הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוזי שומן? (בת 18)

דעתי האישית חוץ מלהיכנס לכושר 3-4 פעמיים בשבוע את ניראית מצוין..

את צריכה לעלות במסת שריר, או כפי שבנות קוראות לזה... להוסיף בשר. הייתי אומר לפחות 10 קילו. חיטוב עכשיו זה רעיון רע בגלל שיש לך אחוז שומן יחסית די נמוך ועדיין לא רואים שרירים. תתחילי בתוכנית עם תרגילים מורכבים ותזונה נכונה ואת תראי תוצאות בהתאם. בהצלחה.

נראית פיצוץ.
תעשי מה שטוב לך ומה שבא לך.
תעלי במשקל בעדינות ואם את לא בטוחה בעצמך תצמדי במישהו שיעזור לך.
אם את מתכוונת לעשות מסה,לא להשתולל עם שטויות,רוב הבנות אוכלות כמעט הכל בתקופה הזאת,אבל ככה זה לא תזונה של אנשים שמתאמנים,ובכלל , בריאים.
בהצלחה.

את צריכה לעלות במסת שריר, או כפי שבנות קוראות לזה... להוסיף בשר. הייתי אומר לפחות 10 קילו. חיטוב עכשיו זה רעיון רע בגלל שיש לך אחוז שומן יחסית די נמוך ועדיין לא רואים שרירים. תתחילי בתוכנית עם תרגילים מורכבים ותזונה נכונה ואת תראי תוצאות בהתאם. בהצלחה.
???? 10 קילו?
מספיק שתסקביט ותאכל נייטרלי / חיובי קל ותעלה 1-2 קילו או אפילו תרד אבל תוסיף בשר...

אין צורך לא במסה ולא בחיטוב, תישארי על נייטרלי ותתחילי לעשות סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס ומתח בתוספת קצת עבודה על הבטן שתיראה יותר טוב וההתקדמות בתור מתאמנת מתחילה שלא נגעה בתרגילים האלה תביא אותך למצב הרבה יותר טוב. חוץ מזה ניראת אש, שאפו.

אחי היא אישה לא גבר 10 קילו זה המון !!
כמו שאמרו מעלי מספיק שתעשה תרגילי כוח תאכל במאזן ניטרלי או קצת מעליו וזהו ואולי לאחר שתעלה מסת שריר תעשה חיטוב.
למרות שהיא נראת כוסית על גם עכשיו...

לדעתי את נראית ממש טוב ושמתי כאן תמונה בשביל להמחיש אבל המנהלים ערכו לי את ההודעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי את נראית ממש טוב ושמתי כאן תמונה בשביל להמחיש אבל המנהלים ערכו לי את ההודעה.

חחחח אתה דפוק חחחחחחחחחחחחחחחחח

אגב,לדעתי פשוט תתחילי להתאמן בתרגילים כמו סקוואט דדליפט,בנץ וכול אלה ותאכלי ניטרלי.
אני אוהב איך שאתה נראית ולדעתי עוד הרבה..

בהצלחה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית