הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פראן2:30 דקות מהמכון שלי

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
אלכס המפלצת- אמנם כמה חזרות לא שוברות אבל עדיין. מפחיד. (אני נתתי 4:30)

כל הכבוד, אבל למה קרוספיטרים לא עושים מתח נורמאלי?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, אבל למה קרוספיטרים לא עושים מתח נורמאלי?

אנחנו עושים גם מתח רגיל (strict) אבל בתוך המטקונים אנחנו עושים מתח שנקרא באטרפליי או קיפינג, המטרה בקרוספיט היא לעשות את התרגילים כמה שיותר פונקציונלים בקצב מהיר ועל דופק גבוהה , המתח שאתה רואה אומנם נראה קל אבל הוא א.דורש טכניקה וב. בגלל שיש שימוש במפרק האגן בשביל התנופה ובגלל המהירות של התרגיל אתה עושה אותו על דופק מאד גבוהה ככה שזה לא תמיד יותר קל ממתח רגיל ואם אין לך סבולת לב ריאה ופינוי חומצות חלב טוב אין סיכוי שתצליח לשרוד יותר מ15 מתח כאלו ובמיוחד לא במטקון שמשלב הכל.

אנחנו עושים גם מתח רגיל (strict) אבל בתוך המטקונים אנחנו עושים מתח שנקרא באטרפליי או קיפינג, המטרה בקרוספיט היא לעשות את התרגילים כמה שיותר פונקציונלים בקצב מהיר ועל דופק גבוהה , המתח שאתה רואה אומנם נראה קל אבל הוא א.דורש טכניקה וב. בגלל שיש שימוש במפרק האגן בשביל התנופה ובגלל המהירות של התרגיל אתה עושה אותו על דופק מאד גבוהה ככה שזה לא תמיד יותר קל ממתח רגיל ואם אין לך סבולת לב ריאה ופינוי חומצות חלב טוב אין סיכוי שתצליח לשרוד יותר מ15 מתח כאלו ובמיוחד לא במטקון שמשלב הכל.
אני זוכר שתמיד הייתי מלהב מהקיפינג פול אפס, בזמנו בגיל 13 רציתי להיות סטריט וורקאוטר מקצועי, לדעת מאסל אפ ודגל ודברים כאלו. עד שהכרתי את הפאוורליפטינג :D. אני זוכר שיש סרטון של קונסטנטיביוס עושה 55 חזרות קיפינג(הוא פאוורליפטר חטוב וגדול, החזיק בשיא עולם בRAW פעם)
דרך אגב ברגע שאתה קולט את השיטה אפשר לעשות ככה גם יותר מתח?

אהה והבתחלה הייתי בטוח שמישהו עושה פראן 2:30 מחוץ למכון שלך חחחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שתמיד הייתי מלהב מהקיפינג פול אפס, בזמנו בגיל 13 רציתי להיות סטריט וורקאוטר מקצועי, לדעת מאסל אפ ודגל ודברים כאלו. עד שהכרתי את הפאוורליפטינג :D. אני זוכר שיש סרטון של קונסטנטיביוס עושה 55 חזרות קיפינג(הוא פאוורליפטר חטוב וגדול, החזיק בשיא עולם בRAW פעם)
דרך אגב ברגע שאתה קולט את השיטה אפשר לעשות ככה גם יותר מתח?

אהה והבתחלה הייתי בטוח שמישהו עושה פראן 2:30 מחוץ למכון שלך חחחחחחחחח

אם יש לך סבולת לב ריאה ופינוי חומצות חלב טוב ואתה יודע את הטכניקה של קיפינג או באטרפליי אז ברור שמבחינת כוח יהיה לך יותר קל, אבל יש 2 בעיות 1) זה שתמיד ייקרע לך העור בידיים (גם כפפות לא עוזרות) ו2)שקשה לשמור על הטכניקה שאתה בדופק גבוהה ועושה הרבה חזרות רצופות אז צריך לתרגל את זה.

• אהבתי
Reactions: rud
אם יש לך סבולת לב ריאה ופינוי חומצות חלב טוב ואתה יודע את הטכניקה של קיפינג או באטרפליי אז ברור שמבחינת כוח יהיה לך יותר קל, אבל יש 2 בעיות 1) זה שתמיד ייקרע לך העור בידיים (גם כפפות לא עוזרות) ו2)שקשה לשמור על הטכניקה שאתה בדופק גבוהה ועושה הרבה חזרות רצופות אז צריך לתרגל את זה.
סבבה תודה רבה על התגובה! 😃

פסיכי!
אני חייב להגיד שזה נראה ממש כיף (אימוני קרוספיט)

• פותח/ת השרשור
43 קילו (אז שמנו גם 4 סוגרים)

רוב הטראסטרים שם לא מלאים(נגיד קנס של 10 שניות אם היה מלא), אבל תוצאה מטורפת...

שמעתי סיפורים מאבא שלי על חברה בצבא שהגיעו מפנימיות צבאיות ויהיו עושים המון המון עליות מתח בלי להתאמץ עם השיטה הזו אבל פעם ראשונה שאני רואה את זה, נראה טוב

טארסטר לא אמור להסתיים בנעילה + מעל הראש ?

Back
למעלה תחתית