הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית איזה תוכנית תקדם לי את הסקוואט ?

itamarbidush

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
0
69
0
אני עכשיו בחיטוב עם לניארית ואני עוד שבועיים מסיים חיטוב ואני רוצה לשפר את הסקוואט איזה תוכנית תשפר לי בעיקר את הסקוואט ?

מה המשקלים?
יש הרבה אפשרויות SS אם לא מיצית, לינארית אתה גם יכול, טקסס וסמולוב צריך יותר פרטים

מה המשקלים?
יש הרבה אפשרויות SS אם לא מיצית, לינארית אתה גם יכול, טקסס וסמולוב צריך יותר פרטים
אם הוא בחיטוב עם לינארית, לא ניראלי הגיוני להציע לו סמולוב, SS יכולה להיות אפשרות טובה. האופציה הכי טובה היא לקחת 70 אחוז מהמשקלים ופשוט לנסות להתקדם.

עדכון:אתה יכול למשוך את SS.

טקסס? מדוע?
לא אוהב לעשות לינארית במאסה, מעדיף טקסס.
משקלים סבירים, אם הוא לא הצליח להתקדם עוד בתוכנית אימונים עם התקדמות לינארית [שבועית], קשה לי להאמין שיש לו עוד התקדמות מאימון לאימון כמו בSS.

לא אוהב לעשות לינארית במאסה, מעדיף טקסס.
משקלים סבירים, אם הוא לא הצליח להתקדם עוד בתוכנית אימונים עם התקדמות לינארית [שבועית], קשה לי להאמין שיש לו עוד התקדמות מאימון לאימון כמו בSS.
התכוונתי למה לא SS, סבבה, אבל למרות זאת לא כדאי לשקול לנסות לעשות SS?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי למה לא SS, סבבה, אבל למרות זאת לא כדאי לשקול לנסות לעשות SS?

אני לא רוצה לחזור ל ss כי בשביל להתקדם מאימון לאימון אני יצתרך לאכול שוב כמו מטורף ואני שוקל להתחרות בדימונה בקטגוריה של עד 75

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית