הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתף בקצת ניסיון פרקטי

רומן

משתמש מתחיל
91
9
נק' מוניטין:
164
91
9
אני מאד אוהב את העבודה של ההדרכה ולאט לאט גם מצליח למשוך יותר מתאמנים לצד הנכון ולהראות להם שאימונים בחדר כושר הם מעבר לאליפטי 20 דק' ויד קדמית בפולי תחתון+פשיטת ברך.

נורא חשוב לי לציין שהמתאמנים כאילו "נולדים מחדש" לאחר שמגלים כיצד מבוצע סקוואט או דדליפט בטכניקה נכונה ושלא מתים ממנו או מרותקים לכיסא גלגלים.
הרבה מעידים על כך שהתחזקו כפי שלא התחזקו כל תקופות האימונים עד כה ושההרגשה היא שונה לגמרי ובכלל יש כאלו שמופתעים שהם התחילו "להזיע" באימון כוח.
וכשאני מתחיל להסביר שבבנץ' למשל יש עניין של טכניקה וזה לא משהו כל כך מובן מאליו ופשוט הרבה גבות מורמות ולאחר התנסות מבינים שיש צדק בדבר.
הרבה זמן אני מוצא את עצמי מנסה לנפץ לאנשים מיתוסים מטופשים , לפעמים מצליח ולעתים יהיו גם כאלה שיהיו מקובעים בשלהם לא משנה מה תגיד.

רבים מהמתאמנים שלי אני אפילו שולח לעיין ולקרוא פה קצת כדי לקבל קצת פרספקטיבה שונה וללמוד על עולם האימונים האמיתי.

בהולמס פלייס אצלנו יש קיר כזה שיש בו תמונות של כל המדריכים עכשיו הרשת דורשת הרבה "פלצנות" ומכירות ובגלל זה גם כל מדריך נאלץ לבחור משפט בומבסטי של "אני מאמין" מתחת לשם שלו.
עכשיו בזמן שכל השאר בחרו משפטים שמינימום אריסטו וחבריו חיברו בהקשרים הכי חזקים של החיים , אמרתי לעצמי שאעדיף לא להראות פלצן מול כל המתאמנים אלא לבחור במשפט שאני אכן מאמין בו אז נזכרתי בחתימה של הנחש ומה שהוא כתב בנוגע לסקוואטים.

אחרי 2 דק' נקראתי לשיחה: "מה זאת אומרת 2 סוגי מתאמנים? ומי שלא עושה סקוואט מה לא מתאמן לדעתך?"
כשעניתי לו שלדעתי סקוואט בעיניי זה הבסיס בכל תכנית שמכבדת את עצמה ושלדעתי מי שלא מבצע אותו לא באמת מתאמן כראוי הוא עיקם פרצוף, יום למחרת לפני שהספקתי להכנס למשרד אני שומע אותו מדבר עם עוד מדריכים
"כן בטח סקוואט, התרגיל הכי מסוכן הוא בסיס לכל אימון...הילד הזה פשוט צעיר ולא יודע מה הוא מדבר אבל ניתן לו לרשום"
"אחי גם דדליפט מסוכן והוא קבוע נותן למתאמנים לעשות אותו"
"כן... דדליפט בכלל אם אני יעשה אותו עם הגובה שלי הדיסק שלי יעוף עד לקצה השני של המכון"

ואתמול גם היה מקרה מעניין כשבניתי תוכנית אימונים לילד בן 15 שמתאמן כבר שנה ולא התחזק אפילו טיפה אלא רק העלה אחוזי שומן ועשה מכונות עד היום בטענה שזה "יחזק לו את העמוד שדרה".

בתכנית שילבתי תרגילי בסיס ולימדתי אותו טכניקה ממש בצורה מפורטת ועקבתי אחריו רוב האימון....

כמובן מה שגרר ביקורות מצד מאמנים שעשו אימונים אישיים ואחרי זה ראו לנכון להעיר לי בצד "אתה מסכן את הגובה שלו!! את הבריאות שלו!!! הוא יפצע ויתבע אותך!! צריך שיעשה רק מכונות!!"

ככל שאני מנסה להסביר את החשיבות כל מדריך פח אשפה "מוסמך כוכב 3 עלק" שסיים הכשרה וחצי איפשהו בטוח שאין לו יותר מה ללמוד ושהוא מאסטר ...

לצערי... רובם הם לא יותר ממאסטר אוף דיזאסטר...

אבל לא מעניין אותי-אמשיך ללמד את הבסיס ואת מה שאני מאמין בו ולא למכור לאנשים חתול בשק...

זהו 😃
בין הלימודים לפסיכומטרי ולבין המשמרות , רציתי לשתף אתכם....

אהבתי.
פשוט לא יאומן איך המצב בישראל שמאמנים או מדריכי כושר מוסמכים שווים לפח ועובדים על כלל הציבור בעיניים ומפחידים אותם בסיפורי סבתא.
הלוואי כל כולנו מאמן אמיתי כמוך!!!
והכי חשוב, האמת תנצח.

Good job, we had in my gym in Israel (great shape) also these kinds of case, after a few REAL trainers came, they got the idea, they evolved and now they had even SQ and DL SEMINAR! And after heavy pressure they even bought Rouge bar... Don't give up, eventually they will learn to respect you. Always there will be people that will tell you you do shit, open your eyes, open your ears, always listen but never give in to others shit.

הלוואי עלי מדריך כמוך בחדר כושר שלי, פשוט מתנה מדריך זהב !!

אני בקורס כרגע ולמרות שרמת הליצנות גבוהה, אני לא מבין איך יוצאים מדריכים משם שאומרים דבר כזה (חד משמעית מלמדים ההפך ממה שנאמר פה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית