הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיבוש תוכנית אימונים ותפריט תזונתי לשלב ההתחלתי

Yoni Barazi

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום רב,

אני פונה לייעוץ בפורום הזה בעקבות החלטה שלי להתחיל באימונים לקראת הצבא. בשביל הייעוץ הגדרתי לעצמי את המטרות ואת אופי האימונים.

בחיים לא התאמנתי בחדר כושר באופן רציני או הייתי בקורסים/חוגים שמעצימים את הכוח הפיזי או משפרים את תפקוד הגוף, פרט ללפני שנה- הייתי פעיל בקבוצת כושר קרבי ששיפרה לי פלאים את הכושר בעיקר אבל היה לי קושי רב במשימות שדרשו כוח פיזי בעצימות גבוהה (ספרינטים, תיזוזים) ולא הגעתי לתוצאות בתרגילים מהסוגים האלו. אני סיימתי בית ספר , ועובד במחסן שבו אני מרים פריטים ששוקלים בין 5 ל- 35 קילו כבר חודש וחצי, וימשיך ככה עד הגיוס במרץ.

המטרות שלי הם:
1)שיפור הכוח הפיזי(בדגש) והכושר עד לגיבוש הצנחנים הקרוב (נובמבר) לרמה מספקת לגיבוש.
2)לאחר הגיבוש, בנייה מסודרת של הגוף לקראת הגיוס- עבור מסלול הצנחנים- הגיוס הוא במרץ.
3)לאחר הגיוס- להמשיך עד כמה שאפשר בבניית הכוח הפיזי והכושר ליום שדה(יום סיירות) שאני דוחה בימים הקרובים למועד לאחר הגיוס.

נתונים פיזיים:
גובה: 1.71
משקל: 64
אחוז שומן: מעריך שאני ב- 25% שומן, אני מצרף תמונה.

אני יודע שהמטרות שלי דורשות התמדה ועצימות אימונים גבוהה ואני מוכן לזה. תודה מראש למי שיעזור לי לגבש תוכנית אימונים ותפריט.

קבצים מצורפים

• IMG_1347.JPG
    IMG_1347.JPG
    KB 45.8 · צפיות: 152
Back
למעלה תחתית