שלום, היום רשמית אני מתחיל מסה ראשונה אחרי כמה שנים של תכניות מאמני חדרי כושר.
אני ממש לא הייתי מרוצה מהמשקלים שלי והחוסר פרופורציה בין החזה לרגליים אז התחלתי תכנית כח.
לפני 3 חודשים פעם ראשונה שבאמת התחלתי להתעניין במקום רק להקשיב למאמן שלי, נזכרתי באתר ששמעתי מחבר משפחה לפני 3-2 שנים, חיפשתי בגוגל ב-LBS והתחלתי לקרוא..
נתונים: גובה: 1.85
משקל: בסביבות 80-79
משקלי שיא ל-3*5
סקוואט- 100
בנץ'- 90
פרס- 55
דדליפט- 120 בדדליפט יש לי בעיית טכניקה.. אני בטוח יכול יותר אבל אני מפחד כבר לפגוע בגב בעקבות הטכניקה הנוראית שלי..
מתח- לא יודע, בחיים לא עשיתי עם משקל ולכן נעשה נסיונות באימון היום.
A:
סקוואט- מתכנן להתחיל מ80 להוסיף 5 קילו שני אימונים ראשונים ומאז 2.5
בנץ'- מתכנן להתחיל מ 72.5 להוסיף להוסיף 5 קילו שני אימונים ראשונים ומאז 2.5
דדליפט- פה אני צריך את עזרתכם. הטכניקה סבירה אבל לא טובה מספיק, האם להתחיל מ80% ולעלות כל אימון 10 או.... מה?
B:
פרס- מתכנן להתחיל מ45 ולהוסיף כל אימון 2.5
מתח- הולך היום לגלות כמה אני עושה..
*מתכנן להוסיף בטן 3 סטים כל אימון ובאימון האחרון של השבוע 2 סטים לקדמית ולאחורית
מבחינת תזונה: לא על תפריט ספציפי פשוט עובר את ה3000 ביום ומקפיד על 2 גרם חלבון(הרבה יותר..) ו-2 סלטים ביום
מבחינת אירובי: משחק כדורגל פה ושם, וכשיש כוח וזמן מוסיף בין 15-30 דקות אליפטקל בסוף אימון
אני אשמח מאוד לביקורות ולעצות!!!
ושיהיה בהצלחה!
אני ממש לא הייתי מרוצה מהמשקלים שלי והחוסר פרופורציה בין החזה לרגליים אז התחלתי תכנית כח.
לפני 3 חודשים פעם ראשונה שבאמת התחלתי להתעניין במקום רק להקשיב למאמן שלי, נזכרתי באתר ששמעתי מחבר משפחה לפני 3-2 שנים, חיפשתי בגוגל ב-LBS והתחלתי לקרוא..
נתונים: גובה: 1.85
משקל: בסביבות 80-79
משקלי שיא ל-3*5
סקוואט- 100
בנץ'- 90
פרס- 55
דדליפט- 120 בדדליפט יש לי בעיית טכניקה.. אני בטוח יכול יותר אבל אני מפחד כבר לפגוע בגב בעקבות הטכניקה הנוראית שלי..
מתח- לא יודע, בחיים לא עשיתי עם משקל ולכן נעשה נסיונות באימון היום.
A:
בנץ'- מתכנן להתחיל מ 72.5 להוסיף להוסיף 5 קילו שני אימונים ראשונים ומאז 2.5
דדליפט- פה אני צריך את עזרתכם. הטכניקה סבירה אבל לא טובה מספיק, האם להתחיל מ80% ולעלות כל אימון 10 או.... מה?
B:
פרס- מתכנן להתחיל מ45 ולהוסיף כל אימון 2.5
מתח- הולך היום לגלות כמה אני עושה..
*מתכנן להוסיף בטן 3 סטים כל אימון ובאימון האחרון של השבוע 2 סטים לקדמית ולאחורית
מבחינת תזונה: לא על תפריט ספציפי פשוט עובר את ה3000 ביום ומקפיד על 2 גרם חלבון(הרבה יותר..) ו-2 סלטים ביום
מבחינת אירובי: משחק כדורגל פה ושם, וכשיש כוח וזמן מוסיף בין 15-30 דקות אליפטקל בסוף אימון
אני אשמח מאוד לביקורות ולעצות!!!
ושיהיה בהצלחה!
נערך לאחרונה: