הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע במשקל גוף

Aviramy5

משתמש מתחיל
75
21
נק' מוניטין:
280
75
21
אהלן חברים אני במאסה כבר 5 חודשים,עליתי 7 קילו ואפשר להגיד שבחודש חודש וחצי האחרונים אני די תקוע.
לא עשיתי שום דבר שונה ואני ממשיך לאכול באותו תפריט וחשוב לציין שגם משלב גיינר וקריאטין.
אומנם באימונים זה לא משפיע,אני ממשיך לעלות במשקלים אבל משקל הגוף פשוט לא עולה.
רק אל תגידו לי "תאכל יותר" כי אני אוכל המון ולא חושב שאני יכול לדחוף עוד,אולי תוספים שיעזרו לי שמלאים בקלוריות.
תודה רבה.

תאכל יותר , כמה שאתה לא אוהב לשמוע את זה כשלא עולים במשקל אז לא אוכלים מספיק.
כנראה שהמטובליזם שלך עלה בדיוק כמו שהוא יכול לרדת בחיטוב קיצוני.
לדעתי גיינר זה בזבוז כסף, אתה יכול לקנות אבקת חלבון ולעשות דייסות עם שיבולת שועל לפי הצורך.

קודם כל אם אתה עדיין עולה במשקלי עבודה מאימון לאימון זה טוב מאוד.
בקשר למשקל, תחפש דברים עתירי קלוריות... חמאת בוטנים, טחינה גולמית, דברים כאלה... בנוסף, תתחיל לקצץ בפעילויות אירוביות אם אתה עושה...

זה שאתה לא עולה במשקל גוף,לא אומר שאתה לא מתקדם... חבל להשמין סתם.וחודש זה כלום זמן כפונקציה לשיפור.

תאכל יותר, אם אתה לא יכול תוסיף לגיינר שלך שיבולת שועל או אגוזים מרוסקים ושטויות כאלה זה עוד אקסרה של 300-400 קלוריות

• פותח/ת השרשור
קודם כל אם אתה עדיין עולה במשקלי עבודה מאימון לאימון זה טוב מאוד.
בקשר למשקל, תחפש דברים עתירי קלוריות... חמאת בוטנים, טחינה גולמית, דברים כאלה... בנוסף, תתחיל לקצץ בפעילויות אירוביות אם אתה עושה...

כן דברים כאלה אני מתכוון,השאלה איך לשלב אותם בתפריט.
אמרו לי למשל להוסיף דבש,אבל שהסתכלתי ברכיבים ראיתי שהוא מלא בסוכרים,והמטרה היא לא לעלות במשקל בכל מחיר.
מה אני יכול להוסיף לגיינר שלא יהרוס את הטעם לדעתכם?חמאת בוטנים הולך?עמית נראה לי הדברים שרשמת לי להוסיף לגיינר יגרמו לי להקיא את כל מה שאכלתי חח.
תודה על התשובות חבר'ה.

כן דברים כאלה אני מתכוון,השאלה איך לשלב אותם בתפריט.
אמרו לי למשל להוסיף דבש,אבל שהסתכלתי ברכיבים ראיתי שהוא מלא בסוכרים,והמטרה היא לא לעלות במשקל בכל מחיר.
מה אני יכול להוסיף לגיינר שלא יהרוס את הטעם לדעתכם?חמאת בוטנים הולך?עמית נראה לי הדברים שרשמת לי להוסיף לגיינר יגרמו לי להקיא את כל מה שאכלתי חח.
תודה על התשובות חבר'ה.
אם המטרה שלך היא לעלות משקל, תאכל סוכרים, אין שום בעיה עם זה. ברגע שהמטרה שלך תהיה לחטב, נמליץ לך להפחית בסוכרים.

במקום לאכול 4 ארוחות של 750 קלוריות כל אחת (לדוגמא),אתה יכול לאכול 5 ארוחות של 650 קלוריות כל אחת (תוספת של 250 קלוריות ביום בלי שום מאמץ),ככה גם כל ארוחה פחות ''כבדה'' לקיבה אז אתה לא תרגיש כל כך מלא לפני הארוחה הבאה וגם תוכל אפילו לאכול יותר בין ארוחות.אל אתה לא מתכוון להישאר עוד הרבה זמן בתקופת מסה או שאתה לא מתקשה בחיטוב אתה יכול להוסיף יותר cheat meals

זה שאתה לא עולה במשקל גוף,לא אומר שאתה לא מתקדם... חבל להשמין סתם.וחודש זה כלום זמן כפונקציה לשיפור.

אם הוא לא עולה במשקל גוף מה זה אומר על המסה שלו? צדקת היא גם לא עולה.
ואללה, דבש מלא בסוכרים? מי היה מאמין.

כל כך מוניטין חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית