הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אזניות מומלצות - מיואש כבר

• פותח/ת השרשור
Isport monster לא רואה אף אחד ממטר.

איך איכות הבאס? והאיכות בכללי? הבנתי שהם נוחות בטירוף אבל גם האיכות חשובה.

המלצתי עליהם כל פוסט של אוזניות וזה נראה כבר כאילו אני עושה להן יח"צ, אבל SHURE SE 215 אוזניות מדהימות למחיר שלהן שאנסתי אותן (גם בצבא וגם באימונים והן עובדות מצויין בינתיים (עוד מעט שנה).

בתקציב שלך יש כבר SE 315 וכו' שאני לא יודע כמה הן טובות.

רוב הסיכויים שאני הולך על ה215, אתה יכול לתת קצת יותר פרטים ולמה אתה ממליץ? 99% שאני הולך על זה.

תודה לכולם!

Isport monster לא רואה אף אחד ממטר.

מחזק !
בדיוק קיבלתי אתמול את דגם ספינת הדגל שלהם- ISport Victory, עשיתי להם Burn In וכבר רואים את ההבדל בסאונד.
מבחינת איכות בנייה האוזניות מרגישות מאוד חזקות (הכי חזקות שהיו לי עד כו, ולצערי היו לי הרבה :/)
מבחינת נוחות באוזן לאוזניות יש הרבה מאוד סוגי סיליקון ככה שאין מצב שלא תמצא אחד שיתאים לכל אוזן, ולא לשכוח שיש להם מתלה שנכנס למבנה האוזן כדי לוודא שהאוזנייה לא תיפול, ובכללי אחרי שמוצאים את הסיליקון הנכון, ברגע שמכניסים את האוזנייה מרגישים שאין מצב שהיא תיפול באמצע האימון, יש וואקום מאוד חזק שמחזיק אותה בפנים.
ועכשיו להכי חשוב, סאונד..
אז אני חושב שאלה אולי האוזניות In Ear בעלות הסאונד הטוב ביותר ששמעתי..באסים מאוד טובים (חשוב לאימון), גבוהים ונמוכים שלא באים אחד על חשבון השני, ובכללי לאוזניות יש עוצמה מאוד גבוהה כך שלא צריך מכשיר מיוחד שיריץ אותם (שומעים טוב מאוד באייפון למי שתוהה).
אה, עוד משהו חשוב- האוזניות תואמות אייפון, זאת אומרת שמי שלא משתמש איתם באייפון השלט לא יעבוד לו חוץ מכפתור ה-Play/Pause (לי אישית יש גלקסי נוט 2 ולא מפריע לי בכלל שאי אפשר להנמיך ולהגביר דרך האוזנייה..)
בהצלחה.
איך איכות הבאס? והאיכות בכללי? הבנתי שהם נוחות בטירוף אבל גם האיכות חשובה.

רוב הסיכויים שאני הולך על ה215, אתה יכול לתת קצת יותר פרטים ולמה אתה ממליץ? 99% שאני הולך על זה.

תודה לכולם!

בדיוק עניתי לך...

• פותח/ת השרשור
מחזק !
בדיוק קיבלתי אתמול את דגם ספינת הדגל שלהם- ISport Victory, עשיתי להם Burn In וכבר רואים את ההבדל בסאונד.
מבחינת איכות בנייה האוזניות מרגישות מאוד חזקות (הכי חזקות שהיו לי עד כו, ולצערי היו לי הרבה :/)
מבחינת נוחות באוזן לאוזניות יש הרבה מאוד סוגי סיליקון ככה שאין מצב שלא תמצא אחד שיתאים לכל אוזן, ולא לשכוח שיש להם מתלה שנכנס למבנה האוזן כדי לוודא שהאוזנייה לא תיפול, ובכללי אחרי שמוצאים את הסיליקון הנכון, ברגע שמכניסים את האוזנייה מרגישים שאין מצב שהיא תיפול באמצע האימון, יש וואקום מאוד חזק שמחזיק אותה בפנים.
אז אני חושב שאלה אולי האוזניות In Ear בעלות הסאונד הטוב ביותר ששמעתי..באסים מאוד טובים (חשוב לאימון), גבוהים ונמוכים שלא באים אחד על חשבון השני, ובכללי לאוזניות יש עוצמה מאוד גבוהה כך שלא צריך מכשיר מיוחד שיריץ אותם (שומעים טוב מאוד באייפון למי שתוהה).
אה, עוד משהו חשוב- האוזניות תואמות אייפון, זאת אומרת שמי שלא משתמש איתם באייפון השלט לא יעבוד לו חוץ מכפתור ה-Play/Pause (לי אישית יש גלקסי נוט 2 ולא מפריע לי בכלל שאי אפשר להנמיך ולהגביר דרך האוזנייה..)
בהצלחה.

בדיוק עניתי לך...

אש אחי תודה על הפירוט! מוניטין.

מתלבט בין shure se215 ל-monster Isport

ומה זה בדיוק burn in? 😲

בחיים אל תקנה אוזניות יקרות כדי להתאמן איתן.
הן יהרסו מהר מאוד וחבל על הכסף.
תקנה אוזניות כמו שאני הבאתי לך באיזור ה80-100 שקל,שגם נוחות בזמן אימון ולא ייפלו,ולא תזיע בתוכן.
אוזניות יקרות זה יותר בשביל לשמוע בבית,בסטודיו או ברכבת,לא במקומות שאתה זז הרבה.

• פותח/ת השרשור
תקנה אוזניות כמו שאני הבאתי לך באיזור ה80-100 שקל,שגם נוחות בזמן אימון ולא ייפלו,ולא תזיע בתוכן.
אוזניות יקרות זה יותר בשביל לשמוע בבית,בסטודיו או ברכבת,לא במקומות שאתה זז הרבה.

יש ביטוח לשנתיים בחנות המקומית פה(IVORY)
אז אני לא דואג risus

אש אחי תודה על הפירוט! מוניטין.

מתלבט בין shure se215 ל-monster Isport

ומה זה בדיוק burn in? 😲

אם האוזניות הם לחדר כושר אל תעז לקנות את ה- shure ! החברה הזאת מייצרת אוזניות מאוד עדינות..
Burn in זה לתת לאוזניות משהו כמו 8 שעות לנגן מוזיקה באיכות גבוהה על ריק (FLAC וכאלה), הרעיון פה הוא לתת לאוזניות "לכייל" את עצמן ולהתאפס, לכן חשוב לתת להם להשמיע אודיו באיכות גבוהה.
ועוד משהו- האוזניות האלה קיימות רק בחול, ככה שתצטרך לעשות הזמנה (יש לי משפחה בארצות הברית שהביאה איתה, הזמנתי דרך אמזון).

יש אוזניות שבנויות לזה..וה- Isport הם נגד זיעה ומים (כן, אפשר להיכנס איתם גם למי מלח)

• פותח/ת השרשור
אם האוזניות הם לחדר כושר אל תעז לקנות את ה- shure ! החברה הזאת מייצרת אוזניות מאוד עדינות..
Burn in זה לתת לאוזניות משהו כמו 8 שעות לנגן מוזיקה באיכות גבוהה על ריק (FLAC וכאלה), הרעיון פה הוא לתת לאוזניות "לכייל" את עצמן ולהתאפס, לכן חשוב לתת להם להשמיע אודיו באיכות גבוהה.
ועוד משהו- האוזניות האלה קיימות רק בחול, ככה שתצטרך לעשות הזמנה (יש לי משפחה בארצות הברית שהביאה איתה, הזמנתי דרך אמזון).

יש אוזניות שבנויות לזה..וה- Isport הם נגד זיעה ומים (כן, אפשר להיכנס איתם גם למי מלח)
יש באייבורי את השור, ביטוח לשנתיים אז אני לא מפחד מהעדינות, דווקא אני די קרוב ללקנות אותם אבל לא סגור עדיין.
חוד מהעדינות שלהם הם מתאימות לאימונים ולתזוזות חדות.

מחזק !
בהצלחה.

בדיוק עניתי לך...
הבעיה עם האוזניות של iMonster שבאימונים ארוכים יחסית (מעל שעה/שעה ורבע) זה מתחיל לכאוב בתוך האוזן בגלל הוואקום החזק שהאוזניות יוצרות.
באימונים של אירובי ואנאירובי שנמשכים לפעמים שעתיים, זה נהייה ממש מטרד.

יש באייבורי את השור, ביטוח לשנתיים אז אני לא מפחד מהעדינות, דווקא אני די קרוב ללקנות אותם אבל לא סגור עדיין.
חוד מהעדינות שלהם הם מתאימות לאימונים ולתזוזות חדות.

זה אחריות של אייבורי..זה אומר הכל..אל תקח סיכון איתם.
הבעיה עם האוזניות של iMonster שבאימונים ארוכים יחסית (מעל שעה/שעה ורבע) זה מתחיל לכאוב בתוך האוזן בגלל הוואקום החזק שהאוזניות יוצרות.
באימונים של אירובי ואנאירובי שנמשכים לפעמים שעתיים, זה נהייה ממש מטרד.

היה לי את הIsport הרגילות לפני ה victory, לא היה לי בעיה של כאבים באוזניים...

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכולם גיבשתי דעה, אני מביא את הshure se215,
יהיה מה שיהיה נקווה לטוב.

תודה רבה ושבוע טוב!

היה לי את השור לפני המונסטר.
התקלקלו לי אחרי קצת יותר מחצי שנה כי הקיפול של האוזניות מסביב לאוזן די עדינות, זה גורם לבעיות עם הכבלים וגרם לאחת האוזניות להפסיק לעבוד בזווית מסויימת.
כמו כן ללפף את האוזניות מסביב לאוזן כל הזמן מרגיש לא נוח, מעצבי וטיפשי. בכנות, פשוט לא נוח.
השור שלי נמצאות על המדף ואני לא מתכוון אי פעם לגעת בהן.

• פותח/ת השרשור
היה לי את השור לפני המונסטר.
התקלקלו לי אחרי קצת יותר מחצי שנה כי הקיפול של האוזניות מסביב לאוזן די עדינות, זה גורם לבעיות עם הכבלים וגרם לאחת האוזניות להפסיק לעבוד בזווית מסויימת.
כמו כן ללפף את האוזניות מסביב לאוזן כל הזמן מרגיש לא נוח, מעצבי וטיפשי. בכנות, פשוט לא נוח.
השור שלי נמצאות על המדף ואני לא מתכוון אי פעם לגעת בהן.

עכשיו אתה עם הmonster isport?
מה אתה אומר עליהם?

אני עם klipsch image s4i, זוג ראשון קניתי מדילר לא מורשה והתקלקלו.
זוג שני אני יותר שומר כרגע, יש לי שנה בערך והכל בסדר(מה שכן הפסקתי לעשות הנפות אולימפיות עם אוזניות)
אין מתחרים בכלל לאיכות שמע שיש להן לאוזנית IN EAR במחיר הזה

בקשר לעמידות, אם צריך תחזק את כל המפרקים והחיבורים בשרוולים עם מלחם דק וחתיכות פלסטיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית