הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שרוולי בירכיים של טיטאן

• פותח/ת השרשור biot
  • פורסם בתאריך

biot

משתמש פעיל
970
10
נק' מוניטין:
69
970
10
שלום
מצאתי אתר למוכר את שרוולי הברכיים של טיטאן ב- 40$ לזוג במקום 60$, הם גם שולחים לארץ.

האתר: http://www.plgearonline.com/

ברגע שאתם מוסיפים את השרוולים לעגלת הקניות שלכם, תכניסו את הקופון KNEES ותקבלו 20$ הנחה (שזה יצא 40$ לזוג).

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי משלוח דרך buy2usa. אולי טיפה יותר יקר מהמשלוח באתר אבל מקבלים את זה יותר מהר במיוחד עכשיו עם הבלאגן של החגים.

הזמנה מליפטינגלארג יצא יותר זול בגלל מחירים משלוח , מה שגם מייק זה שמנהל את העיניינים שם מסכים לכתוב ערך מוצהר נמוך מ75 דולר לפי בקשה

השרוולים של טיטאן עולים שם 60 דולר, כמו בליפטינג לארג'
הסיבה שלא תמצאו טיטאן(מקורי) בפחות מ60 דולר הוא כי זה מחיר של החברה עצמה מומלץ לצרכן:
http://www.titansupport.com/products/neoprene-sleeves/knee-sleeves
אם תמצאו בפחות כסף, יעקצו אתכם במשלוח או בדרך אחרת ותשלמו אותו דבר(אחלה שיטת שיווק האמת)
אם תסתכלו ברשימת מפיצים של טיטאן, תראו שיש כמה חברות בארה"ב(גם LL וגם PLONLINE) ולכולם יש מחיר זהה

בקשר להזמנה מרוכזת, לא משתלם עבור מוצרים שעולים כ"כ הרבה(בגלל המע"מ ועמילות/דמי טיפול שיכולים לקחת זה יוצא אותו דבר, או אפילו יותר)

הזמנה מליפטינגלארג יצא יותר זול בגלל מחירים משלוח , מה שגם מייק זה שמנהל את העיניינים שם מסכים לכתוב ערך מוצהר נמוך מ75 דולר לפי בקשה
יש לך מושג אם אני מזמין שרוולים ורצועות שיוצאות ביחד 80 הוא עדיין יסכים לרשום שהערך פחות מ-75?

• פותח/ת השרשור
השרוולים של טיטאן עולים שם 60 דולר, כמו בליפטינג לארג'
הסיבה שלא תמצאו טיטאן(מקורי) בפחות מ60 דולר הוא כי זה מחיר של החברה עצמה מומלץ לצרכן:
http://www.titansupport.com/products/neoprene-sleeves/knee-sleeves
אם תמצאו בפחות כסף, יעקצו אתכם במשלוח או בדרך אחרת ותשלמו אותו דבר(אחלה שיטת שיווק האמת)
אם תסתכלו ברשימת מפיצים של טיטאן, תראו שיש כמה חברות בארה"ב(גם LL וגם PLONLINE) ולכולם יש מחיר זהה

בקשר להזמנה מרוכזת, לא משתלם עבור מוצרים שעולים כ"כ הרבה(בגלל המע"מ ועמילות/דמי טיפול שיכולים לקחת זה יוצא אותו דבר, או אפילו יותר)

אז השרוולים באתר הזה מזוייפים ?

אז השרוולים באתר הזה מזוייפים ?

לא, הם ספקים מורשים לפי האתר של טיטאן, אבל אם אתה קונה שרוול ב40 יעקצו את ה20 דולר האלה במשלוח
קשה לי להאמין שאפשר לחסוך יותר מ3-4 דולר, המחירים זהים

לא נראה לי שיש זיופים.
הם פשוט שוחטים אותך במחיר של משלוח אז זה מתקזז.

תתפלא, התחילו לייצר WRIST WRAPS וגם שרוולים בסין כי יש מודעות וזה נהיה שוק רציני, סחורה פח במחיר "מציאה"
אין מציאות בציוד רציני, צריך לדעת מה קונים

לא, הם ספקים מורשים לפי האתר של טיטאן, אבל אם אתה קונה שרוול ב40 יעקצו את ה20 דולר האלה במשלוח
קשה לי להאמין שאפשר לחסוך יותר מ3-4 דולר, המחירים זהים

תתפלא, התחילו לייצר WRIST WRAPS וגם שרוולים בסין כי יש מודעות וזה נהיה שוק רציני, סחורה פח במחיר "מציאה"
אין מציאות בציוד רציני, צריך לדעת מה קונים
אני יודע שהתחילו לייצר בסין את הדברים האלו, התכוונתי שאין זיופים לטיטאן

יש לך מושג אם אני מזמין שרוולים ורצועות שיוצאות ביחד 80 הוא עדיין יסכים לרשום שהערך פחות מ-75?
כן אני קיבלתי הזמנה ב120 דולר והוא הצהיר על החשבונית המסחרית פחות מ75 דולר . אחלה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית