הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי ממתיקים מלאכותיים בתוספי תזונה

Liad Tsukrel

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
האם קיימת סכנה לכבד כתוצאה מצריכה יומיומית של אבקות חלבון שיש בהם ממתיקים מלאכותיים?

האם קיימת סכנה לכבד כתוצאה מצריכה יומיומית של אבקות חלבון שיש בהם ממתיקים מלאכותיים?
הממתיקים המלאכותיים ככל הנראה אינם צריכים להדאיג אותך, אבל כדאי שתקנה את האבקות מחברות בעלות שם שכן במוצרים מסויימים התגלו מתכות כבדות (קדמיום, עופרת, ארסן ובטח עוד כמה) בכמות שכדאי להמנע ממנה אם אפשר.

ממתיקים מלאכותיים זוכים להרבה עיתונות גרועה בעיקר בגלל מחקרים עתיקים שהתגלו כלא תקפים או לפחות לוקים בחסר, מימי הסאכארין העליזים (אם אני לא טועה פיטמו עכברושים בכמות סאכארין שאקויולנטית למשהו כמו קילו ביום אצל בני אדם, והתפלאו נורא לראות שהם לא משגשגים). על אילו חומרים ממתיקים מדובר באותן אבקות שמעניינות אותך?

• פותח/ת השרשור
הייתה תקופה שלקחתי superpump לפני אימון, אבקת חלבון של אקסטרים נוטריון וקזאין של דיימטיז.
אני זוכר שאחד מהממתיקים היה סוכרלוז

הייתה תקופה שלקחתי superpump לפני אימון, אבקת חלבון של אקסטרים נוטריון וקזאין של דיימטיז.
אני זוכר שאחד מהממתיקים היה סוכרלוז

חברות מוכרות, אין לך מה לדאוג.

אחד מהממתיקים היה סוכרלוז
סוכרלוז הוא ממתיק מצויין. יש אמנם, כרגיל, כל מיני מתנגדים שטוענים משהו על כלור שנוסף בזמן היצור אבל המחקרים מצאו אותו בטוח לחלוטין.

Back
למעלה תחתית