הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כושר ביחידות המיוחדות...

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
שמתי לב למשהו מעניין, ביחידות המובחרות (ספצנאז,נייבי סילס ואני משאר שגם בארץ זה ככה) אתה מתאמן כל היום ובעצם נותן מאה אחוז מעצמך כל הזמן ואחרי זה יש רמת כושר מדהימה.
אתם אומרים לנסות להתאמן כשישה ימים בשבוע ופשוט כל אימון להפציץ במלא מתח,שכיבות שמיכה ומקבילים? (אני ירוץ רק שלוש פעמיים בשבוע כי אני מפחד משברי מאמץ)
בינואר יש לי בר-אור ובטח יעשו לי את הבר אור החדש ככה שאני חייב לעשות מעל 20 מתח ומקבילים.
אני יתאמן ככה:
אין לי זמן לחדר כושר כי אני בפנימייה צבאית.. אולי בינואר יהיה לי קצת זמן.
יום א': רק שכיבות+כפיפות
יום ב': מדס פלוגתי
יום ג': מנוחה
יום ד': רק שכיבות +כפיפות
יום ה': מדס פלוגתי
יום ו': מתח, מקבילים ,כפיפות ושכיבות שמיכה
יום ש': מדס עם ילדים מהפלוגה שבו אני ירוץ ויעשה מתח.

אני דיי בטוח שהספצנאז והסילז לא מתאמנים ככה,
אולי תותחנים ופלחץ

• פותח/ת השרשור
te="avivchoen, post: 563827, member: 1728"]אני דיי בטוח שהספצנאז והסילז לא מתאמנים ככה,
אולי תותחנים ופלחץ[/quote]
ברור שלא ככה,אבל אני הבאתי דוגמה לתכנית שבה אתה מעמיס ואין הרבה זמן לנוח.
ובהכשרכ אתה כל הזמן בעומס פיזי.

עזוב אותך שטויות הכל בראש, תבוא עם כושר בסיסי וזהו. אף אחד לא מחפש כושר בגיבוש.. ובמסלול בונים לך את הכושר

מה הקשר?

גם ביחידה לא מובחרת במסלול עושים כל יום שכיבות שמיכה, כל הזמן בטן, מד"סי ריצה חופפים בימים (קורה לפעמים אך לא אידאלי) אבל מי אמר שזה הכי טוב? מי אמר שככה מגיעים לתוצאות הכי מהר?
תבנה תוכנית מסודרת עם ימי מנוחה שתביא אותך לתוצאות הכי מהר ובבטחה! כי אתה לא רוצה להפצע בתהליך כמו עשרות לוחמים שהכרתי אישית.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
[qu.e="Rami R, post: 563864, member: 7592"]גם ביחידה לא מובחרת במסלול עושים כל יום שכיבות שמיכה, כל הזמן בטן, מד"סי ריצה חופפים בימים (קורה לפעמים אך לא אידאלי) אבל מי אמר שזה הכי טוב? מי אמר שככה מגיעים לתוצאות הכי מהר?
תבנה תוכנית מסודרת עם ימי מנוחה שתביא אותך לתוצאות הכי מהר ובבטחה! כי אתה לא רוצה להפצע בתהליך כמו עשרות לוחמים שהכרתי אישית.
בהצלחה[/quote]

אז לא מומלץ לעשות מה שכתבתי?

[qu.e="Rami R, post: 563864, member: 7592"]גם ביחידה לא מובחרת במסלול עושים כל יום שכיבות שמיכה, כל הזמן בטן, מד"סי ריצה חופפים בימים (קורה לפעמים אך לא אידאלי) אבל מי אמר שזה הכי טוב? מי אמר שככה מגיעים לתוצאות הכי מהר?
בהצלחה

אז לא מומלץ לעשות מה שכתבתי?[/quote]

מומלץ כי אין לך ריצות יום אחרי יום ובגדול התכנית היא לא כזאת מאומצת,
אל תגזים, אל תפצע תבוא חזק בראש ותגיע לאן שאתה רוצה.

אז לא מומלץ לעשות מה שכתבתי?

אם זה התרגילים היחידים שאתה יכול לעשות בזמן הנוכחי תשתדל כמה שיותר לגוון.
הגיוון יכול להיות בכמה דרכים: רוחב אחיזה, תרגילים שונים, כמות חזרות שונה, תוספת משקל.
רק אל תיתן לגוף להיתרגל...

• פותח/ת השרשור
אם זה התרגילים היחידים שאתה יכול לעשות בזמן הנוכחי תשתדל כמה שיותר לגוון.
הגיוון יכול להיות בכמה דרכים: רוחב אחיזה, תרגילים שונים, כמות חזרות שונה, תוספת משקל.
רק אל תיתן לגוף להיתרגל...
אני יעלה חזרות מן הסתם

גם רוני קולמן מתאמן כל יום, אולי אני אתאמן כמוהו כדי להיות ס1ס?

• פותח/ת השרשור
[qu"Bariah, post: 564008, member: 1188"]גם רוני קולמן מתאמן כל יום, אולי אני אתאמן כמוהו כדי להיות ס1ס?[/quote]
רק שהוא לוקח קצת ממתקים

האנשים שגדולים בצורה חריגה ביחידות מיוחדות (לא קיים כל כך בארץ חוץ מימ"מ), גם כן לא גדלו ככה מהשניצלים של החדר אוכל...

• פותח/ת השרשור
נכתב ע"י Baripost: 564041:
האנשים שגדולים בצורה חריגה ביחידות מיוחדות (לא קיים כל כך בארץ חוץ מימ"מ), גם כן לא גדלו ככה מהשניצלים של החדר אוכל...
אני מדבר על כטשר ולא על גודל.
בחיים לא היה חשוב לי היקף היד או החזה

יש אין סוף שיטות להתאמן ואין אף שיטה שהיא הכי טובה בשביל כולם.
תבחר תוכנית שמתאימה לרמה שלך ולמגבלות שלך (ציוד, זמן, התאוששות) תרוץ איתה כמה חודשים ותראה שיפור
אין תחליף לעקביות

Back
למעלה תחתית