הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלנבוטרול מספר שאלות

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
האם רצוי לעשות לפני שימוש בקלן העמסת פחמימות?
האם אפשרי רק עם קלן לשבת על 1500 קלוריות {ליצור גירעון של 1000 בערך) ?
האם אפשרי לרדת עם קלן עד 7% שומן בלי לאבד מסת שריר ?
תודה רבה 😃

אין שום השפעה להעמסת פחמימות לפני שימוש בקלן

לא בדיוק הבנתי את השאלה... אם אתה שואל אם אפשר לעשות דיאטה של 1500 קלוריות וליצור גרעון של 1000? אז לא בדיוק הבנתי מה הקשר לקלן אתה הצגת פשוט איזשהי עובדה לגבי דיאטה מסוימת.

והאם אפשר לרדת אם קלן עד 7% בלי לאבד שריר .. עקרונית אתה יכול גם לרדת עד 4 אחוז אבל קלן לא משחק פה את התפקיד העיקרי, הוא עוזר מאוד אבל מה שיקבע כזה דבר זה איכות הדיאטה שלך + אירובי + גנטיקה וזה גם כמובן משתנה באיזה אחוז אתה עכשיו.

תודה רבה 😃

לא צריך העמסה לפני שימוש בקלן אבל אפשרי.
ניתן ליצור גרעון של 1000 - לא כזה מומלץ אמנם.
אי אפשר לרדת ל10% בלי לאבד שריר קל וחומר ל7%.
כמה שריר? כמו שאמרו - תלוי במלא דברים

• פותח/ת השרשור
כן בכללי השאלה יותר היא לגרום לגירעון של 1000 קלוריות , מדוע לא מומלץ ?
כי פשוט הבנתי שקלן עוזר לשמור על המסת שריר ובגלל זה אני שואל לגבי גודל הגירעון
דבר שני בדיאטה יהיה אוכל אכותי ולא שטויות ,אירובי יהיה כמובן זה יכלול את הגירעון

כן בכללי השאלה יותר היא לגרום לגירעון של 1000 קלוריות , מדוע לא מומלץ ?
כי פשוט הבנתי שקלן עוזר לשמור על המסת שריר ובגלל זה אני שואל לגבי גודל הגירעון
דבר שני בדיאטה יהיה אוכל אכותי ולא שטויות ,אירובי יהיה כמובן זה יכלול את הגירעון
תראה המטרה בחיטוב זה להתחיל עם גרעון קלורי כמה שיותר נמוך בכדי שתמיד יהיה לך איפה להוריד ברגע שהגוף יתקע או להוסיף אירובי לחילופין
להתחיל עם גרעון של 1000 זה מיותר ואפילו יכול לעשות יותר נזק אם הגוף יכנס לשוק.
תתחיל מגרעון של 500 וכל הזמן תראה שאתה במגמת ירידה, לאט לאט אתה תצתרך להוריד עוד ועוד , זה גם יכול להגיע בסוף לגרעון של 1000 או יותר. אבל מדובר ממש בשלבים הסופים של החיטוב כדי לרדת לאחוזים הנמוכים.

והתכונות האנטי קטבוליות של קלן הם לא ניתנות למדידה.. זאת אומרת שהוא כן יכול לעזור אבל בערבון מוגבל..

• פותח/ת השרשור
תראה המטרה בחיטוב זה להתחיל עם גרעון קלורי כמה שיותר נמוך בכדי שתמיד יהיה לך איפה להוריד ברגע שהגוף יתקע או להוסיף אירובי לחילופין
להתחיל עם גרעון של 1000 זה מיותר ואפילו יכול לעשות יותר נזק אם הגוף יכנס לשוק.
תתחיל מגרעון של 500 וכל הזמן תראה שאתה במגמת ירידה, לאט לאט אתה תצתרך להוריד עוד ועוד , זה גם יכול להגיע בסוף לגרעון של 1000 או יותר. אבל מדובר ממש בשלבים הסופים של החיטוב כדי לרדת לאחוזים הנמוכים.

והתכונות האנטי קטבוליות של קלן הם לא ניתנות למדידה.. זאת אומרת שהוא כן יכול לעזור אבל בערבון מוגבל..
בכללי זה מה שאני יעשה בהתחלה - קלורי קטן ויוריד לאט לאט אני לא חושב שאני ישר יצור גירעון גדול זה נראה לי משוגע
בכל מקרה תודה רבה 😃

עם אתה לא על חומרים לא ממליץ לך גרעון כזה אתה פשוט תתצתמק ותאבד המון מאסה ביחד עם המון שומן. הקלן לא באמת אנטיקטבולי וגם עם יש לו תכונה כזאת תאמין לי שהיא ממש חלשה ולא תעזור לך..
תישאר על גרעון 600-700 ביחד עם אירובי, דיאטה דלת פחמימות סביבות ה 100 שמגיעות מאורז,שיבולת ולא ערך גליקמי גבוהה וכמובן תשלב עם קטוטיפן.
תיסבול חודש וחצי אבל תיראה נהדר!

תודה רבה 😃

אהלן חבר , אשמח להביע את דעתי...

אני כרגע בשבוע ה3 וקצת לקלן.. היום העלתי את המינון ל160. ( קטוטיפן לפני שינה כמובן )

ואני רוצה להגיד לך שאני לא סופר קלוריות , ואני אפילו לא יודע מה הגרעון הקלורי שלי - יכול להגיד לך שאני אוכל כל 3 שעות , מחלק את זה פחמימה לפני ואחרי אימון. וכל השאר חלבון נטו , לדוגמא גביע קוטג 3% \ קופסת טונה במים וכדומה.

אני עושה לאחר סוף אימון 40 דק אירובי , משקלים נשארו אותו דבר לא ירדתי קילו בפלטות ואני לא עובר את ה6-8 חזרות. רואה תוצאות מיום ליום(מטורפות). אז עדיף לא להתעסק בקלוריות יותר מדי פשוט לשמור על תזונה מסודרת ואיכותית כולל שומנים ( אני מוסיף שקדים טבעיים וטבליות אומגה 3 לתפריט היומי ) , תקפיד אירובי ואימונים מסודרים + שינה טובה ואתה על הגל.. בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
אהלן חבר , אשמח להביע את דעתי...

אני כרגע בשבוע ה3 וקצת לקלן.. היום העלתי את המינון ל160. ( קטוטיפן לפני שינה כמובן )

ואני רוצה להגיד לך שאני לא סופר קלוריות , ואני אפילו לא יודע מה הגרעון הקלורי שלי - יכול להגיד לך שאני אוכל כל 3 שעות , מחלק את זה פחמימה לפני ואחרי אימון. וכל השאר חלבון נטו , לדוגמא גביע קוטג 3% \ קופסת טונה במים וכדומה.

אני עושה לאחר סוף אימון 40 דק אירובי , משקלים נשארו אותו דבר לא ירדתי קילו בפלטות ואני לא עובר את ה6-8 חזרות. רואה תוצאות מיום ליום(מטורפות). אז עדיף לא להתעסק בקלוריות יותר מדי פשוט לשמור על תזונה מסודרת ואיכותית כולל שומנים ( אני מוסיף שקדים טבעיים וטבליות אומגה 3 לתפריט היומי ) , תקפיד אירובי ואימונים מסודרים + שינה טובה ואתה על הגל.. בהצלחה:)
תודה על דעתך 😃 אך לא אקבל אותה כי כך אני פועל בצורה יותר מסודרת 😃 אבל שוב תודה רבה והרבה בהצלחה 😃

אהממ כן לדעתי ככה תהיה ירידה לינארית כי אני אדם שאוהב לאכול XD (בדיוק עכשיו סיימתי ארוחה של 2000 קלוריות של על האש ;) }

כשאין משמעת עצמית זו בעיה 😃

בהצלחה תעדכן וחג שמח !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית