נק' מוניטין:
115
- 265
- 78
הכוונה בערכים התזונתיים. מה יותר בריא ולמה? ואיפה נכנסים בכל הסיפור הזה האספרסו והקפוצ'ינויים למינהם?
בוקר ושבוע טוב
בוקר ושבוע טוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נתחיל מזה שקפה שחור זה רק מים.הכוונה בערכים התזונתיים. מה יותר בריא ולמה? ואיפה נכנסים בכל הסיפור הזה האספרסו והקפוצ'ינויים למינהם?
בוקר ושבוע טוב
מי מחשיב את זה יותר בריא?כי הדעה הרווחת זה שהשחור יותר בריא ואילו הקפה עם החלב מזיק. חיפשתי בנושא בגוגל ולא מצאתי משהו חוץ מהתייחסות כללית למילה "קפה". על בסיס מה מחשיבים את הקפה השחור ליותר בריא מהקפה עם החלב? ואני לא עורך השוואה בין ערכים תזונתיים לבריאות אבל בגדול זה הולך ביחד
כי הדעה הרווחת זה שהשחור יותר בריא ואילו הקפה עם החלב מזיק. חיפשתי בנושא בגוגל ולא מצאתי משהו חוץ מהתייחסות כללית למילה "קפה". על בסיס מה מחשיבים את הקפה השחור ליותר בריא מהקפה עם החלב? ואני לא עורך השוואה בין ערכים תזונתיים לבריאות אבל בגדול זה הולך ביחד
אבל עדיין מסתתר פה משהו אולי בארץ מרגישים את זה פחות אבל חברים שיש באיטליה כשהם היו בארץ הם נמנעו מנס קפה כאילו היה זה רעל וגם קרובי משפחה ברומניה. אין לי מושג למה זה ככה ואולי פשוט ככה זה השתרש בתרבויות מסוימות אבל עדיין אם הייתי יכול הייתי עושה מחקר על זה. אם אם אם.... בכל מקרה זה מעניין
והסינים לא אוכלי מוצרי חלב, אז מה?אבל עדיין מסתתר פה משהו אולי בארץ מרגישים את זה פחות אבל חברים שיש באיטליה כשהם היו בארץ הם נמנעו מנס קפה כאילו היה זה רעל וגם קרובי משפחה ברומניה. אין לי מושג למה זה ככה ואולי פשוט ככה זה השתרש בתרבויות מסוימות אבל עדיין אם הייתי יכול הייתי עושה מחקר על זה. אם אם אם.... בכל מקרה זה מעניין
אבל עדיין מסתתר פה משהו אולי בארץ מרגישים את זה פחות אבל חברים שיש באיטליה כשהם היו בארץ הם נמנעו מנס קפה כאילו היה זה רעל וגם קרובי משפחה ברומניה. אין לי מושג למה זה ככה ואולי פשוט ככה זה השתרש בתרבויות מסוימות אבל עדיין אם הייתי יכול הייתי עושה מחקר על זה. אם אם אם.... בכל מקרה זה מעניין
לא אני תמיד אשתה ואמשיך לשתות רציתי רק להבין מה עומד מאחורי הטענה הרווחת שקפה שחור יותר בריא מנס עם חלב. אני לא תומך בזה אבל יכול להיות מאוד שאם תהיה הוכחה כזאת או אחרת זה ישפיע על העדיפויות שלי בנוגע ל"קפה". דוגמא למשל, לא מזמן פורסם מחקר שמוכיח ששתיית קפה שחור אחרי ארוחה עם בשר אדומה מפחיתה את התסמינים שמובילים ללחץ דם ומחלות לב וכאילו מבטל ומנטרל את ההשפעות המזיקות שמביא איתו הבשר האדום. סתם למחשבה...אתה רוצה להגיד לי שמעכשיו תפסיק לשתות נס קפה רק כי זה פחות "בריא"???
למה להתעסק בשטויות?!