דיון אפס פחמימה ופיתוח גוף

• פותח/ת השרשור ead
  • פורסם בתאריך

ead

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
4
27
1
זאוס
מה דעתכם?

האם אפשרי??

האם ניתן לפתח גוף/מסה/כוח גם בלי פחמימות תוך כדי הסתמכות על המון בשר/שומן וכו'?
(מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון, לא ידעתי באיזה איזור לשים את זה)

• פותח/ת השרשור
צודק
יש חצי גרם
אבל אוכל מעט ביצים
הרוב שאוכל זה שומנים לסוגיהים וחלבונים ובעיקר מן החיי

אז יש מאמר= אין שריר בגלל חוסר בפחממה?

ט111111111111111111ד לא מסכים איתך
לא אמרתי שאם אין פחמימה אין שריר , אמרתי שאם הוא יעלה פחמימה ל15-50 גרם פחמימה ביום הוא יוכל לצמצם משמעותית התפרקות שריר .

מחקרים מקדימים בנושא הרעבה ודיאטות דלות בפחמימות הראו שמספיק 15 גרם פחמימה ליממה כדי למזער איבוד חנקן בגוף ואותם המחקרים הראו גם שעלייה לכ-50 גרם פחמימה ליממה מזערו בצורה משמעותית את שימוש הגוף בחומצות אמינו ליצירת גלוקוז.
התרחשו שני דברים כאשר הועלתה תצרוכת הפחמימות:
1. עלייה בתצרוכת הפחמימות ממקור חיצוני (אכילה) תחזקה את רמות הסוכר והאינסולין בדם ודיכאה הפרשות קורטיזול.
2. הפחמימות העניקו גלוקוז למוח מה ששידר למוח מצב תקין ולא היה צורך בחלבון (חומצות אמינו) ליצור גלוקוז.
לסיכום, במצב של דיאטה והורדה במשקל אתם יכולים לעלות את צריכת החלבון שלכם כדי לחפות על דרישת הגוף לפחמימות או פשוט לאכול מעט פחמימות כדי לתחזק את הגוף. לשניהם יהיו את אותן התוצאות בסופו של דבר. 15-50 גרם פחמימה ליום ימזער את פירוק החלבון בניגוד לדיאטות עם 0 גרם פחמימה ליום.

מחקרים מקדימים בנושא הרעבה ודיאטות דלות בפחמימות הראו שמספיק 15 גרם פחמימה ליממה כדי למזער איבוד חנקן בגוף ואותם המחקרים הראו גם שעלייה לכ-50 גרם פחמימה ליממה מזערו בצורה משמעותית את שימוש הגוף בחומצות אמינו ליצירת גלוקוז.
התרחשו שני דברים כאשר הועלתה תצרוכת הפחמימות:
1. עלייה בתצרוכת הפחמימות ממקור חיצוני (אכילה) תחזקה את רמות הסוכר והאינסולין בדם ודיכאה הפרשות קורטיזול.
2. הפחמימות העניקו גלוקוז למוח מה ששידר למוח מצב תקין ולא היה צורך בחלבון (חומצות אמינו) ליצור גלוקוז.
לסיכום, במצב של דיאטה והורדה במשקל אתם יכולים לעלות את צריכת החלבון שלכם כדי לחפות על דרישת הגוף לפחמימות או פשוט לאכול מעט פחמימות כדי לתחזק את הגוף. לשניהם יהיו את אותן התוצאות בסופו של דבר. 15-50 גרם פחמימה ליום ימזער את פירוק החלבון בניגוד לדיאטות עם 0 גרם פחמימה ליום.
רד לטבלה שמתחת ושים לב:
1 אם יש מספיק חלבון בתזונה היומיומית גם בכמות הזו אין צורך.

פי 2 גר' חלבון עבור ק"ג משקל גוף.
אתה יודע את זה הרי, מה מטרת השאלה?
לא בהכרח, 2.2 גרם חלבון זה הכמות האופטימלית (כנראה) לסינטזת חלבון במתאמן טבעי, אבל כשאתה על 0 פחמימה ולא יודע כמה שומן בחלק מהחלבון יעשה שימוש כאנרגיה, ואז סביר להניח שתרצה לאכול יותר חלבון...

לא בהכרח, 2.2 גרם חלבון זה הכמות האופטימלית (כנראה) לסינטזת חלבון במתאמן טבעי, אבל כשאתה על 0 פחמימה ולא יודע כמה שומן בחלק מהחלבון יעשה שימוש כאנרגיה, ואז סביר להניח שתרצה לאכול יותר חלבון...
לא הבנתי.

ביאור:

"לא בהכרח, 2.2 גרם חלבון זה הכמות האופטימלית (כנראה) לסינטזת חלבון במתאמן טבעי, אבל כשאתה על 0 פחמימה ו[אני]לא יודע כמה שומן, [אזי] בחלק מהחלבון יעשה שימוש כאנרגיה, ואז סביר להניח שתרצה לאכול יותר חלבון..."

אף אחד לא אמר את זה במאמר , יכול להיות שמדובר ביותר (אני לא יודע ) .
לייל מדבר בספר החלבון על 3-3.5 גרם חלבון לק״ג משקל עקב המרה גבוהה של חלבון לגלוקוז. במידה ותאכל פחות, יחד עם גירעון קלורי חריף, סביר להניח שתאבד מסת שריר רבה.

במצב של עלייה במסת השריר, זה תלוי מאוד ברמת הפעילות ותוכנית האימונים. אם אתה מתכנן לעשות תוכנית כמו SS עם 0-50 גרם פחמימה, אני יכול לתת דרכים יותר פשוטות להתאבד אם זה מעניין כאן מישהו. לא הייתי יורד מ 150 גרם פחמימה אם הייתי עושה תוכנית עצימה (התקדמות של לפחות פעמיים בשבוע), שזה בעצם המצב הממוצע לרוב האנשים להימנע מקטוזיס.

י
לייל מדבר בספר החלבון על 3-3.5 גרם חלבון לק״ג משקל עקב המרה גבוהה של חלבון לגלוקוז. במידה ותאכל פחות, יחד עם גירעון קלורי חריף, סביר להניח שתאבד מסת שריר רבה.

במצב של עלייה במסת השריר, זה תלוי מאוד ברמת הפעילות ותוכנית האימונים. אם אתה מתכנן לעשות תוכנית כמו SS עם 0-50 גרם פחמימה, אני יכול לתת דרכים יותר פשוטות להתאבד אם זה מעניין כאן מישהו. לא הייתי יורד מ 150 גרם פחמימה אם הייתי עושה תוכנית עצימה (התקדמות של לפחות פעמיים בשבוע), שזה בעצם המצב הממוצע לרוב האנשים להימנע מקטוזיס.
יש פה סטירה, לילי לפי הבנתי ממליץ על 2-1.8 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף כדי לא להגיע למצב שהחלבון יהפוך לגלוקוז ואז יהיה פחות קוטוז . אומנם ב3 שבועות הראשונים הוא ממליץ על צריכה גבוה של חלבון אבל אחר״כ רק 2-1.8 והוא טוען גם שאיבוד השריר יהיה מינימלי .
אז זה פשוט לא מסתדר לי , אלה אם לילי מתכוון לדל פחמימה 15+ גרם ואתה התכוונת ל0 גרם פחמימה.

אני מתכנן לעשות את ה-ad ביחד עם תוכנית אימונים ab.
כשרשום שמומלץ לאכול המבורגרים וקאבקבים וסטייקים,אז כשאתם אומרים המבורגר/קבאב הכוונה היא לבשר טחון?
ואיזה סטקיים מומלץ?(סטייק עוף,אנטריקוט,שייטל וכו.....................)

ימי העמסות עושים גם שישי וגם שבת?
לכמה קלוריות אני צריך להגיע כול יום אם אני רוצה מסה?(מתאמן יחסית מתחיל,גובה 1.90 משקל 88)

מה דעתכם?

האם אפשרי??

האם ניתן לפתח גוף/מסה/כוח גם בלי פחמימות תוך כדי הסתמכות על המון בשר/שומן וכו'?
(מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון, לא ידעתי באיזה איזור לשים את זה)

מהקטוג'נית של לייל

It is this author’s opinion that the CKD is not the optimal diet for gaining lean body mass
for bodybuilders or athletes. Ultimately, insulin is one of the most anabolic hormones in the body,
stimulating protein synthesis and inhibiting protein breakdown. A high calorie CKD, by limiting
insulin levels, will not allow optimal gains in LBM. However, athletes may be able to slow bodyfat
gains by using CKD for mass gains, but this comes with the price of slower gains in lean body
mass.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית