הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון חוב לראק

• פותח/ת השרשור droviv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אוף רציתי לראות :(
בוא אני אתן לך תקציר, 4 פלטות כל צד 3 של 20 אחת של 25, סוגרים רגילים , כלוב פתוח עם מוטות אבל עדיין ספוטר דבוק הוא בקושי מוציא את זה ואז עומד מוציא ברכיים, נועל ברכיים, מוציא ברכיים, נועל ברכיים ככה 10 פעמים.

בוא אני אתן לך תקציר, 4 פלטות כל צד 3 של 20 אחת של 25, סוגרים רגילים , כלוב פתוח עם מוטות אבל עדיין ספוטר דבוק הוא בקושי מוציא את זה ואז עומד מוציא ברכיים, נועל ברכיים, מוציא ברכיים, נועל ברכיים ככה 10 פעמים.
באיזה צבע הפלטות ?

יש לי את הסרטון איי שם בפייסבוק בדקתי אבל אתם לא יכולים לראות אותו הוא פרטי רק לחברים של חברים...אכלתם אותה למרות שאין לכם מה להתרגש לא פספסתם כלום.(סתם כן פספסתם,אתם לא יודע כמה צחקתי אחר כך!!!)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו ראיתי את הסירטון, הרגת אותי מצחוק!
זה בכלל 180, 4 פלטות של 20 כל צד.
זה אפילו משפיל את מאור זדרד עצמו, כי הוא יורד יותר עמוק ממך!
איזה 90 מעלות בקושי ל130 מעלות לא הגעת, גונח כמו אני לא יודע מה כל חזרה, עם חגורת סקוץ שלא לוחצת בכלל, ועוד אומר בסוף "כמעט הקאתי"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחרי כמה חצאי סקוואטים: "וואי מה קרה לי?"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגיד בפעם הבאה לספוטר לעשות לך קיצי קיצי בפטמות ואז אולי תצליח 🤡

• אהבתי
Reactions: asf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו ראיתי את הסירטון, הרגת אותי מצחוק!
זה בכלל 180, 4 פלטות של 20 כל צד.
זה אפילו משפיל את מאור זדרד עצמו, כי הוא יורד יותר עמוק ממך!
איזה 90 מעלות בקושי ל130 מעלות לא הגעת, גונח כמו אני לא יודע מה כל חזרה, עם חגורת סקוץ שלא לוחצת בכלל, ועוד אומר בסוף "כמעט הקאתי"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פלטה אחת של 25, איפה ראית את הסרטון ?

צודק, אבל היא באותו הגודל של השאר, אז זה מבלבל.
בפייסבוק חחחחחחחחחחחחחחחחח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית