crossfit 360

crossfit 360

משתמש מתחיל
270
0
נק' מוניטין:
113
270
0
אהלן
שמי עומרי פלד (32) מאמן קרוספיט level 1 certification ובעוד שלושה חודשים אני מתכוון לפתוח את מועדון הקרוספיט הרשמי הראשון בארץ ,בעיר רחובות .

כרגע אני מפעיל קומונה בתפוז אנשים בשם crossfit 360 כמקור מידע למתעניינים ומתאמנים וותיקים כאחד.

הבנתי כי רבים מהמשתתפים בפורום זה מתעניינים בתחום ,ואשמח אם תיקחו חלק ותתרמו מן הניסיון שלכם בצורה של טיפים ,חויות וכ"ו...

:Sync-0h5y1d7:עומרי

הלוואי וזה היה קרוב לי, אני תל-אביבי.
יהיו שם ראקים?

ברוך הבא לפורום!

מה יכלול המועדון הזה שלך?

מה הציוד שהולך להיות לכם שם ?

• פותח/ת השרשור
אהלן לכולם
מצטער שרחוק לכם ,למרות שאנחנו מדברים פה על 20-30 דקות נסיעה בשעות הערב...

הציוד במועדון יהיה זהה לכל מועדון קרוספיט בעולם :מתח ,מקבילים,משקולות אולימפיים,קטלבלס,ארגזי קפיצות,חבלי טיפוס ,שקי אגרוף ,כדורי כוח,טבעות אולימפיות ,צמיגי משאיות ועוד ועוד.

הפעילות תהיה זהה לזו שהייתם מצפים שתהיה במועדון קרוספיט:עבודה על טכניקה ,הדרגתיות ,ולבסוף אימונים פונקציונאליים בעצימות גבוהה.

ביום שבת 6.6.09 בשעה 18:00 נקיים אימון "היכרות" בנווה דקלים ברחובות ,בואו להכיר את הקהילה ההולכת וגדלה שלנו 😃 ,גם אם אתם לא מתכוונים להגיע להתאמן במועדון בהמשך...

עומרי פלד
crossfit 360

אז אין כלוב?

כל הכבוד, בהצלחה.

חבל שאין בצפון

אני חושב שאני אגיע ביום הכרות הזה, מישהו מפה מתכנן לבוא?

אני מתכנן להגיע

• פותח/ת השרשור
יהיה מגניב אם חברים שלכם שבטוחים שהם בכושר מעולה ,יבואו לנסות ולבדוק מה המצב שלהם 😃

ללא תשלום כבר ציינתי ?

עומרי

יהיה מגניב אם חברים שלכם שבטוחים שהם בכושר מעולה ,יבואו לנסות ולבדוק מה המצב שלהם 😃

ללא תשלום כבר ציינתי ?

עומרי

אם יהיה לי טרמפ אני אגיע, יותר מעניין לראות כמה משקל יעוף באוויר ...

יש עוד זמן .. שבוע לפני תכתוב הודעה ואז תשאל.. בכל מקרה יש מצב אני שם אם עוד 2 חברים

יפה יפה, נראה לי שיהיה יצוג הולם לפורום.
אלכס וכיאוס מגיעים? מה עם צמד השמנים (משה ומישל)? קורן יבוא רק אם יהיה ראק.

• פותח/ת השרשור
תאום ציפיות

לארוע יגיעו בערך 30-40 מתאמנים ,שיתחרו במסלול שיכלול מקסימום מרכיבי כושר ,אותו צריך יהיה לעבור בזמן הקצר ביותר...

אני מודיע מראש שלא יהיו מוטות אולימפיים ומשקלים הזויים מפאת בעיות לוגיסטיות!

זה ממש לא אומר שיהיה קל חס וחלילה 😃

עומרי פלד
crossfit 360

אני גר ברחובות. אני יגיע

אין דברים כבדים? :\ עכשיו באמת אין סיבה לבוא :(

תכלס גם אני מוותר .

לראות את אלכס עושה אירובי אפשר לראות כל יום .

Back
למעלה תחתית