הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב עליון תפוס מה עושים

NoseBleed

משתמש פעיל
386
98
נק' מוניטין:
177
386
98
הלטימוס הימני שלי נתפס אין לי מושג איך כניראה ישבתי לא טוב או משהו אבל זה מונע ממני לעשות סקוואט דדליפט פרס ובצם כול תרגיל שהוא לא בישיבה
מישהו עבר כזה דבר בעבר ויכול להמליץ לי על משהו שיעזור

לא מבין איך זה מפריע לך לעשות כל תרגיל שלא בישיבה, הלטיסימוס שריר ענק, איפה בדיוק אתה מרגיש תפוס? והשאלה אם אתה מרגיש תפוס ברמה של DOMS או משהו נקודתי?

• פותח/ת השרשור
לא מבין איך זה מפריע לך לעשות כל תרגיל שלא בישיבה, הלטיסימוס שריר ענק, איפה בדיוק אתה מרגיש תפוס? והשאלה אם אתה מרגיש תפוס ברמה של DOMS או משהו נקודתי?
משהו נקודתי צד ימין של הגב בחלק עליון ממש כואב שהגב לא ישר

משהו נקודתי צד ימין של הגב בחלק עליון ממש כואב שהגב לא ישר

קרה לי לפחות 6 פעמים אי אפשר לעשות סקוואט דדליפט וגם כואב לקום מהמיטה וכאילו לעשות פעילויות שמצריכות ת-LATS נכון ? תן לגב לנוח ולפני סקוואט \ דדליפט תעשה חימום טוב ואז תתחיל

אם זה לא עובר תוך יומיים שלושה, יכול להיות שמתחת שריר. ומתיחות בגב זה דבר טורדני שלא נפתרים ממנו.

הלטימוס הימני שלי נתפס אין לי מושג איך כניראה ישבתי לא טוב או משהו אבל זה מונע ממני לעשות סקוואט דדליפט פרס ובצם כול תרגיל שהוא לא בישיבה
מישהו עבר כזה דבר בעבר ויכול להמליץ לי על משהו שיעזור
כירופרקט יכול לעשות נסים, מכשיר טנס, מכשיר לייזר רך בי קיור,
תוסף מזון MSM 4 5 פעמיים ביום . אם כל הנ"ל לא עוזר. אנטי דלקתי ומנוחה שבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית