הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי ב10 שבועות של חיטוב

egor012

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
טוב לפני כמה זמן פירסמתי פה תמונות שלי לפני החיטוב בשביל לדעת בערך מה אחוזי השומן שלי...
בדיוק סיימתי את השבוע ה10 של החיטוב אז אני מעוניין לפרסם פה כמה תמונות של פני ואחרי בשביל לשמוע את חוות דעתכם
אני מעלה 3 תמונות של לפני ואחרי , ועוד אחת מעודכנת של הגוף מהפרונט(אחרי)

יש שינוי לדעתכם? ואם יש אז בכ-10 שבועות זה בסדר? ואם לדעתכם יש שינוי באחוזי השומן? תודה רבה מראש 😃

*מתנצל מראש על התמונות הגרועות*

קבצים מצורפים

• פרונט.jpg
    פרונט.jpg
    KB 54.6 · צפיות: 327
  • צד.jpg
    צד.jpg
    KB 54.6 · צפיות: 324
  • גב.jpg
    גב.jpg
    KB 51 · צפיות: 336
  • גוף.jpg
    גוף.jpg
    KB 33.2 · צפיות: 316
טוב לפני כמה זמן פירסמתי פה תמונות שלי לפני החיטוב בשביל לדעת בערך מה אחוזי השומן שלי...
בדיוק סיימתי את השבוע ה10 של החיטוב אז אני מעוניין לפרסם פה כמה תמונות של פני ואחרי בשביל לשמוע את חוות דעתכם
אני מעלה 3 תמונות של לפני ואחרי , ועוד אחת מעודכנת של הגוף מהפרונט(אחרי)

יש שינוי לדעתכם? ואם יש אז בכ-10 שבועות זה בסדר? ואם לדעתכם יש שינוי באחוזי השומן? תודה רבה מראש 😃

*מתנצל מראש על התמונות הגרועות*

מה היה ה% ההתחלתי ולכמה ירדתה?

שינוי טוב, אתה עומד על כ15-17 אחוזי שומן
יש לך 2 אופציות מפה:
להמשיך לחטב ולנסות להגיע ל10%-12%
או לנסות ולצאת לניטרלי/מסה ולעלות קצת מסת שריר, מה שיעזור לך גם אחר כך לרדת יותר מהר במשקל ולהיראות יותר חטוב באותו משקל שאתה נמצא עכשיו.

• פותח/ת השרשור
מה היה ה% ההתחלתי ולכמה ירדתה?
היה 18-19 לפי מה שאמרו לי פה בתגובות , ועכשיו אין לי מושג תגידו לי אתם...

שינוי טוב, אתה עומד על כ15-17 אחוזי שומן
יש לך 2 אופציות מפה:
להמשיך לחטב ולנסות להגיע ל10%-12%
או לנסות ולצאת לניטרלי/מסה ולעלות קצת מסת שריר, מה שיעזור לך גם אחר כך לרדת יותר מהר במשקל ולהיראות יותר חטוב באותו משקל שאתה נמצא עכשיו.

נראה לי אני אמשיך את החיטוב עוד קצת נראה לאן זה יוביל אותי... מסה נעשה אחרי שאני יעמוד על אחוז שומן כמו שאמרת 10-12%

אין עלייך הרבה מאסת שריר ככה שקשה לראות... מצטער אם תגובתי אכזבה אותך

• פותח/ת השרשור
אין עלייך הרבה מאסת שריר ככה שקשה לראות... מצטער אם תגובתי אכזבה אותך

אני נטו מחפש להוריד אחוזי שומן , אני מודע לזה שאין לי הרבה מסת שריר אבל בכל זאת יש איזשהו שינוי לפחות? כמה אתה מעריך שיש לי אחוזי שומן כרגע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית