קריפים ומפוקפקים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור roy
  • פורסם בתאריך

roy

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
הקטע שאתה מגיע לחדר כושר, רואה איזה טיפוס שלא תרצה להיתקל בו בסמטה חשוכה מהלך מתאמן 10 שניות ומבלה 10 דקות בצעידה בין המכשירים והתקרבויות מטרידות לאחרים. ואחרי זה כשאתה בא להחליף בגדים מתסכל עליך כאילו אתה חבר שלו.

מכירים?

יש זקן אחד שאחרי שהוא מתאמן הוא עומד על הספסל במלתחות בעירום ופשוט צועק

יש אחד שהוא לא מסתכל על שום דבר, לא מדבר, לא זז חוץ מבתרגיל ונראה כאילו הוא לא נושם פשוט עומד כמו גופה ונח בין הסטים או הולך בקו ישר לשתות וחזרה ומה שמוזר שבחיים לא ראיתי אותו עושה תנועה אפילו לא מתכופף לקולר (WTF איך הוא שותה??).
פשוט יש לו מבט מת בעיניים וגם כשהוא בתרגיל ורואים שהגוף שלו מתאמץ הפנים שלו לא זזות פשוט :mask:

• פותח/ת השרשור
אליק, מעניין אם אנשים משתמשים במלתחות כשהוא על הספסל צועק ככה. נשמע מפחיד.

יש איזה סבא שבא ומתחיל לספר לך בדיחות מטרידות כמו "כמה חורים יש לבן וכמה חורים יש לבת" ואז נקרע מצחוק ואתה פשוט עומד שם בשוק... eyesss

לא כל כך מפוקפק אבל אני קורא לזה המנמנמים , לרוב שמנמנים מעל גיל 60.
עוברים בין מכשיר למכשיר (כל עוד יש איפה לשבת) מנקרים כמה דקות בין תנועה לתנועה ואז כשהם כבר ממש מוכנים הם הולכים לבריכה,
כלומר לישון על כסא על שפת הבריכה.:sporty019:

יש איזה שמן מבוגר שבא רב עם כולם ומתלהב כולם משתיקים אותו ואז הוא צועק לעצמו את ההמשך של הויכוח

פעם היה איזה טיפוס מוזר, שבא עם גינס והתחיל לעזור לילדים קטנים בתרגילים ולשמור עליהם\לתת טיפים.
מידי פעם היה עושה סט בפולי ,בהתחלה חשבתי שהוא מאמן,שאלתי ומסתבר שלא.
אני אפילו לא בטוח שהוא היה מנוי.

היה בחור אחד שראיתי באיזור של הבטן נשכב על המזרון כשהגעתי לאימון, כשיצאתי מהאימון ראיתי אותו עדיין שוכב שם ישן.
יש עוד אחד ממש מפחיד שעבר תאונה ומטיל אימה על ילדים קטנים שיביאו לו משקולות.
היה עוד אחד שהיה נראה לי מפגר שבחיים אבל בחיים לא התאמן רק הסתובב בין המכשירים ונעמד מאחורי אנשים שעובדים וחייך

קריפים... חשבתי מדובר כבר על דוטא.

בכל מקרה אני מתאמן בקאנטרי, חצי מהמכון שלנו זקנים שבאים לנוח על המכשירים ולדון על כל מיני נושאים מטרידים.

קריפים... חשבתי מדובר כבר על דוטא.

בכל מקרה אני מתאמן בקאנטרי, חצי מהמכון שלנו זקנים שבאים לנוח על המכשירים ולדון על כל מיני נושאים מטרידים.
אתה משחק דוטה ? eyesss
חשבבתי אני היחיד בפורום
בו נשחק בהזדמנות

russians-in-dota-2_o_1243549.webp

• פותח/ת השרשור
זקנים שעסוקים אחד עם השני זה לא נקרא קריפים

זקנים שעושים הכל לסחוט ממך צומי זה כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית