הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משבר מוטיבציה

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
זה מה שקורה לי עכשיו. חוזר עייף כל יום מהעבודה, אין כוח לאימונים וגם כשאני מגיע אני מרגיש סמרטוט והמשקלי עבודה יורדים, לא מפוקס ואוכל שטויות כבר שבוע יום בחיובי יום בשלילי לא סגור על עצמי. בכלל כל מה שאני חושב עליו זה לצאת ולדפוק תראש עם איזה בקבוק וודקה, מה שבכלל מעיף לי את הביצועים במכון לכל הקרשים. קרה לכם? מה אתה עושים במצבים כאלה?

וואלה אני באותו מצב כמו שלך..פשוט צריך להתרגל ולדחוף את עצמך להגיע לאימונים לאט לאט הגוף יתרגל

זה מה שקורה לי עכשיו. חוזר עייף כל יום מהעבודה, אין כוח לאימונים וגם כשאני מגיע אני מרגיש סמרטוט והמשקלי עבודה יורדים, לא מפוקס ואוכל שטויות כבר שבוע יום בחיובי יום בשלילי לא סגור על עצמי. בכלל כל מה שאני חושב עליו זה לצאת ולדפוק תראש עם איזה בקבוק וודקה, מה שבכלל מעיף לי את הביצועים במכון לכל הקרשים. קרה לכם? מה אתה עושים במצבים כאלה?

מה עם איזה פרה וורקאאוט?
ואולי תכין את האוכל מראש יהיה קל פשוט לקחת לחמם ולאכול.

ואולי 3-4 ימים של מנוחה מוחלטת תחזיר לך קצת רעב להתאמן

עייפות של אחרי העבודה לא בהכרח תפגע לך בביצועים אלא אם כן אתה עובד פיזית . תשתדל לישון לפחות 6 שעות , צא מהדאוון , ותזכר בזה שאתה לא חתיכת ז' קטנה עם קוקיות .

אני הייתי מציע לעבור לחיטוב לאיזה חודש חודשיים- ומשם להתחיל מסה יותר רענן ורעב לי זה עשה טוב.

פשוט תזכור את הסיבה שבגללה התחלת להתאמן.
ואם זה לא עוזר כנראה הסיבה לא מספיק טובה..

לא הוקרצת מחומר של אלופים
1. אלופים לא בדיוק עובדים בעבודה 12-14 שעות ביום ואז בנוסף הם צריכים להתאמן.
2. ישנם אלופים שפירסמו שהם מידי פעם לוקחים הפסקות מהאימונים לאחר תחרויות.
3. אנשים מתאמנים לכייף ולא כדי להיות אלופים, ואני לא מדבר על בודדים ואתה בתוכם.
4. וזה העיקר: סה״כ שיתף את העובר עליו ולא שאל מי אלוף כאן והאם זאת בדרך לאליפות. סתם נקודה למחשבה.

תגוון בענף, יש לך הרבה מקום לתמרון...
מתאמן נפח? נסה פאוורליפטינג או ההפך.
אפשר לנסות וויטליפטינג.
אפשר להחליף תוכנית אימונים.
אפשר להציב מטרה חדשה.
אפשר לשלב את זה בעוד סוג של ספורט שתרגיש שהכוח עוזר לך להתקדם בספורט.
אפשר לעשות שבוע מנוחה.

לכולם זה קורה מידי פעם ויש המון פתרונות ואחד מהפתרונות בטוח יעבוד בשבילך, השאלה כמה אתה באמת רוצה את זה.
לא סתם השתמשתי במילה "אפשר" 5 פעמים, הכל אפשרי, השאלה מה אתה בוחר לעשות בנידון.

נערך לאחרונה:
יש לי את אותה בעיה מאז שהתחלתי לעבוד כבר חודש וחצי, לא עולה במשקלי עבודה, תקוע בסקוואט מצחיק של 100 קילו. אני משתדל פשוט לדחוף את עצמי בכוח והתחלתי לעבוד לאחרונה המון טכניקה עם הרבה נפח (הנפות וקלינים) במקום כוח שאני תקוע בו (סקוואטים ומשיכות כבדות).
הגיוון חשוב.. מלבד זה גם אני אובד עצות.

• פותח/ת השרשור
תגוון בענף, יש לך הרבה מקום לתמרון...
מתאמן נפח? נסה פאוורליפטינג או ההפך.
אפשר לנסות וויטליפטינג.
אפשר להחליף תוכנית אימונים.
אפשר להציב מטרה חדשה.
אפשר לשלב את זה בעוד סוג של ספורט שתרגיש שהכוח עוזר לך להתקדם בספורט.
אפשר לעשות שבוע מנוחה.

לכולם זה קורה מידי פעם ויש המון פתרונות ואחד מהפתרונות בטוח יעבוד בשבילך, השאלה כמה אתה באמת רוצה את זה.
לא סתם השתמשתי במילה "אפשר" 5 פעמים, הכל אפשרי, השאלה מה אתה בוחר לעשות בנידון.

יאפ, עזר. עברתי חזרה ל-SS מבילדינג, מרגיש הרבה יותר מפוקס עכשיו.

אתה בוכה יותר מידי אני מתכונן לתחרות פיתוח גוף יותר מחודשיים וגם עובד 5 ימים בשבוע מתאמן 6 פעמים משקולות ואירובי שעתיים ביום על דל פחמימה... אתה לא יודע בכלל מה זה חוסר כח ומוטיבציה תרים את עצמך ותתחיל להשקיע כדי להיות אלוף צריך לחשוב כמו אלוף

• פותח/ת השרשור
אתה בוכה יותר מידי אני מתכונן לתחרות פיתוח גוף יותר מחודשיים וגם עובד 5 ימים בשבוע מתאמן 6 פעמים משקולות ואירובי שעתיים ביום על דל פחמימה... אתה לא יודע בכלל מה זה חוסר כח ומוטיבציה תרים את עצמך ותתחיל להשקיע כדי להיות אלוף צריך לחשוב כמו אלוף

לך תקנה לעצמך מדליה אחי.
כשיש לך מוטיבציה זה פשוט. גם אני עשיתי את זה בתקופת השירות הצבאי רק עם אימוני איגרוף + חדר כושר + טוחן בצבא כל היום והייתי עושה את זה בכיף. קורה גם שצריך לשחזר את ההרגשה הזאת.

לך תקנה לעצמך מדליה אחי.
כשיש לך מוטיבציה זה פשוט. גם אני עשיתי את זה בתקופת השירות הצבאי רק עם אימוני איגרוף + חדר כושר + טוחן בצבא כל היום והייתי עושה את זה בכיף. קורה גם שצריך לשחזר את ההרגשה הזאת.
מוטיבציה זה הרבה עניין של מטרות. תציב לך מטרות, מטרות ריאליות, ואתה תראה שיש לך מוטבציה.

1. אלופים לא בדיוק עובדים בעבודה 12-14 שעות ביום ואז בנוסף הם צריכים להתאמן.
2. ישנם אלופים שפירסמו שהם מידי פעם לוקחים הפסקות מהאימונים לאחר תחרויות.
3. אנשים מתאמנים לכייף ולא כדי להיות אלופים, ואני לא מדבר על בודדים ואתה בתוכם.
4. וזה העיקר: סה״כ שיתף את העובר עליו ולא שאל מי אלוף כאן והאם זאת בדרך לאליפות. סתם נקודה למחשבה.

1. הם לא עובדים כשהם כבר אלופים ולא בדרך לשם.
2. הפסקה מבחינתם זה כמו שמגנסון עבר לבילדינג ועשה דדליפט של "רק" 400 לאחרונה....
3. זה חלק מחבילת ה"חומר של אלופים" שהם מתאמנים גם שזה לא לכיף.
4. צודק

:cool:
פותח האשכול בהצלחה , תנסה לדמיין אותך במטרה שלך כמו לעמוד בחוף בגאווה, להיות בתחרות ולעשות X משקל, לעמוד על במת הבילדינג ותזכור שזה משהו שקרוב ולא העתיד הרחוק ואתה צריך לעבוד עדיין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית