הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה - להשקיע באמיתי או לקנות זיוף איכותי

• פותח/ת השרשור barw
  • פורסם בתאריך

barw

משתמש פעיל
754
5
נק' מוניטין:
77
754
5
רוצה לקנות Inzer lever belt 10m, המחיר של המקורי הוא 90$ ללא משלוח ומצאתי באמזון חגורה שעל הנייר ולפי הביקורת דומה מאוד לInzer ב60 דולר
שווה להשקיע את הכסף על המקורי, או שהזיוף יספיק. כלומר האם יש הבדל משמעותי ששווה את ה50+ דולר הפרש

אם אין תקציב לך על rdx או האקונומי של אינזר, לא הייתי שם כסף על זיוף, ובטח לא על זיוף שעולה 60$ לפני משלוח.

לפני חודשיים בערך קיבלתי את האינזר, אני יכול להגיד לך רק דבר אחד.
כשתחזיק אותה תבין למה היא עדיפה על אחרות ;)

I would go for inzer economy, it's the same belt modt of the time with minor defects. I have economy belt from house of pain, its very good. but RDX its really crap comparison to any real PL belt. shum klum from this forum had its for a year or two and it broke, really not a good belt. i would recommend 1 prong or lever its more comfortable.

I would go for inzer economy, it's the same belt modt of the time with minor defects. I have economy belt from house of pain, its very good. but RDX its really crap comparison to any real PL belt. shum klum from this forum had its for a year or two and it broke, really not a good belt. i would recommend 1 prong or lever its more comfortable.

מפצלעל - האקונומי זו לא אותה חגורה כמו הforever, לי יש את הforever ולחבר מהחד"כ יש את האקונומי - יש הבדל משמעותי במשקל ובהרגשה.

כשאני הזמנתי את שלי לא היה את האקונומי אז לא היתה לי דילמה 😃

OK I heard different things, maybe I'm wrong. I'll try one of the guys here belt and I'll say

אתה יכול לשקול את שלך ולראות, שלי שוקלת 1.5 ק"ג בדיוק (מידה L).

לא שהאקונומי לא טובה, במיוחד למחיר שהיא עלתה פעם בהזמנה הקבוצתית שעשו פה בפורום. החיקוי שמוכרים באיביי לא מתקרב לאקונומי.

כשמבינים שחגורה מחזיקה פחות או יותר כל החיים מבינים שעדיף להשקיע מאשר לקנות סתם פח ולהחליף אחרי 3 שנים כי רוצים משהו איכותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית