הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שנת לימודים מוצלחת לכולם !

עזוב אותך תלמידים - מי שסיים תיכון ומתגייס במרץ בואו להחליף אותנו כבר!

עולה ל-י' ?
איזה כיף, אני לומד כל יום עד 2-4 עם מורות מכשפות שמזיינות את השכל במיוחד שאני לומד ביוגליה-פיסיקה שזה קשה טילים ורוב הכיתה זה בנים ואם יש בנות אז הם נראות כמו התחת שלי חוץ מכמה יחידות.
קיצר צריך להיות חיובי השנה רק נפתחה מקווה להצליח ומקווה שיעבור חלק.
הדבר היחיד שיותר כיף זה שאתה בתיכון יותר כוסיות ואוירה שונה לא כמו ביסודי ובחטיבה הכל יותר זורם...
מה שכן אני צריך להעריך את התקופה הזאת ולהנות ממנה אחר כך יש צבא אזרחות עבודה-קריעת תחת,פשוט בחטיבה לא הערכתי הכל תמיד מצאתי את הרע שבעניין עכשיו אני יודע שאחרי התקופה הזאת רק הולך להיות קשה יותר אז צריך להנות ממנה !

• פותח/ת השרשור
עולה ל-י' ?
איזה כיף, אני לומד כל יום עד 2-4 עם מורות מכשפות שמזיינות את השכל במיוחד שאני לומד ביוגליה-פיסיקה שזה קשה טילים ורוב הכיתה זה בנים ואם יש בנות אז הם נראות כמו התחת שלי חוץ מכמה יחידות.
הדבר היחיד שיותר כיף זה שאתה בתיכון יותר כוסיות ואוירה שונה לא כמו ביסודי ובחטיבה הכל יותר זורם...
כמה תלונות
אני עולה לי ויש לי 40 שעות בשבוע 7 שעות מתמטיקה 3 פיזיקה 2 אווירוחלל 2 אלקטרוניקה ו2 אלגוריטמיקה ועוד יש לי מגשימים . רוב הבנות בכיתה שלי לא נראות הכי נהדר והמורה שלנו להיסטוריה והמחנכת לוחשת ככה שאני לא שומע אותה אפילו
התיכון אצלנו זה אותו חרא כמו החטיבה ויש מחסור בכוסיות כבר הרבה מאוד זמן אצלנו

עולה ל-י' ?
מה שכן אני צריך להעריך את התקופה הזאת ולהנות ממנה אחר כך יש צבא אזרחות עבודה-קריעת תחת,פשוט בחטיבה לא הערכתי הכל תמיד מצאתי את הרע שבעניין עכשיו אני יודע שאחרי התקופה הזאת רק הולך להיות קשה יותר אז צריך להנות ממנה !

עולה ליב',מרחיב ביוטכנולוגיה וכימיה(10 יחידות) ולומד השנה פחות שעות מאשר למדתי ביסודי(פחות מ30),אין תלונות.

ולאליק,תדאג שהמורים אוהבים אותך\לפחות לא שונאים אותך,זה בין 5-10 נקודות בציון הגשה.

כיתה י"א מערכת די סבבה חשבתי יהיה יותר גרוע(יום חמישי 9 שעות שאר הימים בין 6-8 שעות אבל יש לי איזה 3 פעמים בשבוע חלון של שעתיים)

איזה כיף איזה!??!
בני זונות, המערכת שלי היא 7 שעות ומעלה, פעם אחת 7 שעות, 3 פעמים 8 שעות, פעם אחת 9 שעות ובשישי 5 שעות
סאמקקקקק

עולה לי"ב, מרחיב בפיזיקה, מתמטיקה ואנגלית, מתמטיקה 99 סופי אנגלית 98 סופי ופיזיקה מגן 95.
לכל הי"אניקים הצעירים, י"א בדיחה, הסירו דאגה מליבכם.

כמה תלונות
אני עולה לי ויש לי 40 שעות בשבוע 7 שעות מתמטיקה 3 פיזיקה 2 אווירוחלל 2 אלקטרוניקה ו2 אלגוריטמיקה ועוד יש לי מגשימים . רוב הבנות בכיתה שלי לא נראות הכי נהדר והמורה שלנו להיסטוריה והמחנכת לוחשת ככה שאני לא שומע אותה אפילו
התיכון אצלנו זה אותו חרא כמו החטיבה ויש מחסור בכוסיות כבר הרבה מאוד זמן אצלנו
:finger::banhappy:42 שעות בשבוע, אבל אחי בראשון כל הכוסיות אז אני לא בוכה...

עולה ליב',מרחיב ביוטכנולוגיה וכימיה(10 יחידות) ולומד השנה פחות שעות מאשר למדתי ביסודי(פחות מ30),אין תלונות.

ולאליק,תדאג שהמורים אוהבים אותך\לפחות לא שונאים אותך,זה בין 5-10 נקודות בציון הגשה.
זבל

איזה כיף איזה!??!
בני זונות, המערכת שלי היא 7 שעות ומעלה, פעם אחת 7 שעות, 3 פעמים 8 שעות, פעם אחת 9 שעות ובשישי 5 שעות
סאמקקקקק

כמו שלי מה אתה בוכה ואתה עוד עולה ל-יא אני רק ב-י ימזד**ן
עולה לי"ב, מרחיב בפיזיקה, מתמטיקה ואנגלית, מתמטיקה 99 סופי אנגלית 98 סופי ופיזיקה מגן 95.

איך איך?!?!?!
אתה גאון.

מד חצי שנה ואז אומר ביי ביי.
אסף, חוב לראק
קקקקקקקקקקקק[/quote]
יחסית לכמה שערד זה חור יש פה מלא כוסיות

מצאתי את מיס ערד 2010

Screenshot_2013-08-11-00-59-18-1.png

וואלה צודק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית