עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם רצוי לעשות לפני שימוש בקלן העמסת פחמימות?
האם אפשרי רק עם קלן לשבת על 1500 קלוריות {ליצור גירעון של 1000 בערך) ?
האם אפשרי לרדת עם קלן עד 7% שומן בלי לאבד מסת שריר ?
תודה רבה 😃
תראה המטרה בחיטוב זה להתחיל עם גרעון קלורי כמה שיותר נמוך בכדי שתמיד יהיה לך איפה להוריד ברגע שהגוף יתקע או להוסיף אירובי לחילופיןכן בכללי השאלה יותר היא לגרום לגירעון של 1000 קלוריות , מדוע לא מומלץ ?
כי פשוט הבנתי שקלן עוזר לשמור על המסת שריר ובגלל זה אני שואל לגבי גודל הגירעון
דבר שני בדיאטה יהיה אוכל אכותי ולא שטויות ,אירובי יהיה כמובן זה יכלול את הגירעון
בכללי זה מה שאני יעשה בהתחלה - קלורי קטן ויוריד לאט לאט אני לא חושב שאני ישר יצור גירעון גדול זה נראה לי משוגעתראה המטרה בחיטוב זה להתחיל עם גרעון קלורי כמה שיותר נמוך בכדי שתמיד יהיה לך איפה להוריד ברגע שהגוף יתקע או להוסיף אירובי לחילופין
להתחיל עם גרעון של 1000 זה מיותר ואפילו יכול לעשות יותר נזק אם הגוף יכנס לשוק.
תתחיל מגרעון של 500 וכל הזמן תראה שאתה במגמת ירידה, לאט לאט אתה תצתרך להוריד עוד ועוד , זה גם יכול להגיע בסוף לגרעון של 1000 או יותר. אבל מדובר ממש בשלבים הסופים של החיטוב כדי לרדת לאחוזים הנמוכים.
והתכונות האנטי קטבוליות של קלן הם לא ניתנות למדידה.. זאת אומרת שהוא כן יכול לעזור אבל בערבון מוגבל..
האם רצוי לעשות לפני שימוש בקלן העמסת פחמימות?
האם אפשרי רק עם קלן לשבת על 1500 קלוריות {ליצור גירעון של 1000 בערך) ?
האם אפשרי לרדת עם קלן עד 7% שומן בלי לאבד מסת שריר ?
תודה רבה 😃
תודה על דעתך 😃 אך לא אקבל אותה כי כך אני פועל בצורה יותר מסודרת 😃 אבל שוב תודה רבה והרבה בהצלחה 😃אהלן חבר , אשמח להביע את דעתי...
אני כרגע בשבוע ה3 וקצת לקלן.. היום העלתי את המינון ל160. ( קטוטיפן לפני שינה כמובן )
ואני רוצה להגיד לך שאני לא סופר קלוריות , ואני אפילו לא יודע מה הגרעון הקלורי שלי - יכול להגיד לך שאני אוכל כל 3 שעות , מחלק את זה פחמימה לפני ואחרי אימון. וכל השאר חלבון נטו , לדוגמא גביע קוטג 3% \ קופסת טונה במים וכדומה.
אני עושה לאחר סוף אימון 40 דק אירובי , משקלים נשארו אותו דבר לא ירדתי קילו בפלטות ואני לא עובר את ה6-8 חזרות. רואה תוצאות מיום ליום(מטורפות). אז עדיף לא להתעסק בקלוריות יותר מדי פשוט לשמור על תזונה מסודרת ואיכותית כולל שומנים ( אני מוסיף שקדים טבעיים וטבליות אומגה 3 לתפריט היומי ) , תקפיד אירובי ואימונים מסודרים + שינה טובה ואתה על הגל.. בהצלחה:)
תודה על דעתך 😃 אך לא אקבל אותה כי כך אני פועל בצורה יותר מסודרת 😃 אבל שוב תודה רבה והרבה בהצלחה 😃
אהממ כן לדעתי ככה תהיה ירידה לינארית כי אני אדם שאוהב לאכול XD (בדיוק עכשיו סיימתי ארוחה של 2000 קלוריות של על האש ;) }יותר מסודרת מבחינת ספירת קלוריות זו הכוונה שלך ?
אהממ כן לדעתי ככה תהיה ירידה לינארית כי אני אדם שאוהב לאכול XD (בדיוק עכשיו סיימתי ארוחה של 2000 קלוריות של על האש ;) }
תודה רבה גבר ! שיהיה לך חג שמח ושנה טובה (מלאת מסה כמובן ;) )כשאין משמעת עצמית זו בעיה 😃
בהצלחה תעדכן וחג שמח !