הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בין אבקות חלבון

Ido Gabovich

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מתלבט בין האבקות סופר אפקט לבין probody whey.. מה אתם אומרים?
שניהם זולים כי זה ייצור ישראלי אבל האם אתם יודעים אם יש איזשהי העדפה מסויימת?

סופר אפקט גרועה מאד. לא יודע מה איתך אתה יכול להזמין מחו"ל אופטימום, BSN, סאן חברות טובות באותם מחירים של החברות פח האלה בארץ.

את ה probody לא טעמתי לצערי אך את הסופר אפקט כן ואני יכול להגיד לך שהבננה והקרם עוגיות שלהם די דוחים אחי אם אתה לא בוחר אבקה מטעמי כשרות אז לך על חברות אחרות שתהנה מהן

• פותח/ת השרשור
וואלה טעמתי את הסופר אפקט והיה סבבה לגמרי.. איך אפשר להזמין מחו''ל במחירים סבבה? זה לא בעייתי עם המשלוחים?

אנשים תפנימו פעם אחת ולתמיד , למחיר זול יש סיבה . אין מתנות בחיים , אין בחינם .

פותח הפוסט האבקות האלה מכילות אומנם חלבון זה נכון , אבל גם סוסחטה מכילה אוטו.
אם יש לך אפשרות לך על החברות המובילות בתחום ויש לא מעט כמו אופטימום , מטריקס,דיימטייז....

עפ"י מה ששמעתי מלא מעט אנשים, האבקות הישראליות הכשרות לא מתמוססות בחלב/מים כמו שצריך ונשאר מרקם של חול.

אם יש לך אפשרות לך על החברות המובילות בתחום ויש לא מעט כמו אופטימום , מטריקס,דיימטייז....

מה ז"א "אין מתנות בחינם" ? בוא תסביר לי למה אנחנו בארץ צריכים לקנות אבקות חלבון במחירים מטורפים

שבין 300-400 שקל ולפעמים אפילו יותר כשבכל מקום אחר המחירים זולים הרבה הרבה יותר.

מה ז"א "אין מתנות בחינם" ? בוא תסביר לי למה אנחנו בארץ צריכים לקנות אבקות חלבון במחירים מטורפים

שבין 300-400 שקל ולפעמים אפילו יותר כשבכל מקום אחר המחירים זולים הרבה הרבה יותר.

מצדיק אותך , מי אמר שאני קונה בארץ? 😃

בארץ כול דבר יקר , בפרט מה שקשור לתוספי תזונה , הכוונה שלי היתה שהאבקות הישראליות במחיר כזה נמוך מסיבה מסויימת , אין מתנות.

מצדיק אותך , מי אמר שאני קונה בארץ? 😃

בארץ כול דבר יקר , בפרט מה שקשור לתוספי תזונה , הכוונה שלי היתה שהאבקות הישראליות במחיר כזה נמוך מסיבה מסויימת , אין מתנות.

זה היה נשמע כאילו שאתה אומר שכל האבקות הזולות הן זבל ורק היקרות טובות.

ברור לי שכל דבר בארץ יקר, אבל לא יכול להיות שההבדל בין האבקות שנמכרות כאן לאלו שבחו"ל הוא 150,200 שקל, זה לא נורמלי!

עפ"י מה ששמעתי מלא מעט אנשים, האבקות הישראליות הכשרות לא מתמוססות בחלב/מים כמו שצריך ונשאר מרקם של חול.

זה לא שהן לא מתמוססות זה החלבון סויה שבהן שנותן את התחושה החולית הזו מה שדרך אגב דווקא הרגשתי רק באבקות של פאווירטק עם מים
האבקה שבאמת ציינו כאן ושחכתי מימנה זו ה whey Tropin בטעם פירות יער אם אני לא טועה קצת קצף אבל ממש נחמדה

מסכם ברוב המקרים
אבל במקרים פה מה שהולך זה שכמה שאתה יותר מוכר, אתה מעלה את תג המחיר

איך לעזאזל הגעת להבדל של 150-200 שקל אם אקטרים נמכר ב280, ואתה יכול להשיג אופטימום ב330-350?

אני לא מכיר אנשים פרטיים אז זה לא ממש רלוונטי.

אני באמת לא מבין מאיפה נובע הזלזול הזה באבקות ישראליות...
אתם גורמים להרגיש למי ששומר כשרות כאילו הוא נדפק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית