שלוםםםםם
הבנתי שיש כמה סוגי של אבקות חלבון Concentrate Isolate Hydrolysate
הבנתי שרוב האבקות הממוצעות זה Concentrate.אין לי מושג מה זה.. אשמח אם תתנו קצת מידע לגבי כל אחד ומה ההבדלים ואם אפשר אז רק מי שיודע מה הוא מדבר ובעברית תודה :sporty074:
Concentrate - החלבון שיש ברוב האבקות שזה מי גבינה פשוט
ISOLATE - גרסה נקייה יותר של מי הגבינה - פחות סוכר ושומן.. תאכלס אין כמעט הבדל חוץ מכך שהISO דל בלקטוז ולכן מתאים יותר לאנשים רגישים והו נספג קצת מהר יותר. יש שאומרים שגם מתעכל טוב יותר אבל זה שטויות.. Hydrolysate - בדרך כלל בא ללא סוכר שומן ולקטוז, ונספג ממש ממש מהר לגוף..
בכללי ההבדלים בספיגה של החלבונים זה חרטא גדולה שעושים ממנה כסף, עם אתה רגיש ללקטוז קנה ISOLATE או הידרו
אם לא קח את מי הגבינה הרגיל מהסיבה שהוא זול יותר ברוב המקרים ואתה מקבל יותר חלבון בכסף שלך.
מעבר למה שנרשם לפני, חלבון Hydrolysate נחשב כאמור לחלבון הטוב ביותר וגם מצריך תהליך ייצור קשה יותר משל אחרים, לפיכך הוא גם מתומחר בהתאם. שים לב כי הרבה מאבקות החלבון מכילות תערובות שונות של סוגי חלבון שונים. מומלץ להעזר ברשימת הרכיבים, כאשר סדר הרכיבים מציין את הריכוז של אותו רכיב מהדומיננטי ביותר לפחות. יש די הרבה חומר באתר על חלבון Hydrolysate לקריאה נוספת. אני בעצמי משתמש בחלבון כזה ואחד הדברים הטובים שאני יכול להגיד עליו זה שהוא מאוד קליל בקיבה לאחר צריכתו.