הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בקשר לחזרה לאימונים אחרי פציעה

• פותח/ת השרשור trovlet
  • פורסם בתאריך

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
נפצעתי בכתף לפני כחודשיים ואני לא יכל להתאמן מאז
אז השאלה כשאני אחזור לאימונים בעתיד אני אתחיל ממשקלים נמוכים שוב פעם רוב הסיכויים אבל העלייה במשקלים תהיה כמו בפעם הראשונה במכון? או שאני אחזור לעניינים יותר מהר.. כי בכל זאת היו משקלים דיי גבוהים וזה דיי חבל לי..

עדיף אנשים שיודעים מנסיון אבל כל עזרה אני אשמח

איך נפצעת הכתף? באימון בתרגיל במסוים?

תתחיל במשקלים מאוד קלים, שהטכניקה תהיה 100% אז תתקדם ותשאיר את האגו בצד.

טוב שלקחת הפסקה...
ואם אתה שואל אותי כשתחזור לעניינים קח את הזמן הכי לאט שאפשר!
אח שלי חזר מפציעה בכתף אחרי שהוא חשב שהחלים ובאותו יום הוא החמיר את המצב שלו פי מאה...
קח את הזמן תתחיל מאפס אין מה למהר...

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שאני אחזור לאימונים כמתחיל? או שאני אעלה משקלים יותר במהירות
לא האגו לא קשור פשוט חבל להתחיל עוד פעם הכל מ 0
ואם נגיד אני מתחיל מבנץ פרס מאפס איך לעלות משקלים אם זה קליל?

נערך לאחרונה:
הכוונה היא שאני אחזור לאימונים כמתחיל? או שאני אעלה משקלים יותר במהירות
לא האגו לא קשור פשוט חבל להתחיל עוד פעם הכל מ 0
ואם נגיד אני מתחיל מבנץ פרס מאפס איך לעלות משקלים אם זה קליל?
איזו פציעה? מה קרה לך בכתף?
אם לא כואב לך והבעיה עברה, אתה יכול לעלות משקלים מהר יותר ממה שעשית בהתחלה (לחזור למשקלי עבודה שלך מהר אין סיבה להשאר מאחור), אבל עוד פעם, חשוב לשים לב שלא כואב ושהטכניקה טובה.

• פותח/ת השרשור
אם לא כואב לך והבעיה עברה, אתה יכול לעלות משקלים מהר יותר ממה שעשית בהתחלה (לחזור למשקלי עבודה שלך מהר אין סיבה להשאר מאחור), אבל עוד פעם, חשוב לשים לב שלא כואב ושהטכניקה טובה.
הייתי אצל פיסיוטרפיסט והוא אמר בגלל שהכ תפיים שלי היו חלשות והיה יותר מדי משקל על החזה או משהו כזה לא ממש הבנתי
אני עושה רק חיזוקים כמה פעמים ביום אני מרגיש דיי שיפור אבל עדיין יש בעיה לפעמים
אני היום הייתי במכון והצלחתי לעבוד עם משקלים נמוכים בלי כאב אבל אני לא יודע אם זה יהיה ככה כשאני אתחיל לעלות משקלים

הייתי אצל פיסיוטרפיסט והוא אמר בגלל שהכ תפיים שלי היו חלשות והיה יותר מדי משקל על החזה או משהו כזה לא ממש הבנתי
אני עושה רק חיזוקים כמה פעמים ביום אני מרגיש דיי שיפור אבל עדיין יש בעיה לפעמים
אני היום הייתי במכון והצלחתי לעבוד עם משקלים נמוכים בלי כאב אבל אני לא יודע אם זה יהיה ככה כשאני אתחיל לעלות משקלים
כל עוד לא כואב אתה יכול לעלות משקל, אל תהיה פרנואיד. וזה שהפיסיוטרפיסט אמר לך מה שהוא אמר זה לא בהכרח נכון (אולי כן), אם היית אומר לו שאחת מהמטרות שלך זה להגיע לסקוואט פי 2 משקל גוף (סתם לדוגמא) הוא היה מרצה לך כמה שזה לא בריא, וזה מסביר הכל לגבי רוב הפיסיוטרפיסטים.

• פותח/ת השרשור
כל עוד לא כואב אתה יכול לעלות משקל, אל תהיה פרנואיד. וזה שהפיסיוטרפיסט אמר לך מה שהוא אמר זה לא בהכרח נכון (אולי כן), אם היית אומר לו שאחת מהמטרות שלך זה להגיע לסקוואט פי 2 משקל גוף (סתם לדוגמא) הוא היה מרצה לך כמה שזה לא בריא, וזה מסביר הכל לגבי רוב הפיסיוטרפיסטים.
זה פיסיוטארפיסט של ווינגיט זה לא איזשהו ליצן שמתחמה בהכל..
אנשים באים אליו עם בעיות כלו כל יום אז אני מאמין שהוא צודק...
בכ"מ אני אתחיל לחזור לאט לאט לאט לחדר כושר

זה פיסיוטארפיסט של ווינגיט זה לא איזשהו ליצן שמתחמה בהכל..
אנשים באים אליו עם בעיות כלו כל יום אז אני מאמין שהוא צודק...
בכ"מ אני אתחיל לחזור לאט לאט לאט לחדר כושר
זה שהוא פיזיוטרפיסט של וינגייט זה לא מוסיף לו הרבה

• פותח/ת השרשור
זה שהוא פיזיוטרפיסט של וינגייט זה לא מוסיף לו הרבה
יכל להיות אבל הקטע שכל יום באים אליו מכל ענפים שזה ג'ודו היאבקות כדורסל וכל אלה שעושים SQUAT שהמאמנים נתנו להם..

עוד משהו לפעמים שאני עושה מתחיות כזה ידיים ישרות לאחור אני מרגיש דקירות בכתף.. לא יודע מזה אומר אבל זה רק אצלי?

יכל להיות אבל הקטע שכל יום באים אליו מכל ענפים שזה ג'ודו היאבקות כדורסל וכל אלה שעושים SQUAT שהמאמנים נתנו להם..

עוד משהו לפעמים שאני עושה מתחיות כזה ידיים ישרות לאחור אני מרגיש דקירות בכתף.. לא יודע מזה אומר אבל זה רק אצלי?
ראיתי את הנבחרת ג'ודו עושים סקוואט... אפילו רבע סקוואט הם לא עושים... אין פלא שהם נפצעים

לא הייתי ממליץ לחזור למשקלי עבודה מהר מאוד.
נצל את הזמן הזה ללמוד טכניקה כמו שצריך ולהתחיל מההתחלה.

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הנבחרת ג'ודו עושים סקוואט... אפילו רבע סקוואט הם לא עושים... אין פלא שהם נפצעים
כנראה ראית את הילדים הקטנים שלא עשו עדיין בר מצווה
אם תראה את הנוער + אתה תרגיש מזה להיות קטן. לא בקטע של להעליב כמובן

וכן אני אחזור לאימונים רק -
"
עוד משהו לפעמים שאני עושה מתחיות כזה ידיים ישרות לאחור אני מרגיש דקירות בכתף.. לא יודע מזה אומר אבל זה רק אצלי?"

לפעמים שאני עושה מתחיות כזה ידיים ישרות לאחור אני מרגיש דקירות בכתף.. לא יודע מזה אומר אבל זה רק אצלי?
לא, זה לא רק אצלך. צביטות בכתף הן תופעה די נפוצה, יש להן אפילו מונח רפואי: תסמונת צביטה (ובאנגלית: Impingement Syndrome).

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית