הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבולבל :S

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
קודם כול,תודה רבה למי שיענה ומצטער על החפירה

מאז שהתחלתי להתאמן אני מתעסק בשטויות,ויטמינים,כול שבועיים מחליף תוכנית אימונים,מחליף תוכניות תזונה על ימין ועל שמאל,בלי לדעת את הדרך הנכונה לגדילה שאני רוצה קראתי הרבה מאמרים ולמדתי המון בנושא תזונה,אבל אני לא יודע איך לעשות את זה.

המטרה שלי היא נטו גוף,מאז ומתמיד הייתי על גבול השרוך ברוך,ומאז שנרשמתי לחד"כ ניסיתי לשנות את זה ובשבועיים הראשונים קיבלתי תוצאות שמאוד אהבתי,אבל זה לא המשיך בגלל כול השטויות שאני חושב עליהם מבחינת התוכניות אימונים+תזונה.
בקיצור אני שחיף עם שומן בבטן,מתאמן 4חודשים(אם אפשר לקרוא לזה להתאמן) אני יעשה הכול בשביל לקבל את מה שאני רוצה,אבל אני לא יודע איך לעשות את זה.

בקיצור ישר ולעניין,אני כרגע עושה anabolic diet+תוכנית אימונים ab(עשיתי ליפני ss אבל זה לא בשבילי העליה בשומן הזאת-גנטיקה).
אני רוצה לדעת איזה תזונה+תוכנית אימונים מומלץ לאיש כמוני,חסר שריר עם שומן שרוצה לעלות בשריר ולאבד את השומן!
אין לי בעיה לעשות חיטוב ואז מסה,אבל האם זו הדרך הנכונה?

בהתחלה הייתה לי מוטיבציה עצומה,אבל כבר איבדתי אותה מכול השינויים האלה.

• פותח/ת השרשור
מסה+SS.
אין משהו אחר,תעלה קצת בשומן תעשה שוב חיטוב

אבל זה לא מתאים לי,אני גם ככה עם שומן עכשיו וב-ss צריך לטחון כמו אדיוט כול היום.
אני רוצה להיות חטוב כול העונה,ולא לעשות מסה כול הזמן ואז חטוב לחודש.
מה אתה אומר?

אני מרגיש אדיוט עם הפוסט הזה,אבל איבדתי כבר מוטיבציה ואני מקווה שמישהו יעזור לי פה במקום לרשות משפט מסכן.

זה לא משנה,אתה לא חייב לאכול כמו חזיר בSS,והעליה שלך בשומן\שריר תהיה תלויה בעצימות האימונים שלך ובכמות הקלוריות של מעבר לנייטרלי,זה לא משנה אם אתה תעשה SS או AB או כל פיצול אחר.
להיות חטוב כל העונה תהיה אחרי שתגיע למטרה שלך,אחרת זה ייקח לך המון המון זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית