הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שנת לימודים מוצלחת לכולם !

חחח ושנה טובה גם למורים שבינינו.
תצליחו לא להשתגע ולהיות טובים ואולי תראו את הדרדסים

• פותח/ת השרשור
רק אני מרוצה מהתיכון שלי? סוף סוף מרגיש שהגעתי לבית ספר נורמאלי

רק אני מרוצה מהתיכון שלי? סוף סוף מרגיש שהגעתי לבית ספר נורמאלי

תאמת אין לי בעיה עם כלום הכל מעולה חוץ מהמערכת שעות אני לומד לפעמים עד 4 או 3 היום הכי קצר שלי זה יום שישי שהוא היחידי שאני מסיים לפני 2:30 שאני מסיים בו ב-1:45...אבל יש לי גם יומיים שאני מתחיל ב-10.

אני ביא׳ מגביר ביולוגיה וכימיה שניהם 5 יח
45 שעות שבועיות מסיים 3 פעמים שעה 9 שזה רבע ל4 פעם אחת שביעית פעם אחת שישית ושישי חמישית :/
יש לי פעם בשבוע 3 שעות רצופות עם המחנכת שנראת כמו תפוז מקולף ומלמדת חרא ולא יודעת לבדוק מבחנים לשבת בשיעור שלה זה עינוי סיני
כל שאר המורות מעולות אז לא כזה חרא לי.. 😃

אצלנו בפיסיקה נשארים יומיים עד שעה 11 שזה יוצא 17:40, תתנחם בעובדה הזו.
גם לי יש מערכת דומה פחות או יותר, מסתדרים, זה מה יש.
לך לפחות יש 3 שעות חינוך [לא יודע מה אצלך, אצלנו זה ברדק ושטויות והודעות של המחנכת], לנו יש שעה אחת בשבוע, וגם זה בקושי.

לך לפחות יש 3 שעות חינוך [לא יודע מה אצלך, אצלנו זה ברדק ושטויות והודעות של המחנכת], לנו יש שעה אחת בשבוע, וגם זה בקושי.

פסיכו כמה שעות פיזיקה יש לך בשבוע?

פסיכו זה לא 3 שעות חינוך.. זה שעה חינוך ושעתיים היסטוריה רצופים והמורה בקושי מעבירה חומר וזה אחרי שיעור כימיה ובכימיה המורה רצה בחומר כמו מטורפת היא אשכרה לימדה אותנו את כל החומר של שנה שעברה ב4 שעות.. 😳 הייתי בשוק

5 ימים ארוכים עד 4 :(((((((
אם כבר מדברים על אוכל,אז איך אתם אוכלים בבית ספר???

חחחחח אני עולה רק לי' ויש לי 37 שעות שבועיות
כל יום מסיים ב12:30 חוץ מיום אחד שאני מסיים ב13:00
המגמות שלי זה ביולוגיה (סבבה) ומכטרוניקה (קל קל קל)

חחחחח אני עולה רק לי' ויש לי 37 שעות שבועיות
כל יום מסיים ב12:30 חוץ מיום אחד שאני מסיים ב13:00
המגמות שלי זה ביולוגיה (סבבה) ומכטרוניקה (קל קל קל)

אצלנו אפילו כיתת אתגר לומדים פי 2 יותר שעות ממך !

אצלנו אפילו כיתת אתגר לומדים פי 2 יותר שעות ממך !
חחחחחח מה שמצחיק שאני בכיתה רגילה, מיועד לבגרות מלאה ולומד אנגלית 5 יחידות ומתמטיקה 4יחידית אבל אחרי סוכות מנסה לעלות ל5יחידות במבחן מעבר.......
אבל יש לי קטע של 15% אם נגיד יש לך שעתיים ספורט בשבוע מותר לך להחסיר מספורט רק 5 פעמים במחצית ואם יותר אז יורד לך 15-20 נקודות , זה כולל חיסורים באישור רופא רק מקרי חירום כמו ניתוח ומשהו שמצריך שכיבה בבית חולים מאשרים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית