שרירים תפוסים הרבה זמן+ קושי בסקוואט

• פותח/ת השרשור Or_chen
  • פורסם בתאריך

Or_chen

משתמש פעיל
379
78
נק' מוניטין:
305
379
78
Private gym
טוב בעיקרון יש לי שתי בעיות . אני לא יודע עם המקרה מוזר, אבל הרגליים שלי כל הזמן תפוסות.
מתאמן בעיקרון בSS, אבל אני מתחיל את התוכנית מחדש, היה לי אימוני קראטה והשילוב של שניהם לא הולך לי אז אני מבטל את הקראטה ויתחיל מחדש בתקווה שאני לא יתקע מהר. אין לי מושג למה זה קורה, ואני לא חושב זה אמור להמשך כל כך הרבה זמן רק בגלל דדליפט וסקוואט... יש לי איזשהם אפשרויות לנסות כדי שאני לא ירגיש תפוס?

בקשר לסקוואט, בחימום קשה לי מאוד לשבור מקביל אני מרגיש מתיחה בהאמסטרינג וארבע ראשי ויורד בסבל שזה בכלל בלי משקל/רק מוט.. רק בעבודה/ ממש קרוב למשקלי עבודה(מבחינת חימום) זה כבר יותר קל . אני לא יודע אם זה חוסר גמישות(אם כן איך לעבוד על זה) או משהו אחר..

אשמח לעזרה תודה.

מתיחות בסוף אימון ובימי מנוחה ולאכול הרבה בננות

כמה זמן השרירים תפוסים? אתה בתחילת התוכנית אימונים?

• פותח/ת השרשור
מתיחות בסוף אימון ובימי מנוחה ולאכול הרבה בננות
אני יתחיל לעשות מתיחות, ולא ממש הבנתי את הקטע של הבננות(רציני). אם יש לך איזה סרטון/מתיחות שכדאי לשלב לשלב(גם לפלג גוף עליון בעיקר כתפיים שאני יאכל לעשות LB)..
כמה זמן השרירים תפוסים? אתה בתחילת התוכנית אימונים?
אני מתאמן חודשיים, שבוע הבא אני מתחיל מחדש בגלל שביטלתי את האימונים השבוע ויש גם יום כיפור אז אני לא רוצה להתחיל השבוע ואז כמה ימים לא להתאמן.. לפחות בחודש האחרון השרירים תפוסים בצורה הזאת אפילו יותר ...

תעשה חימום אירובי טוב לפזר את החומצת חלב לפני הסטים
ואם השרירים כואבים לפני האימון אל תכניס לעצמך לראש שהאימון לא יהיה טוב
תגיע ותתן הכל עם הזמן הגוף ייתרגל וזה יפחת

• פותח/ת השרשור
אתה ישן מספיק?
7-8 שעות לרוב .
תעשה חימום אירובי טוב לפזר את החומצת חלב לפני הסטים
ואם השרירים כואבים לפני האימון אל תכניס לעצמך לראש שהאימון לא יהיה טוב
תגיע ותתן הכל עם הזמן הגוף ייתרגל וזה יפחת
מה אתה מציע לעשות מבחינת חימום כאירובי?

מכשיר שאתה אוהב וסבבה לך איתו, כל דבר הולך חוץ מהריבוע הרוטט בחדרי כושר

Back