עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא רוצה לצוום בעליל.
היום אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה לצום,רק המבט שהיא הסתכלה עלי.. כנראה שאני צם חח
למבינים בינינו,מה מומלץ לאכול לפני צום?
אני לא רוצה לצוום בעליל.
היום אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה לצום,רק המבט שהיא הסתכלה עלי.. כנראה שאני צם חח
אני צם ,
פשוט תדאג להתעסקות עד מאוחר ואז לישון כל היום למחרת.
ואז החלק הכיפי של להשלים את הערכים .
למה אמא שלך מכריחה אותך? קשה להאמין שאנשים עוד מאמינים כל כך בדברים האלו.אני לא רוצה לצוום בעליל.
תחביא שייק בטלית 😃ני עומד לאכול כרגיל , ברגע שאני אשמע "עוד שעה מתחיל הצום" אני ידאג להיות בסביבת מקרר ולסיים את מה שלא סיימתי . בסוף הצום אני ישתדל(אני מאמין שאני יתנפל על האוכל באותו הרגע שאני ישמע את השופר) להכניס ארוחה קטנה ואחרי שעה שעתיים את ה
למה אמא שלך מכריחה אותך? קשה להאמין שאנשים עוד מאמינים כל כך בדברים האלו.
בכל מקרה, לדעתי יום שלם של העמסת פחמימות טובה בשביל למלאות מאגרי גליקוגן לקראת היום הבא.
כמובן חשוב גם חלבון ושומן, אבל יותר דגש על הפחמימות.
אין שום סיבה לנהוג בכבוד לדת שמעודדת סקילת הומואים ומחללי שבת, שנאת נשים ומעודדת התנהגות אליהן כאילו הן חפץ שלהם.אני לא מבין את כל התגובות הציניות האלו לגביי הדת, בן אדם רוצה לצום חשוב לו לשמור מסורת או חשוב לו לכבד את המשפחה שלו כל הבדיחות הקטנות האלו על חשבון הדת לא מוסיפות לכבוד של אף אחד וזה גם לא מצחיק שזה בא בגישה כזאת מתנשאת. ד"א אני אוכל חזיר , פירות ים וגם צם בכיפור
בכל מקרה יש לך כמה שעות טובות עד הצום תנסה לאכול כמה שצריך עד אז ואל תצא מגדרך כדי לצום אם התחלת ושברת בסופו של דבר , לא נורא לפחות ניסית...
אני לא מבין את כל התגובות הציניות האלו לגביי הדת, בן אדם רוצה לצום חשוב לו לשמור מסורת או חשוב לו לכבד את המשפחה שלו כל הבדיחות הקטנות האלו על חשבון הדת לא מוסיפות לכבוד של אף אחד וזה גם לא מצחיק שזה בא בגישה כזאת מתנשאת. ד"א אני אוכל חזיר , פירות ים וגם צם בכיפור
בכל מקרה יש לך כמה שעות טובות עד הצום תנסה לאכול כמה שצריך עד אז ואל תצא מגדרך כדי לצום אם התחלת ושברת בסופו של דבר , לא נורא לפחות ניסית...
אין שום סיבה לנהוג בכבוד לדת שמעודדת סקילת הומואים ומחללי שבת, שנאת נשים ומעודדת התנהגות אליהן כאילו הן חפץ שלהם.