הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית למסה

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
FBW-
סקוואט - 3X8
דדליפט - 3X8
דאמבל בנט - 3X10
לחיצת כתפיים - 3X10
לחיצת חזה עם מוט - 3X10
כפיפת מרפקים עם מוט W - 3X10
טרייספ פושדאון (עם הדבר הזה עם החוט שמושכים) - 3X10
שראגס - 3X10
מתח - עדיין במתח שלילי..
את הדדליפט והסקוואט אני לא עושה בכל אימון כאילו אימון אחד סקוואט
אימון אחד דדלפיט

יותר מדי נפח, טווח החזרות גבוה מדי. לחיצת חזה צריכה להיות לפני דאמבל בנט ולחיצת כתפיים (אתה מדבר על מכונה אני מניח, ולא על פרס עם מוט?), בייספס מפמפמים עם מוט ישר, לא W, שראגס מיותר לגמרי.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי נפח, טווח החזרות גבוה מדי. לחיצת חזה צריכה להיות לפני דאמבל בנט ולחיצת כתפיים (אתה מדבר על מכונה אני מניח, ולא על פרס עם מוט?), בייספס מפמפמים עם מוט ישר, לא W, שראגס מיותר לגמרי.
אני מדבר על פרס עם מוט ולמה בייספס עושים עם מוט ישר אני תמיד רואה ביטיוב שעושים את זה עם W
ואיך שראגס מיותר לא צריך את זה בשביל הטרפזים והאמות? תודה.

אז אני ממליץ שכמו שפעם אתה עושה דדליפט ופעם סקוואט - תעשה אותו דבר ברוטציה בין בנץ' לבין לחיצת כתפיים עם מוט.
שראגס מיותר בהינתן זה שאתה עושה דדליפט, מתח, ולחיצת כתפיים. אין מה לחשוב על שראגס לפני שיש לך 4 פלטות בדדליפט (180 ק"ג).
מוט W זה פשוט חוסר הבנה לגבי האנטומיה של הבייספס - כדי שהבייספס יעבוד בצורה אופטימלית, היד צריכה להיות בסופינציה, והשיפועים של המוט הורסים את זה.

• פותח/ת השרשור
אז אני ממליץ שכמו שפעם אתה עושה דדליפט ופעם סקוואט - תעשה אותו דבר ברוטציה בין בנץ' לבין לחיצת כתפיים עם מוט.
שראגס מיותר בהינתן זה שאתה עושה דדליפט, מתח, ולחיצת כתפיים. אין מה לחשוב על שראגס לפני שיש לך 4 פלטות בדדליפט (180 ק"ג).
מוט W זה פשוט חוסר הבנה לגבי האנטומיה של הבייספס - כדי שהבייספס יעבוד בצורה אופטימלית, היד צריכה להיות בסופינציה, והשיפועים של המוט הורסים את זה.
רגע אבל אם אני יפצל את הבנץ' ולחיצת כתפיים זה לא יוריד לי את התוצאות הסופיות בשרירים האלה?
כי אני עובד עליהם פחות ואת הלחיצת כתפיים אני עושה עם משקולות יד התבלבלתי את הלחיצת חזה אני עושה עם מוט

לעבוד עליהם יותר באותו אימון לא אומר שהם יגדלו יותר, אתה פוגע לעצמך בהתאוששות, ולפעמים יותר = פחות.

• פותח/ת השרשור
לעבוד עליהם יותר באותו אימון לא אומר שהם יגדלו יותר, אתה פוגע לעצמך בהתאוששות, ולפעמים יותר = פחות.
ואמרת לי שטווח החזרות גבוה מידי אתה יכול לרשום לי אולי את הסדר שאני צריך לעשות את התרגילים
ואת מספר החזרות?

בסקוואט, בנץ' ודדליפט תרד ל-5-8 חזרות, בשאר אתה יכול להישאר עם חזרות גבוהות, שהבנץ'/פרס יהיו אחרי הדדליפט/סקוואט, השאר בסדר. כשתוכל לעשות מתח, אני ממליץ שתחליף את הדאמבל בנט במתח.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט, בנץ' ודדליפט תרד ל-5-8 חזרות, בשאר אתה יכול להישאר עם חזרות גבוהות, שהבנץ'/פרס יהיו אחרי הדדליפט/סקוואט, השאר בסדר. כשתוכל לעשות מתח, אני ממליץ שתחליף את הדאמבל בנט במתח.
טוב, תודה.

אחרי שאבק כוכבים לימד אותך כל מיני עקרונות נחמדים באימונים, אני רוצה להמליץ לך על תוכנית שכוללת את כל העקרונות האלו+ עקרונות נוספים שאני בטוח שאבק כוכבים מסכים איתם+מותאמת לך אישית מוגשת באריזה יפה לחג ומחכה רק לך שתבוא ותקטוף אותה בשיא פריחתה. יש לה שם קצת מוזר (שמזכיר לנו עולמות שאנחנו לא שמחים להיזכר בהן) אך קליט להפליא. היא מכונה ss. אתה יכול לקרוא עליה בפורטל.

• פותח/ת השרשור
אחרי שאבק כוכבים לימד אותך כל מיני עקרונות נחמדים באימונים, אני רוצה להמליץ לך על תוכנית שכוללת את כל העקרונות האלו+ עקרונות נוספים שאני בטוח שאבק כוכבים מסכים איתם+מותאמת לך אישית מוגשת באריזה יפה לחג ומחכה רק לך שתבוא ותקטוף אותה בשיא פריחתה. יש לה שם קצת מוזר (שמזכיר לנו עולמות שאנחנו לא שמחים להיזכר בהן) אך קליט להפליא. היא מכונה ss. אתה יכול לקרוא עליה בפורטל.
קראתי על התכנית הזאת וגם הסבירו לי עליה הבנתי שבתכלס מעלים פה רק כוח הרוב כאילו
ובסוף יוצא שאני עולה הרבה שומן וזה אחד הדברים שאני ממש ממש ממש לא רוצה שיקרה לי
אני יותר בכיוון של מסה נקייה פלוס של 600 קלוריות בכל סוף של יום. והבנתי שבתכנית הזאתי עולים גם בכוח
וגם מסה (פחות כוח ממה שמעלים בSS)

בss עולים הכי מהר במסת השריר- זה מצוין במפורש במאמר.
כל מה שהסבירו לך הוא טעות, יש כאן כמה חברה שמפזרים הצהרות שרחוקות מהמציאות . תשים לב למי אתה מקשיב.
אני יותר בכיוון של מסה נקייה פלוס של 600 קלוריות בכל סוף של יום. והבנתי שבתכנית הזאתי עולים גם בכוח

שאלה: למי התוכנית מיועדת?

כתוצאה מהנאמר לעיל, התוכנית (והספר) מתאימים מאוד ל -
א. מתאמנים חדשים
ב. מאמני כח
ג. מתאמנים בעלי ניסיון שחוזרים מהפסקה ארוכה
ד. מתאמנים שעדיין לא הגיעו לשליטה טובה בתרגילי הבסיס – הסקוואט והדדליפט בעיקר

שאלה: למה כדאי לי לבצע את התוכנית?
א. במידה ואתה עונה על אחד הקריטריונים בסעיף הקודם, זאת התוכנית שתגרום לך לעליה המהירה ביותר במסה ולהתחזקות המהירה ביותר.
ב. התוכנית מבוססת על עקרונות לבניית תוכנית אימונים בהם נעזרו פחות או יותר כל ספורטאי הכוח במאה האחרונה.
ג. היות שהתוכנית מבוססת על תרגילי משקל חופשי שמבוצעים בתדירות גבוהה יחסית, ביצוע התוכנית יעניק לך שליטה ויכולת ביצוע גבוהה בתרגילים שיהוו את הבסיס לכל תוכנית אימונים בה תעבוד בעתיד, בכל כיוון אליו תבחר לקחת את האימונים שלך לאחר סיום התוכנית.

• פותח/ת השרשור
בss עולים הכי מהר במסת השריר- זה מצוין במפורש במאמר.
כל מה שהסבירו לך הוא טעות, יש כאן כמה חברה שמפזרים הצהרות שרחוקות מהמציאות . תשים לב למי אתה מקשיב.

א. מתאמנים חדשים
ב. מאמני כח

א. במידה ואתה עונה על אחד הקריטריונים בסעיף הקודם, זאת התוכנית שתגרום לך לעליה המהירה ביותר במסה ולהתחזקות המהירה ביותר.
ב. התוכנית מבוססת על עקרונות לבניית תוכנית אימונים בהם נעזרו פחות או יותר כל ספורטאי הכוח במאה האחרונה.
ג. היות שהתוכנית מבוססת על תרגילי משקל חופשי שמבוצעים בתדירות גבוהה יחסית, ביצוע התוכנית יעניק לך שליטה ויכולת ביצוע גבוהה בתרגילים שיהוו את הבסיס לכל תוכנית אימונים בה תעבוד בעתיד, בכל כיוון אליו תבחר לקחת את האימונים שלך לאחר סיום התוכנית.
אבל בכללי גם אני לא יוכל ללכת 4 פעמים בשבוע לחדר כושר כי זה תכנית AB...

אבל בכללי גם אני לא יוכל ללכת 4 פעמים בשבוע לחדר כושר כי זה תכנית AB...

התוכנית היא שלוש פעמים בשבוע, זה לא בדיוק AB שים לב שעושים סקוואט בכל אימון ודחיקה בכל אימון (שתי הדחיקות עובדות על שרירים מאוד דומים) ומשיכה בכל אימון (כנ"ל).

• פותח/ת השרשור
התוכנית היא שלוש פעמים בשבוע, זה לא בדיוק AB שים לב שעושים סקוואט בכל אימון ודחיקה בכל אימון (שתי הדחיקות עובדות על שרירים מאוד דומים) ומשיכה בכל אימון (כנ"ל).
אמרו לי גם שבתכנית הזאתי בקושי מתנפחים כאילו מקבל צורה טובה של הגוף זה נכון?

שקר גס. תקרא שוב את מה שכתבתי לך, כתוב שם בפירוש שתפתח הכי הרבה מסת שריר בSS

א. מתאמנים חדשים
ב. מאמני כח

• פותח/ת השרשור
שקר גס. תקרא שוב את מה שכתבתי לך, כתוב שם בפירוש שתפתח הכי הרבה מסת שריר בSS

א. מתאמנים חדשים
ב. מאמני כח

ושאלה אחרונה אמרו לי גם שעולים שם הרבה שומן-משהו שאני ממש ממש לא רוצה, זה נכון?

ושאלה אחרונה אמרו לי גם שעולים שם הרבה שומן-משהו שאני ממש ממש לא רוצה, זה נכון?

אי אפשר להעלות שריר ללא שומן. עכשיון מתחיל הסתיו, ג'ינסים וחולצות שרוול ארוך אז זה לא נורא להיות שמנמן וגם לא תהיה כזה ברוב התוכנית. אם אתה על אחוז שומן נמוך, אין סיבה שתגיע למצב שאתה ממש שמן ואתה יכול לפצל התוכנית למסה חיטוב ושוב מסה אבל זה פחות יעיל.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להעלות שריר ללא שומן. עכשיון מתחיל הסתיו, ג'ינסים וחולצות שרוול ארוך אז זה לא נורא להיות שמנמן וגם לא תהיה כזה ברוב התוכנית. אם אתה על אחוז שומן נמוך, אין סיבה שתגיע למצב שאתה ממש שמן ואתה יכול לפצל התוכנית למסה חיטוב ושוב מסה אבל זה פחות יעיל.
אני בניתי תפריט של פלוס 600 קלוריות בכל יום באיזה תכנית אני יעלה יותר שומן
SS או המסה?

אני בניתי תפריט של פלוס 600 קלוריות בכל יום באיזה תכנית אני יעלה יותר שומן
SS או המסה?

כמות המשקל שתעלה (שומן ושריר) תלויה בפלוס הקלורי שלך בלבד. כמה מתוך זה ילך לשריר וכמה לשומן תלוי בתוכנית שלך והתוכנית הטובה ביותר היא SS. אני מבין שאתה מפחד מהתוכנית הזו, אבל אין לך שום סיבה ממשית, אני רוצה להפנות אותך ללוג של בחור שפחד מהעלייה המסיבית בתוכנית והצלחתי לשכנע אותו. אתה מזכיר אותו בפחדים שלך.
http://www.lbs.co.il/threads/44388/page-3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית