הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בין אבקות חלבון

Ido Gabovich

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מתלבט בין האבקות סופר אפקט לבין probody whey.. מה אתם אומרים?
שניהם זולים כי זה ייצור ישראלי אבל האם אתם יודעים אם יש איזשהי העדפה מסויימת?

אנשים תפנימו פעם אחת ולתמיד , למחיר זול יש סיבה . אין מתנות בחיים , אין בחינם .

פותח הפוסט האבקות האלה מכילות אומנם חלבון זה נכון , אבל גם סוסחטה מכילה אוטו.
אם יש לך אפשרות לך על החברות המובילות בתחום ויש לא מעט כמו אופטימום , מטריקס,דיימטייז....

יש דבר שנקרא שיווק, וזה בדיוק התפקיד שלו.

לא זילזול , אבל אין מה מקום להשוואה בין אופטימום גולד שלוקח כול שנה כמעט מקום 1 באבקות לבין איזה חברה ישראלית ....
מי שחשוב לו מה שמכניס לגוף שלו שיקח את הטוב ביותר בקטע הזה .. כמו שלאוטו שלך לא היית מכניס דלק יותר זול מאיזה תחנה בעזה.

מי ששומר כשרות באמת נדפק, אלא אם הוא קונה שק של 25 קילו מחלב ישראל בהזמנה קבוצתית.

• פותח/ת השרשור
בואו נעשה סדר בדברים:
האבקות הישראליות זולות יותר בגלל העובדה שזה מיוצר פה בארץ ואין עלויות ייבוא. כל האבקות והחברות האמרקאיות המובילות יקרות בגלל שזה המחיר של היבואן ואם תשימו לב יש להם גם מחירים אחידים בכל החנויות.. החלבון זה אותו חלבון מי גבינה אין פה הבדל ממשי

לגבי הטעם אני באופן אישית טעמתי מהסופר אפקט בטעם קרם עגיות והיה ממש סבבה והתמוסס והכל. בחנויות של pro body ישלהם שקיות של טעימות לכל מי שלא מאמין

מה שכן מישהו יודע אם אפשר לקנות דרך האיביי? ואם כן איך זה עובד מבחינת משלוח, מכס וכו'.. כמה יוצא סך הכל

אתה מתעלמים לחלוטין מדבר אחד, האבקות הישראליות לא זולות יותר, ואם כן, אז לא בצורה משמעותית והן גוזרות קופון ענק על הצרכן הישראלי.

קודם כל האבקות הישראליות ממש לא זולות בטח לא בהשוואה לאבקות שנמכרות בחו"ל ולפחות להן יש מוניטין, לא יודע ע"פ מה אמרת את מה שאמרת.

האבקות שנמכרות בחו"ל לא רק שהן יותר זולות מאלו של הארץ, גם אם אני אעשה משלוח לארץ של האבקה עדיין זה יצא לי יותר זול מהאבקה של הארץ.

לא מכיר את החנויות של פרובודי

אסור לדבר על משלוחים מחו"ל, מצטער אחי,

הכוונה שלי היתה שהאבקות הישראליות במחיר כזה נמוך מסיבה מסויימת , אין מתנות.
למה תאוריות קונספירציה? עקרון תערו של אוקאם מתאים כאן וכנראה שהתמחור נעשה מסיבות הרבה יותר רציונאליות.

זה החלבון סויה שבהן שנותן את התחושה החולית הזו
זה לא נכון. מספיק להסתכל ברשימת הרכיבים ולראות אם בכלל קיים חלבון סויה במוצר זה (לא הזכרת איזה מוצר בכלל מכיל חלבון זה). בנוסף, לחלבון סויה אין נחיתות מסויימת במסיסות לעומת אבקות חלבון אחרות.

כל אבקת חלבון ישראלית שנתקלתי בה, מכילה WPC שמקורו במפעל של תנובה בצפון. המפעל עצמו משווק לכל העולם ועומד במספר תקני ISO.

בסופו של יום, מסתכלים ברשימת הרכיבים ורואים את הרכב סוג אבקות החלבון. ערבוב של סוגים קיים כמעט בכל חטיפי החלבון, כאשר לרוב חלבון סויה הוא המרכיב העיקרי. באבקות חלבון, לרוב WPC הוא המוביל וכמעט ואין תמהילים עם סוגים זולים יותר כמו סויה.

למה תאוריות קונספירציה? עקרון תערו של אוקאם מתאים כאן וכנראה שהתמחור נעשה מסיבות הרבה יותר רציונאליות.
.

לא זה ולא זה . אבל קצת הגיון , אתה משווה איזה חברה ישראלית שצצה בבוקר עם אבקת חלבון זולה , לחברה אמריקאית וותיקה בשוק שמוכרת בכול העולם , ומקבלת אין סוף שבחים על האיכות של המוצר (כולל תהליך היצור שלו) ?

בואו נעשה סדר בדברים:
האבקות הישראליות זולות יותר בגלל העובדה שזה מיוצר פה בארץ ואין עלויות ייבוא. כל האבקות והחברות האמרקאיות המובילות יקרות בגלל שזה המחיר של היבואן ואם תשימו לב יש להם גם מחירים אחידים בכל החנויות.. החלבון זה אותו חלבון מי גבינה אין פה הבדל ממשי

לגבי הטעם אני באופן אישית טעמתי מהסופר אפקט בטעם קרם עגיות והיה ממש סבבה והתמוסס והכל. בחנויות של pro body ישלהם שקיות של טעימות לכל מי שלא מאמין

מה שכן מישהו יודע אם אפשר לקנות דרך האיביי? ואם כן איך זה עובד מבחינת משלוח, מכס וכו'.. כמה יוצא סך הכל
למה מאיביי? תזמין מויטהקוסט כולל משלוח יצא לך פחות 100 ש"ח +, אסור לדבר על זה פה. שלח פרטית.

koko19,
גם חברה אמריקאית הייתה צריכה לצוץ בבוקר אחד.
בסופו של דבר כל מוצר מורכב מחומרי גלם. מקור ואיכות חומרי הגלם של האבקות הישראליות מוכרים (לי לפחות ואני לא טוען שהמרכיבים של אבקות מעבר לים פחות טובות). רשימת המרכיבים גם כן גלויה בפני כל מי שמסתכל. מה שנותר זה כמה עשרות ש"ח בודדים לצד זה או אחר. איש הישר בעיניו יעשה, אבל בהחלט לא צריך לחשוש מאבקות חלבון מתוצרת הארץ. אולי הן בוחרות חומרי טעם וריח אחרים מאלו הממותגים, אבל צריך להכניס דברים בפרופורציה, זה בסך הכל אבקת חלבון שמערבבים מהר ושותים תוך 2 שניות.

לא זה ולא זה . אבל קצת הגיון , אתה משווה איזה חברה ישראלית שצצה בבוקר עם אבקת חלבון זולה , לחברה אמריקאית וותיקה בשוק שמוכרת בכול העולם , ומקבלת אין סוף שבחים על האיכות של המוצר (כולל תהליך היצור שלו) ?

זה לא היגיון, זה מה שהחברות רוצות שתאמין. ולהפך, בדר"כ חברות\מפעלים קטנים מייצרים מוצר יותר איכותי מחברות ענק עם שיווק במיליונים שאתה קונה כל שטות שהם אומרים.
אנשים כמוך הם בדיוק ההוכחה לכוח השיווק.

ללא ספק, עבור מי ששומר כשרות אין תחליף לאבקות חלבון כמו דיימטייז, און(אופטימום) וכו׳...מניסיון..
או שקונים את האבקות חלבון הישראליות הגרועות (גם בטעם גם בעירבוב וגם בריח)
או שנאלצים להסתפק באוכל.
חבל שהיבואנים לא חושבים פשוט להתערב בקו היצור של איזשהו ספק מחו״ל עבור כשרות (כמו שעושים בכל החברות עבור כשרות -קידנר וכל החטיפים והשוקולדים מחו״ל)..

זה לא היגיון, זה מה שהחברות רוצות שתאמין. ולהפך, בדר"כ חברות\מפעלים קטנים מייצרים מוצר יותר איכותי מחברות ענק עם שיווק במיליונים שאתה קונה כל שטות שהם אומרים.
אנשים כמוך הם בדיוק ההוכחה לכוח השיווק.

אז לך תקנה פאוראפק או בודי שמדי הישראלי ואני המשיך עם אופטימום גולד שנבחר להיות 5 פעמים האבקת החלבון הכי טובה מכולם ...

בהצחלה 😃

אנשים תפנימו פעם אחת ולתמיד , למחיר זול יש סיבה . אין מתנות בחיים , אין בחינם .

פותח הפוסט האבקות האלה מכילות אומנם חלבון זה נכון , אבל גם סוסחטה מכילה אוטו.
אם יש לך אפשרות לך על החברות המובילות בתחום ויש לא מעט כמו אופטימום , מטריקס,דיימטייז....
זה לא נכון במקרה הזה. לייצור ישראלי יש יתרון וזה המיקום. רוב החלבון במילא מגיע ממקור אחד וזה תנובה, ככה ששום דבר לא באמת מיוצר במעבדה פרטית באיזה מרתף עם עכברים. בישראל יש סוג של מנופול על מי גבינה ולכן אין הרבה מה לעשות בנדון.
המחיר זול בכ-100 ש"ח מחברות בחו"ל כי אין עלויות ייבוא וסוכנים צד ג' שגוזרים קופון ולכן זהו ההפרש.

http://www.vitaminglobal.co.il/
אמור להיות להם במלאי. יש לך גם את ביגבודי בצפון ואם תוסיף 1-2 חטיפי חלבון ותגיע ל-300 ש"ח תקבל גם משלוח חינם לכל הארץ.

משה אני חולק עליך , אני לא חושב שהתיחסת לתהליך הייצור של האבקה , תסכים איתי שהתהליך זיקוק שלו (ייצור) הרבה פחות איכותי ומתוחכם מזה של אופטימום ושאר חברות העל ...

יש לזה משמעות מכרעת באיכות של החלבון שבסופו של דבר יוצא ... זה לא דבש ... יש משמעות לתהליך ולמכשור האלקטורני.

koko19,
יעזור אם תוכל לפרט כיצד אתה יודע איזה תהליכים עוברת כל אבקת חלבון תלוי יצרן וכיצד אתה יודע להשליך מהתהליכים הללו על מדדי האיכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית