עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבקה אני באמת לא ממש צריך, אני מגיע בקלות ל-200 גרם חלבון מלא בלי טונה וקוטג' כשאני אוכל 2700-3000 קלוריות, אבל פשוט יותר נוח לי.מספר המנות נמוך בערך ב-10 מכמה חברות מובילות אחרות.
בלי קשר למספר מנות, למה לא ללכת על משהו מוכר יותר?
ולמה אתה צריך אבקת חלבון?
ההורים ממנים לך את האבקת חלבון או שזה מהכסף שלך?אבקה אני באמת לא ממש צריך, אני מגיע בקלות ל-200 גרם חלבון מלא בלי טונה וקוטג' כשאני אוכל 2700-3000 קלוריות, אבל פשוט יותר נוח לי.
אני עצלן כל כך שאני לפעמים מדלג על ארוחות וזו אפשרות נוחה להשלים, מה גם שבתפריט הנוכחי יוצא לי 2 דנונה 0% או סקופ חלבון.
סקופ חלבון = 2.5 ש"ח, שני דנונה = 9 ש"ח (יותר לכיוון 10).
חוץ מזה שזו אבקה זמנית, זה יוצא הכי זול אז חשבתי על זה.
האפשרות השנייה היא החלבון של יוניברסל.
הורים.ההורים ממנים לך את האבקת חלבון או שזה מהכסף שלך?
אם זה מהכסף שלך, תשאר על אוכל.
אוקיי, תודה.טעמתי אותה לפני די הרבה זמן אבל לפי מה שזכור לי היא הייתה נחמדה מאוד בטעם שוקולד זה היה אני חושב
ביוניברסל לא נתקלתי עדיין מעניין איך היא
יש רק 2 אבקות במכון.למה לא ON Gold Standard Whey ?
אל תתקרב בשום אופן ליוניברסל לדעתי לך על דיימטיז אוו אופטימיום ואפילו על סיינטרקס
יוניברסל עשתה לי כאבי בטן איומים אל תתן למחיר הזול להטעות אותך 100 מנות =300 ש״ח נכון?
לך על משהו יחסית מוכר שהרבה אנשים משתמשים בו לדעתי דיימטיז היא הבחירה הנכונה למרות שבארץ הרבה משתמשים בסיינטרקס שרשת מאוד מוכרת משווקת והיא עברה בדיקות מעבדה גם לדיימטיז יש בדיקות לדעתי (אני לא בטוח ב 100 אחוז )