הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS #2

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
עשיתי את התוכנית בעבר, עברתי ל-ABCD ואיבדתי בה מוטבציה לחלוטין, עכשיו חוזר לטייק #2 של SS.
כמה נתונים: משקל גוף - 73 ק"ג על 173 ס"מ.
משקלי עבודה נוכחיים לחמישיות: בנץ' - 90, סקוואט - 90, דדליפט - 130, פרס - 60. מוריד באזור 10% מהכל להתחלה, כלומר (לפי הסדר ממקודם) - 82.5, 82.5, 117.5, 52.5 לשבוע ראשון בתוכנית.
לגבי תרגיל גב אני עדיין לא סגור בין אם לעשות פאוורקלין או להחליף במתח או חתירה.

האמת אני חושב שאני יעשה קלין + חתירה. יותר קל לשלוט על המשקלים וההתקדמות ככה ממתח.

לא חושב, מתח זה תרגיל יותר טוב מחתירה לדעתי וקל לשלוט בהתקדמות איתו אתה פשוט נשקל כל אימון עם המשקל שעליך וככה אתה מתכנן את העליה, ההפך בחתירה יותר קשה לעלות במשקל 2.5kg זה קפיצה גדולה לעמות מתח שאתה יכול להוסיף אפילו רק 1-1.5kg.
חוץ מזה מי ילמד אותך או איך תלמד את הטכניקה בקלין, לבד? (בטוח לא איגור;))

דרך אגב למה הסקוואט ממש נמוך יחסית לשאר התרגילים ?

• פותח/ת השרשור
אהה שחכתי שאתה מהמכון שלי. :D
בכל מקרה אני יודע לעשות קלין, אבל אני הולך לעשות אותו בתור תרגיל "משני" כל עוד אני מצליח לשמור על טכניקה טובה.
אם כבר מתח איך אתה מוסיף משקל פשוט שם בין הרגליים? עשיתי את זה כמה פעמים וזה לא נוח בטירוף, לא מצאתי שום חגורה שאפשר לתלות עליה משקל במכון שלנו.
2.5 ק"ג זאת קפיצה סבירה, אמורים להתקדם בחתירה באותו קצב כמו בבנץ'.

אהה שחכתי שאתה מהמכון שלי. :D
בכל מקרה אני יודע לעשות קלין, אבל אני הולך לעשות אותו בתור תרגיל "משני" כל עוד אני מצליח לשמור על טכניקה טובה.
אם כבר מתח איך אתה מוסיף משקל פשוט שם בין הרגליים? עשיתי את זה כמה פעמים וזה לא נוח בטירוף, לא מצאתי שום חגורה שאפשר לתלות עליה משקל במכון שלנו.
2.5 ק"ג זאת קפיצה סבירה, אמורים להתקדם בחתירה באותו קצב כמו בבנץ'.

יש במכון חגורה עם שרשרת שאתה יכול להוסיף על עצמך משקל, תחפש במכון איפה שכל החגורות תמצא שם.
להוסיף משקל בין הרגליים במתח זה באמת לא כזה נוח במשקל גבוהים...

• פותח/ת השרשור
יש במכון חגורה עם שרשרת שאתה יכול להוסיף על עצמך משקל, תחפש במכון איפה שכל החגורות תמצא שם.
להוסיף משקל בין הרגליים במתח זה באמת לא כזה נוח במשקל גבוהים...

בכל זאת נראה לי שאני יעשה חתירה אבל. :chicken: אגב אם אתה רוצה ללמוד קלין יש במכון מאמן חדש קוראים לו אסף הוא יודע מה הוא עושה. בחור עם קעקועים ושיער ארוך.
הסקוואט תמיד היה גרוע, לא יודע למה אבל קשה לי להתקדם בזה, הגעתי ל-110 סוף SS קודמת אבל ריסקתי אותו ב-ABCD ועכשיו אני לא מצליח לעשות 110 שוב.

בכל זאת נראה לי שאני יעשה חתירה אבל. :chicken: אגב אם אתה רוצה ללמוד קלין יש במכון מאמן חדש קוראים לו אסף הוא יודע מה הוא עושה. בחור עם קעקועים ושיער ארוך.
הסקוואט תמיד היה גרוע, לא יודע למה אבל קשה לי להתקדם בזה, הגעתי ל-110 סוף SS קודמת אבל ריסקתי אותו ב-ABCD ועכשיו אני לא מצליח לעשות 110 שוב.

בהצלחה.
מי מי מי מי מי זה ?????
מעניין יש במכון מדריך חדש ולא שמעתי עליו?גם אם הוא מבין עניין או לא זה לא משנה קוראים לו אסף אז הוא כבר אחלה גבר (קוראים לי גם אסף).
סתם עכשיו לעניין איך אתה יודע אם הוא יכול ללמד אותי קלין או לעזור לי בטכניקה בסקוואט,דדליפט...דיברת איתו? יש לך מושג באיזה שעות הוא שם?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה.
מי מי מי מי מי זה ?????
מעניין יש במכון מדריך חדש ולא שמעתי עליו?גם אם הוא מבין עניין או לא זה לא משנה קוראים לו אסף אז הוא כבר אחלה גבר (קוראים לי גם אסף).
סתם עכשיו לעניין איך אתה יודע אם הוא יכול ללמד אותי קלין או לעזור לי בטכניקה בסקוואט,דדליפט...דיברת איתו? יש לך מושג באיזה שעות הוא שם?

הוא התחיל שם השבוע, לדעתי הוא אמור להיות במכון באופן קבוע עכשיו. ואני מכיר אותו ממקודם.

בכל מקרה אימון ראשון מהיום, אני עושה גירסה מהפורטל שמשלבת מקבילים, חתירה, מתח ופאוורקלין.

סקוואט - 82.5x5x3

בנץ' - 82.5x5x3

דדליפט - 117.5x5x3

מקבילים - 16x12x3

חתירה פנדליי - 70x5x3

עבודה על בטן 3 סטים 12 חזרות.

הוא התחיל שם השבוע, לדעתי הוא אמור להיות במכון באופן קבוע עכשיו. ואני מכיר אותו ממקודם.

בכל מקרה אימון ראשון מהיום, אני עושה גירסה מהפורטל שמשלבת מקבילים, חתירה, מתח ופאוורקלין.

סקוואט - 82.5x5x3

בנץ' - 82.5x5x3

דדליפט - 117.5x5x3

מקבילים - 16x12x3

חתירה פנדליי - 70x5x3

עבודה על בטן 3 סטים 12 חזרות.
למה אתה לא עושה SS?

• פותח/ת השרשור
אימון שני בתוכנית, בסופ"ש אני ינסה לצלם כמה סרטוני טכניקה.

סקוואט (מתקדם בינתיים בקפיצות של 5 ק"ג) - 87.5x5x3
פרס - 52.5x5x3
קלין - 60x3x5
מתח - 12.5x12x3
2 סטים עבודה על בטן.

המינימום שבמינימום לריסט ב-SS הוא 80% מהמשקלים (טוב לדעתי לפחות). אני חושב ש-10% זה מעט לתוכנית שבה ההתקדמות היא מאימון לאימון

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
שלא תגידו שאני לא מקריב - המכון נסגר היום ב-13:00 ואני עובד עד 14:30. קמתי ב-4 בבוקר, ב-5 כבר הייתי במכון, ולהלן האימון הקצת צולע שהיה לי אבל לפחות הכל הוגדר כהצלחה:

סקוואט - 92.5x5x3
בנץ' - 85x5x3
דדליפט - 122.5x5x1
מקבילים - 16x12x2
(עשיתי את זה ממש בשושו, לא היה זמן)
פנדליי - 72.5x5x3

שלא תגידו שאני לא מקריב - המכון נסגר היום ב-13:00 ואני עובד עד 14:30. קמתי ב-4 בבוקר, ב-5 כבר הייתי במכון, ולהלן האימון הקצת צולע שהיה לי אבל לפחות הכל הוגדר כהצלחה:

סקוואט - 92.5x5x3
בנץ' - 85x5x3
דדליפט - 122.5x5x1
מקבילים - 16x12x2
פנדליי - 72.5x5x3

נהנת עם כל הסבים והסבתות ? או שגם הם אפילו לא היו בשעה הזאת?

סקוואט - 92.5x5x3
בנץ' - 85x5x3
דדליפט - 122.5x5x1
מקבילים - 16x12x2
פנדליי - 72.5x5x3
באמת שאם הייתה לי האפשרות הייתי קם כל יום ב-4:30 (הולך לישון מוקדם כמובן) והולך להתאמן לפני בית הספר, אבל המכון שלי נפתח רק ב9:30 בבוקר...

• פותח/ת השרשור
נהנת עם כל הסבים והסבתות ? או שגם הם אפילו לא היו בשעה הזאת?

האמת שרוב האנשים לא יודעים אבל בשעות האלה מתאמנות במכון כל הבחורות ש-LBS שמים בתמונות של ה-Like or pass. חצי אימון הייתי עסוק בלתת להן שמירה צמודה בסקוואטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית