הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 5S ו 5C

אייפון זה חרטה אחת גדולה,את האמת שההורים שלי טסים לארה"ב וחשבתי שאני יבקש מהם לקנות לי אותו.
אבל הוא חרא ביחס ל-galaxy4.

האייפון כבר ממזמן לא מחדש כלום והאמת לא ציפיתי שגם הפעם הם יחדשו משהו, לפחות רואים התקדמות בעניין המחיר, רואים שהשוק הקוריאני שבר אותם.

ה 3gs שלי מת לי לפני שבוע אז נאלצתי לקנות אייפון 5 ( למרות שרציתי להחזיק מעמד עד האייפון 6)
אני חושב שבסופו של דבר עשיתי בחירה נכונה...

דוגרי, אני כבר צופה את הבעיות עם הקורא תביעות אצבע הזה- איזה כיף למעבדות ולמתקנים עוד כסף....

מעניין עד מתי אנשים ימשיכו לקנות את כל ה"חידושים" האלה שלהם .. מה שכן את ה-$$ שלהם הם כבר קיבלו..

כרגיל וכצפוי, אפל ממשיכה להשתין על מעריציה בקשת... חתיכת קשת.

איזה meh של מכשיר. אני דווקא חושב שטביעת האצבע תהיה הדבר היחיד שיתפוס ממנו, אין ממש סכנה של תיקונים, זה בסה"כ מצלם את האצבע ומעבד את הצילום, לא מדובר בפיאסקו של מוטורולה או של מחשבי הלנובו הישנים (לפחות לפי הביקורות הרבות שמסתובבות באתרים נורמליים ברשת).

בעיקרון חשבתי שאולי אחכה לאייפון 6, אבל שאני חושב על IOS אני פשוט נגעל- אני כל כך נהנה מהאנדרוייד שלי (הייתי עם אייפון איזה 4 שנים ועברתי לנקסוס) ואני בכלל לא מפתח או משהו אני משתמש בג'אליבין הרגיל שהפלאפון מעדכן בעצמו (4.3) פשוט נוח וקל. לא יודע למה הIOS הלך ונהיה משעמם\מסובך (אם זה הולך יחד איכשהו)

בעיקרון חשבתי שאולי אחכה לאייפון 6, אבל שאני חושב על IOS אני פשוט נגעל- אני כל כך נהנה מהאנדרוייד שלי (הייתי עם אייפון איזה 4 שנים ועברתי לנקסוס) ואני בכלל לא מפתח או משהו אני משתמש בג'אליבין הרגיל שהפלאפון מעדכן בעצמו (4.3) פשוט נוח וקל. לא יודע למה הIOS הלך ונהיה משעמם\מסובך (אם זה הולך יחד איכשהו)

לא מבין איך אנשים עוזבים את האייפון, גם אייפון 2 יותר טוב מכל מכשיר אחר היום בשוק מבחינת נוחות.

כולם בסוף עוברים לאנדרואיד! יחי אנדרואיד! ווהו 😛

מעניין איפה אותם ערסים שהיו כותבים בטוקבקים "רק אייפון".
אם הם נעלמו כנראה שבאמת תם עידן אפל.

אין להיגעל, בתור אחד שעובר בין אייפון 5 לנקסוס 4 על בסיס קבוע לשתי המערכות יתרונות וחסרונות, כרגע פשוט היתרונות של אנדרויד עולים על היתרונות של ה-iOS. אני חושב שזה יתאזן קצת עם ios 7 ושאנשים יתחילו לשים לב שהאנדרויד היא בתכלס מערכת עקומה מהיסוד. אבל אולי עד אז אפל תפשוט את הרגל, או שגוגל תשקיע בייצוב העסק.

דרך אגב IOS 7 מדהימה, אני עם הבטא קצת יותר מחודש וחוץ מהקריסות (שיתקנו) המערכת מושלמת בעייני

כן אני חושב שהיא תבטל לרוב האנשים את הצורך לפרוץ, היא מכילה את כל הדברים שהיו חסרים במערכת (חוץ ממשחקים פרוצים או הורדת שירים מתוכנות מהסידיה).

ורק לי יש חיישן טביעות אצבע כבר שנתיים. חידוש עלאק

אני חושב שios מערכת נחמדה סך הכול, אבל אני מעדיף את אנדרואיד. למכשיר מדיה( כמו האייפד שלי) אני מעדיף פשטות - אני לא צריך יותר ממשחקים וסרטים. אבל עם הפלאפון אני מתעסק כל הזמן וצריך שזה יהיה מותאם אליי. אז אמנם זה לא 100% אבל זה הרבה יותר מותאם אליי מכל מכשיר ios שהיה לי שעיצבתי עם winterboard

כן אבל הסיבה העיקרית שאתה צריך שהוא יהיה מותאם אליך (או במילים אחרות: רוט, רום מבושל, קרנל, רדיו, כמה טוויקים, שינוי זמן טעינה, מולטי-טסקינג נורמלי, Halo) היא בגלל שהמערכת עצמה פשוט לא מספיק טובה כ-stand-alone, בנוסף לכל החרא שהיצרניות מלבישות עליה. המשפט "אתה פותח וזה עובד" אולי הפך לנדוש ודבילי בקשר לאפל, אבל זה לא משהו שאפשר לומר ב-100% על אנדרויד (שם זה יהיה משהו בסגנון: אתה פותח וזה עובד meh).
וזה גם בא לביטוי באפליקציות עצמן (אני לא מדבר על משחקים, שגם שם יש הבדל). אני לא אומר שאין אפליקציות נהדרות לאנדרויד, אבל הן מוחבאות מתחת להררי זבל מטורף שברוב הפעמים אתה מתייאש ומסתפק בתוצאה הראשונה או השנייה שהגוגל פליי מוציא. בקרת האיכות של אפל בכלל לא קיימת בגוגל פליי, הם התחילו לנקות את כל החרא רק לאחרונה (והורידו מיד את האפליקציות שחוסמות פרסומות).

בקרת האיכות של אפל בכלל לא קיימת בגוגל פליי,

זה כי האפליקציות באפל מועלות לAPPSTORE רק אחרי שאפל נותנת להן אישור,והאפליקציות בגוגל פליי מועלות ורק אחרי זה גוגל יכולה להוריד אותן.
קצת כמו הFDA ומשרד הבריאות

בין היתר מפתחים נדרשים לשלם 100$ וצריכים מאק בשביל לפתח.
לעומת אנדרואיד שאפשר לפתח ולהעלות בחינם, לעשות את זה דרך כל מחשב ולעקוף בקרה בחלק מהפעמים.

• פותח/ת השרשור
בין היתר מפתחים נדרשים לשלם 100$ וצריכים מאק בשביל לפתח.
לעומת אנדרואיד שאפשר לפתח ולהעלות בחינם, לעשות את זה דרך כל מחשב ולעקוף בקרה בחלק מהפעמים.
אם יש לך מעבד של אינטל אתה יכול לפתח גם בוינדוס עם OSX על VM כולשהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית