עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לכללל החיים? כאילו לא עובר?אם לא עובדים נכון אז כן. אבל זה נכון לגבי כל תרגיל וכל פעולה שאתה עושה בחיים.
יש דברים שכן ויש דברים שלא. אם פרצת דיסק או שברת חוליה אז כן, זה לכל החיים. אפשר בעזרת עבודה נכונה וחיזוק נכון של השרירים להקל על כאבים וכו'.. יש דברים שאי אפשר לנתח... וגם אם אפשר, הסיכון הוא עצום, וזה גם לא אומר שהמצב חוזר לקדמותו...לכללל החיים? כאילו לא עובר?
רגע וזה קורה רק במשקלים גבוהים או זה רק הטכניקה?יש דברים שכן ויש דברים שלא. אם פרצת דיסק או שברת חוליה אז כן, זה לכל החיים. אפשר בעזרת עבודה נכונה וחיזוק נכון של השרירים להקל על כאבים וכו'.. יש דברים שאי אפשר לנתח... וגם אם אפשר, הסיכון הוא עצום, וזה גם לא אומר שהמצב חוזר לקדמותו...
אבל אם מתחת שריר או רצועה אז אפשר לטפל בזה... סתם לדוגמה...
זה קורה לאנשים גם מהחלקה ברחוב או התכופפות בלי שום פעולה מאומצת. אבל כמובן שהסיכון עולה ככל שהטכניקה לא טובה והמשקלים לא מתאימים ליכולת.רגע וזה קורה רק במשקלים גבוהים או זה רק הטכניקה?
משקל גבוה זה עניין יחסי.... כל עוד הטכניקה נכונה אין שום בעיה.. להיפךרגע וזה קורה רק במשקלים גבוהים או זה רק הטכניקה?
אבל עד כמה צריך שהטכניקה לא תיהיה נכונה כדי להיפצע?משקל גבוה זה עניין יחסי.... כל עוד הטכניקה נכונה אין שום בעיה.. להיפך
הכל יכול להיות, אבל אתה מתעסק בשטויות, וזה סתם נשמע כאילו אני מנסה להפחיד אותך. אין שום סיבה שתעבוד בטכניקה לא נכונהאבל עד כמה צריך שהטכניקה לא תיהיה נכונה כדי להיפצע?
נגיד אני עושה טכניקה לא נכונה במשך שבוע? או מספיק פעם אחת עם משקל גבוה?
אבל עד כמה צריך שהטכניקה לא תיהיה נכונה כדי להיפצע?
נגיד אני עושה טכניקה לא נכונה במשך שבוע? או מספיק פעם אחת עם משקל גבוה?