הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ MUTANT WHEY

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני קונה ביום ראשון כנראה מוטנט וואי (אלה אם כן לדעתכם החלבון מי גבינה של יוניברסל עדיף + באיזה טעם לקנות אותו?), איך הטעם?
באיזה טעם מומלץ לקנות?

מספר המנות נמוך בערך ב-10 מכמה חברות מובילות אחרות.
בלי קשר למספר מנות, למה לא ללכת על משהו מוכר יותר?

ולמה אתה צריך אבקת חלבון?

• פותח/ת השרשור
מספר המנות נמוך בערך ב-10 מכמה חברות מובילות אחרות.
בלי קשר למספר מנות, למה לא ללכת על משהו מוכר יותר?

ולמה אתה צריך אבקת חלבון?
אבקה אני באמת לא ממש צריך, אני מגיע בקלות ל-200 גרם חלבון מלא בלי טונה וקוטג' כשאני אוכל 2700-3000 קלוריות, אבל פשוט יותר נוח לי.
אני עצלן כל כך שאני לפעמים מדלג על ארוחות וזו אפשרות נוחה להשלים, מה גם שבתפריט הנוכחי יוצא לי 2 דנונה 0% או סקופ חלבון.
סקופ חלבון = 2.5 ש"ח, שני דנונה = 9 ש"ח (יותר לכיוון 10).
חוץ מזה שזו אבקה זמנית, זה יוצא הכי זול אז חשבתי על זה.
האפשרות השנייה היא החלבון של יוניברסל.

אבקה אני באמת לא ממש צריך, אני מגיע בקלות ל-200 גרם חלבון מלא בלי טונה וקוטג' כשאני אוכל 2700-3000 קלוריות, אבל פשוט יותר נוח לי.
אני עצלן כל כך שאני לפעמים מדלג על ארוחות וזו אפשרות נוחה להשלים, מה גם שבתפריט הנוכחי יוצא לי 2 דנונה 0% או סקופ חלבון.
סקופ חלבון = 2.5 ש"ח, שני דנונה = 9 ש"ח (יותר לכיוון 10).
חוץ מזה שזו אבקה זמנית, זה יוצא הכי זול אז חשבתי על זה.
האפשרות השנייה היא החלבון של יוניברסל.
ההורים ממנים לך את האבקת חלבון או שזה מהכסף שלך?
אם זה מהכסף שלך, תשאר על אוכל.

טעמתי אותה לפני די הרבה זמן אבל לפי מה שזכור לי היא הייתה נחמדה מאוד בטעם שוקולד זה היה אני חושב
ביוניברסל לא נתקלתי עדיין מעניין איך היא

• פותח/ת השרשור
ההורים ממנים לך את האבקת חלבון או שזה מהכסף שלך?
אם זה מהכסף שלך, תשאר על אוכל.
הורים.
לא יזיק לחסוך להם כסף (לחסוך 7 ש"ח כל יום זה די משמעותי. זה מגיע ל-2520 ש"ח בשנה) ולאכול משהו טעים יותר.

טעמתי אותה לפני די הרבה זמן אבל לפי מה שזכור לי היא הייתה נחמדה מאוד בטעם שוקולד זה היה אני חושב
ביוניברסל לא נתקלתי עדיין מעניין איך היא
אוקיי, תודה.

מישהו נתקל באבקה של יוניברסל?

עם אתה מתכוון ליוניברסל WHEY PRO- היה לי את רוב הטעמים.
כולם טעמים טובים מאוד חוץ מהווניל שיש לו טעם לוואי מגעיל.
לדעתי לך על יוניברסל היא נמצאת בשוק המון זמן לעומת המיוטנת הזה והיא די זולה

אל תתקרב בשום אופן ליוניברסל לדעתי לך על דיימטיז אוו אופטימיום ואפילו על סיינטרקס
יוניברסל עשתה לי כאבי בטן איומים אל תתן למחיר הזול להטעות אותך 100 מנות =300 ש״ח נכון?
לך על משהו יחסית מוכר שהרבה אנשים משתמשים בו לדעתי דיימטיז היא הבחירה הנכונה למרות שבארץ הרבה משתמשים בסיינטרקס שרשת מאוד מוכרת משווקת והיא עברה בדיקות מעבדה גם לדיימטיז יש בדיקות לדעתי (אני לא בטוח ב 100 אחוז )

• פותח/ת השרשור
למה לא ON Gold Standard Whey ?
יש רק 2 אבקות במכון.

אל תתקרב בשום אופן ליוניברסל לדעתי לך על דיימטיז אוו אופטימיום ואפילו על סיינטרקס
יוניברסל עשתה לי כאבי בטן איומים אל תתן למחיר הזול להטעות אותך 100 מנות =300 ש״ח נכון?
לך על משהו יחסית מוכר שהרבה אנשים משתמשים בו לדעתי דיימטיז היא הבחירה הנכונה למרות שבארץ הרבה משתמשים בסיינטרקס שרשת מאוד מוכרת משווקת והיא עברה בדיקות מעבדה גם לדיימטיז יש בדיקות לדעתי (אני לא בטוח ב 100 אחוז )

יש לי רק 2 אבקות במכון, אני קונה אספקה זמנית עד שאני מזמין.
ולא יודע איזה סוג בדיוק, אבל זה 5LBS עם 71 מנות לדעתי, 22 גרם חלבון למנה.
חוץ מזה שיוניברסל המון זמן בשוק...

אני לא חושב שמישהו יכול לומר לך שאבקה היא לא טובה על סמך שהיא עשה לו כאבי בטן ושילשולים... שתיתי קזאין של אופטימום וגם לי היה- זה לא אומר שהאבקה חרא פשוט כל אחד מגיב אחרת

• פותח/ת השרשור
אם למישהו יש המלצה על טעם של יוניברסל אני אשמח, אני קונה בשעה-שעה וחצי הקרובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית