקום 15 בקורנפלקס, אבל להגיד שאין כשיש? וכשמדובר במחלה שחס וחלילה אם מישהו צורך הרבה ממוצר שהוא כביכול ללא סוכר ויש בו סוכר והוא יכול למות? אל תמהר להכפיש את השם של החברה.

• פותח/ת השרשור
תאחלס כל הזבל הבריאותי שרץ בשוק הוא פשוט זבל שמשלמים עליו פי 3 והוא לא שווה את הכסף.
אין כמו כיכר לחם לבן או אורז לבן או פסטה רגילה הכי מעפנה שיש, איפה כל הליצני אינסולין?

תאחלס כל הזבל הבריאותי שרץ בשוק הוא פשוט זבל שמשלמים עליו פי 3 והוא לא שווה את הכסף.
אין כמו כיכר לחם לבן או אורז לבן או פסטה רגילה הכי מעפנה שיש, איפה כל הליצני אינסולין?

✌️
כול המפגרים שחושבים שבגלל שבשוגי שלהם יש עוד כמה גרם סיבים הם ירזו במשקל 😆

נראה לי שכבר אין כאלו פה...👏

אשכרה עשו מזה סרט... תראו בתגובות יש כמה שלקחו את ה3 גרם שומן צעד אחד קדימה ומתארגנים על תביעה ייצוגית:🙁.
הסטייה הכי גלודה שנמצאה שם היא בכמות הסוכר בעוגי , אבל אם תקראו את הפיסקה תראו שמדובר בקשקוש

בסימון התזונתי של המוצר לא מפורטת תכולת הסוכרים הפשוטים (אין חובה לפרטם), אלא רק תכולת הפחמימות (80 גרם). סוכרים פשוטים מהווים כ-50% מתכולת הפחמימות, כפי שנמצא בבדיקת המעבדה (78.1 גר'). בעבר הלא רחוק פירטה תלמה בסימון התזונתי של מוצר זה את הסוכרים הפשוטים בהצהירה על 20.7 גר' ל-100 גר'.

אולי שינו את המתכון??? מישהו חשב על זה?😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית