הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטוני טכניקה - תרגילי בסיס

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך

zorner

משתמש פעיל
841
255
נק' מוניטין:
870
841
255
ספייס הרצליה
אני כרגע בss. הסרטונים הם של משקלים פחות מקסימליים כי אני כרגע בריסט. סרטונים במשקלים יותר גבוהים אני מעלה כשאני אצלם אבל אני אשמח אם תוכלו לתת לי תגובות על הסרטונים האלה. תודה מראש

סקוואט - לא רע אבל נראה שאתה עובד הרבה עם הגב, בעיקר בסטים הראשונים. אתה מוריד קודם את החזה, במקום את התחת.

פרס - אתה צריך לראות כמה סרטונים ביוטיוב ולהשוות. אתה עושה תנועה לא נכונה של רכינה אחורה בתחילת התרגיל ומקבל עזרה מהרגליים גם. אתה צריך להזיז *רק* את הראש אחורה, כשהמוט מגיע לכיוון הסנטר, לא לרכון עם כל הגוף אחורה.

דד-ליפט - טכניקה גרועה, אתה יוצא עם הראש והכתפיים הרבה מעבר למוט וגם האגן שלך לא מסובב אחורה מספיק.

• פותח/ת השרשור
סקוואט סבבה
פרס אני עושה לפי הטכניקה בספר השלישי של ss שאמורים להשען אחורה
דדליפט אני חושב שאני אוריד משקל ויעבוד טכניקה

סקוואט סבבה
פרס אני עושה לפי הטכניקה בספר השלישי של ss שאמורים להשען אחורה
דדליפט אני חושב שאני אוריד משקל ויעבוד טכניקה

יש הבדל גדול בין לקחת את הגוף טיפה אחורה, אחרי שאתה כבר שעון אחורה טיפה, כמו שריפטו מראה פה:

לבין מה שאתה עושה - קיפול הגב אחורה, מתחילת התנועה (במקום תזוזה עדינה אחורה כאשר המוט מגיע כמעט לגובה סנטר)

טוב, לוקח את דבריי בחזרה 😃
פעם ראשונה שאני רואה את ריפטו עושה את זה, וחייב לציין שזה נראה לי גרוע.
כשיש משקל (נניח 40-50-60 ק"ג, לאו דווקא משקל גבוה) אני לא רואה סיבה להתכופף איתו אחורה (זה מה שקורה כשמביאים את האגן קדימה) במהירות בשביל לדחוק את המוט למעלה.

תעלה משקל בדדליפט ותמשוך הרבה יותר מהר. המוט לא מקיף את הברכיים, הן צריכות להיות ישרות כשהוא עובר אותן. מה הגובה?

• פותח/ת השרשור
תעלה משקל בדדליפט ותמשוך הרבה יותר מהר. המוט לא מקיף את הברכיים, הן צריכות להיות ישרות כשהוא עובר אותן. מה הגובה?
1.83 אולי זה אפילו יותר כבר סקוואט 65 סט שלישי

דדליפט 45 עבודה על טכניקה

אני שואל בעיקר על הדדליפט אם הוא השתפר

הדדליפט לא השתפר. תחליף נעליים, הנעליים הללו רעות מאוד לדדליפט, שים משקל שכבד לך לעבוד איתו, ותמשוך הכי מהר שאתה יכול. ברגע שתצטרך להתאמץ הגוף ייעל את עצמו לתנועה הנכונה (בהנחה שהסט אפ נכון) זה אחד העקרונות החשובים באימוני משקולות.

• פותח/ת השרשור
הדדליפט לא השתפר. תחליף נעליים, הנעליים הללו רעות מאוד לדדליפט, שים משקל שכבד לך לעבוד איתו, ותמשוך הכי מהר שאתה יכול. ברגע שתצטרך להתאמץ הגוף ייעל את עצמו לתנועה הנכונה (בהנחה שהסט אפ נכון) זה אחד העקרונות החשובים באימוני משקולות.
בקשר לנעליים אני יודע יש לי נעליים שטוחות אבל הן לא אצלי כרגע, יהיה לי אותן עוד שבוע בערך.
המשקל באימון הקודם כן היה לי קצת קשה (65 לא 45) לא עדיף קודם שאני אבין איך עושים טכניקה טובה ואז אעבור למשקלים כבדים?

בקשר לנעליים אני יודע יש לי נעליים שטוחות אבל הן לא אצלי כרגע, יהיה לי אותן עוד שבוע בערך.
המשקל באימון הקודם כן היה לי קצת קשה (65 לא 45) לא עדיף קודם שאני אבין איך עושים טכניקה טובה ואז אעבור למשקלים כבדים?

ממה שאני רואה, חד משמעית לא! כשהמשקל יהיה כבד, לא תוכל לחשוב על למשוך עם הידיים. תעבוד יחף (עם גרביים) בינתיים, תעלה משקל ותרים הכי מהר שאתה יכול. אל תחשוב על הטכניקה, הגוף ייעל את עצמו, אני לא משקיע טיפת מחשבה בדדליפט שלי ואימון אחרון הוא ניראה נהדר (אתה יכול לראות בלוג).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית