עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה למצוא ביוטיוב משהו שנקרא Hard With Style,אפשר להגיד שזה הרבה יותר ברמה מאלון מתנה,וזה נותן מוטבציה לאימון שלם..הדבר הכי משמעותי שאפשר לחשוב עליו זה מוטיבציה לקויה, תנסה לשים אוזניות, קצת אלון מתנה VOL 8 והכל יהיה בסדר.
אתה צוחק, נכון?הדבר הכי משמעותי שאפשר לחשוב עליו זה מוטיבציה לקויה, תנסה לשים אוזניות, קצת אלון מתנה VOL 8 והכל יהיה בסדר.
אתה צוחק, נכון?
+1
רוק ומטאל לנצחחחחחחחחחח
אתה שומע אותו ואתה מרגיש שכולך באטרף להסקביט 400 ?לא, מה הבעיה איתו?
אתה שומע אותו ואתה מרגיש שכולך באטרף להסקביט 400 ?
תנסה למצוא ביוטיוב משהו שנקרא Hard With Style,אפשר להגיד שזה הרבה יותר ברמה מאלון מתנה,וזה נותן מוטבציה לאימון שלם..
ללא צל של ספק! אני מעדיף מוזיקה כזאתי מטראנסים חסרי תוכן שחוזרים על עצמן.
חלש מאוד אחי, טראנסים חסרי תוכן, משעמם משו.
קראטין או מולטי ויטמין יכולים לעזור?
חשבתי שאתה טבעי..אני כבר עשיתי סקוואטים עם הספייס גירלז ברקע, אין יותר הארדק1ר מזה.
לא צריך תוסף - יש הכל במכון. פלטה-שתיים נוספות בכל צד יעשו את העבודה בצורה טובה.אני לא מצליח להתאמץ יותר מדי, אני לא מזיע..אולי יש איזה תוסף שיוכל לעזור לי?
תנסה את זה
טוב אם אלון מתנה מכניס אותך לאטרף מי אני שאפקפק.. 😃לא אוהב אחי, כל הרוק והמטאל האלה תמיד נשמעים לי כמו חבורה של צרודים שלא יודעים לשיר עם חוש קצב רע, אהמ.. אביב גפן.. אהמ..
השוואת עכשיו את דיסטרבד לאביב גפן 😳לא אוהב אחי, כל הרוק והמטאל האלה תמיד נשמעים לי כמו חבורה של צרודים שלא יודעים לשיר עם חוש קצב רע, אהמ.. אביב גפן.. אהמ..
לא השוואתי, הכללתי אותם תחת אותה קורת גג.השוואת עכשיו את דיסטרבד לאביב גפן 😳