הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר לתכנית האימונים שלי

• פותח/ת השרשור Wrath
  • פורסם בתאריך

Wrath

משתמש פעיל
328
16
נק' מוניטין:
87
328
16
קודם כל שלום ותודה על ההקדשת זמן.
כבר בערך חודשיים שאני מבצע אימוני כוח על מחזוריים ועצימים אך לא בטוח אם לקרוא לזה קרוספיט או לא, אני משלב גם כוח וגם ריצה בתכנית, לדוגמא:
יום ראשון:קצת עליות כוח בהתחלה, לאחר מכן- 10 מתח, 12 מקבילים, 20 כפיפות בטן, 10 קפיצות לגובה , ככה X 12, מתח ובטן בכל מיני וריאציות.
יום שני:בוקר- ריצה(או אינטרוואלים, או משך קצרה ומהירה או ספרינטים בעלייה וכדומה..) ערב כוח-שכיבות שמיכה בטווח חזרות גבוה בכל מיני וריאציות(צמוד, רחב, עם כיפים, שיפוע חיובי\שלילי וכדומה), רגליים(בהמון וריאציות-סקוואטים,ג'אמפ סקוואטים,לאנצ'ים וכדומה) ובנוסף בטן, גם כן כל זה X 12
שלישי או ריצה במידה ויש אפשרות או מנוחה והמשך השבוע במתכונת דומה כאשר אני מגיע ל3 ריצות ו4 אימוני כוח.
אחרי הפירוט הזה מגיעות השאלות שלי:
איך אני מייעל את התכנית?חשבתי אולי לקנות רצועות TRX וטבעות אולימפיות על מנת להוסיף קצת גוון לאימונים, אילו עוד תרגילים אפשר להוסיף? אילו עוד שיטות אימון אפשר להוסיף?האם העומס הוא נכון?בהתחשב שאני בעסק כבר כמה שנים.

יש לציין שאני מתאמן רק משקל גוף כי יש לי קצת בעיה בגישה לחדר כושר, תודה רבה לכל העונים!!

אם אתה לא יכול להרשם למכון קרוספיט
אז העצה שלי היא שתחפש תוכניות של street workout
ותנסה לעבוד לפיהן
וגם תנסה על הדרך ללמוד עמידות ידיים/הליכה על הידיים ותרגילי גימנסטיקה
וכן קנה לך טבעות אולימפיות ותנסה ללמוד גם עליות כוח.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יכול להרשם למכון קרוספיט
אז העצה שלי היא שתחפש תוכניות של street workout
ותנסה לעבוד לפיהן
וגם תנסה על הדרך ללמוד עמידות ידיים/הליכה על הידיים ותרגילי גימנסטיקה
וכן קנה לך טבעות אולימפיות ותנסה ללמוד גם עליות כוח.
תודה רבה , התחלתי להתאמן על העמידת ידיים, זה קשה לאללה , לגבי התוכניות של הstreet workout, אתה מכיר איזה אתר שאני יכול לקחת ממנו תכניות טובות? אני מוצא רק סרטוני לימוד של תרגילים

Back
למעלה תחתית