עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקייצודק
יש חצי גרם
אבל אוכל מעט ביצים
הרוב שאוכל זה שומנים לסוגיהים וחלבונים ובעיקר מן החיי
מי אמר?אתה על חומרים ? אם לא זה יכול לפגוע לך במאסת שריר (מה עושים ? דואגים לעבור את ה15 גרם פחמימה)
אז יש מאמר= אין שריר בגלל חוסר בפחממה?יש בפרוטוקול מאמר על זה
תוכל לשלוח? מעניין אותי לראות על מה אתה מדבר (פשוט אף פעם לא שמתי לב אליו)יש בפרוטוקול מאמר על זה
לא אמרתי שאם אין פחמימה אין שריר , אמרתי שאם הוא יעלה פחמימה ל15-50 גרם פחמימה ביום הוא יוכל לצמצם משמעותית התפרקות שריר .אז יש מאמר= אין שריר בגלל חוסר בפחממה?
ט111111111111111111ד לא מסכים איתך
http://www.kilogram.co.il/900/פחמימות-–-עדכמה-אנו-צריכים-אותם/תוכל לשלוח? מעניין אותי לראות על מה אתה מדבר (פשוט אף פעם לא שמתי לב אליו)
רד לטבלה שמתחת ושים לב:מחקרים מקדימים בנושא הרעבה ודיאטות דלות בפחמימות הראו שמספיק 15 גרם פחמימה ליממה כדי למזער איבוד חנקן בגוף ואותם המחקרים הראו גם שעלייה לכ-50 גרם פחמימה ליממה מזערו בצורה משמעותית את שימוש הגוף בחומצות אמינו ליצירת גלוקוז.
התרחשו שני דברים כאשר הועלתה תצרוכת הפחמימות:
1. עלייה בתצרוכת הפחמימות ממקור חיצוני (אכילה) תחזקה את רמות הסוכר והאינסולין בדם ודיכאה הפרשות קורטיזול.
2. הפחמימות העניקו גלוקוז למוח מה ששידר למוח מצב תקין ולא היה צורך בחלבון (חומצות אמינו) ליצור גלוקוז.
לסיכום, במצב של דיאטה והורדה במשקל אתם יכולים לעלות את צריכת החלבון שלכם כדי לחפות על דרישת הגוף לפחמימות או פשוט לאכול מעט פחמימות כדי לתחזק את הגוף. לשניהם יהיו את אותן התוצאות בסופו של דבר. 15-50 גרם פחמימה ליום ימזער את פירוק החלבון בניגוד לדיאטות עם 0 גרם פחמימה ליום.
מה זה מספיק ?רד לטבלה שמתחת ושים לב:
1 אם יש מספיק חלבון בתזונה היומיומית גם בכמות הזו אין צורך.
פי 2 גר' חלבון עבור ק"ג משקל גוף.מה זה מספיק ?
אף אחד לא אמר את זה במאמר , יכול להיות שמדובר ביותר (אני לא יודע ) .פי 2 גר' חלבון עבור ק"ג משקל גוף.
אתה יודע את זה הרי, מה מטרת השאלה?
לא בהכרח, 2.2 גרם חלבון זה הכמות האופטימלית (כנראה) לסינטזת חלבון במתאמן טבעי, אבל כשאתה על 0 פחמימה ולא יודע כמה שומן בחלק מהחלבון יעשה שימוש כאנרגיה, ואז סביר להניח שתרצה לאכול יותר חלבון...פי 2 גר' חלבון עבור ק"ג משקל גוף.
אתה יודע את זה הרי, מה מטרת השאלה?
לא הבנתי.לא בהכרח, 2.2 גרם חלבון זה הכמות האופטימלית (כנראה) לסינטזת חלבון במתאמן טבעי, אבל כשאתה על 0 פחמימה ולא יודע כמה שומן בחלק מהחלבון יעשה שימוש כאנרגיה, ואז סביר להניח שתרצה לאכול יותר חלבון...
ביאור:לא הבנתי.
לייל מדבר בספר החלבון על 3-3.5 גרם חלבון לק״ג משקל עקב המרה גבוהה של חלבון לגלוקוז. במידה ותאכל פחות, יחד עם גירעון קלורי חריף, סביר להניח שתאבד מסת שריר רבה.אף אחד לא אמר את זה במאמר , יכול להיות שמדובר ביותר (אני לא יודע ) .
יש פה סטירה, לילי לפי הבנתי ממליץ על 2-1.8 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף כדי לא להגיע למצב שהחלבון יהפוך לגלוקוז ואז יהיה פחות קוטוז . אומנם ב3 שבועות הראשונים הוא ממליץ על צריכה גבוה של חלבון אבל אחר״כ רק 2-1.8 והוא טוען גם שאיבוד השריר יהיה מינימלי .לייל מדבר בספר החלבון על 3-3.5 גרם חלבון לק״ג משקל עקב המרה גבוהה של חלבון לגלוקוז. במידה ותאכל פחות, יחד עם גירעון קלורי חריף, סביר להניח שתאבד מסת שריר רבה.
במצב של עלייה במסת השריר, זה תלוי מאוד ברמת הפעילות ותוכנית האימונים. אם אתה מתכנן לעשות תוכנית כמו SS עם 0-50 גרם פחמימה, אני יכול לתת דרכים יותר פשוטות להתאבד אם זה מעניין כאן מישהו. לא הייתי יורד מ 150 גרם פחמימה אם הייתי עושה תוכנית עצימה (התקדמות של לפחות פעמיים בשבוע), שזה בעצם המצב הממוצע לרוב האנשים להימנע מקטוזיס.
מה דעתכם?
האם אפשרי??
האם ניתן לפתח גוף/מסה/כוח גם בלי פחמימות תוך כדי הסתמכות על המון בשר/שומן וכו'?
(מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון, לא ידעתי באיזה איזור לשים את זה)