הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבולבל בעיקר

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום לכולם
מטר 74 שוקל 65.5
קצת מבולבל כרגע האם להמשיך את החיטוב או לעשות מסה נקייה. פתחתי פה כמה נושאים אך הפעם אעלה תמונות כדי באמת לקבל חוות דעת ממכם מה מצבי.
אני התאמנתי בבית תקופה ובמשך חודשיים האחרונים התתאמנתי במכון במתכונת של 4 פעמים בשבוע בממוצע.
הייתי במסה באימונים בבית(אין גירוי מקסימלי לפי מה שהבנתי) אך כן ראיתי שינוי. כ 3-4 חודשים של מסה
אני בחיטוב כבר חודש וחצי בערך ירדתי 3 קילו. לפי המשקל שיש לי בבית(לא אומר שהוא מדוייק אך לאורך זמן מראה לי שאני בין 16-16 וחצי אחוז שומן)
מצרף תמונות שלי שצולמו היום לפני אימון ללא כיווץ אף שריר ואחרי אימון עם כיווץ קל אשמח לחוות דעת מה לעשות כי מרגיש שאני דורך במקום.
יודע שיש פה פאקטור של זוויות ותאורה גם. אשמח לחוות דעת איכותית ורצינית כדי שאוכל להפיק את המקסימום מהאימונים שלי כרגע.

התמונה השלישית זו זו מהמכון
תודה מראש
מצרף שבקיץ אני לא מעוניין להיות עם כרס וזה שיקול רציני מבחינתי.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2021-06-06 at 18.15.09 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-06 at 18.15.09 (1).jpeg
    KB 69.8 · צפיות: 65
  • WhatsApp Image 2021-06-06 at 18.15.09 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-06 at 18.15.09 (3).jpeg
    KB 73.4 · צפיות: 67
  • WhatsApp Image 2021-06-06 at 18.22.38.jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-06 at 18.22.38.jpeg
    KB 87.3 · צפיות: 62
  • פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
ישאר ממני משהו עד סוף הקיץ?
שמע, בגדול אתה תהיה שלד אבל תהיה באחוז שומן נמוך ואז תתחיל פשוט מסה ארוכה וכיפית(שתקח לך שנה אולי יותר)
אני כתבתי רק לפי מה שאתה רוצה.
אני חושב גם שכדאי לעשות מסה נקייה כי אין לך מספיק מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
שמע, בגדול אתה תהיה שלד אבל תהיה באחוז שומן נמוך ואז תתחיל פשוט מסה ארוכה וכיפית(שתקח לך שנה אולי יותר)
אני כתבתי רק לפי מה שאתה רוצה.
אני חושב גם שכדאי לעשות מסה נקייה כי אין לך מספיק מסת שריר.
בוודאות מסה נקייה, אין פה שאלה.
אני חושב שאני יעלה ל 2200 קלוריות כרגע שזה חיטוב בגירעון ממש נמוך לפני החישוב שלי, אמשיך להתאמן 4-5 פעמים בשבוע בתקווה שהירידה תיהיה איכותית ובשומן נטו. תוך כמה שבועות לדעתי אתחיל את המסה הנקייה הארוכה.
תודה לכולם על התגובות, אם יש עוד תגובות לייעץ לי מה לעשות כולי עין
איך הוא מחשב את זה?

מקסימום תעבור לקראת הסוף לניטרלי
אין לי מושג האמת אני יודע שיש כמה סוגים של הסטייל הזה . אני מקבל את כל הנתונים לאפליקציה שלהם שאומרת כמה אחוז נוזלים יש לי, משקל ללא שומן, שריר, נתוני מדידת חלבונים, ומשקל ללא שומן

אין לי מושג האמת אני יודע שיש כמה סוגים של הסטייל הזה . אני מקבל את כל הנתונים לאפליקציה שלהם שאומרת כמה אחוז נוזלים יש לי, משקל ללא שומן, שריר, נתוני מדידת חלבונים, ומשקל ללא שומן
מעניין ש @Snorlax jr חושב שאתה על 16, וגם אני כשראיתי את התמונה ישר חשבתי 16, וזה גם. אולי אנחנו טועים, אולי זה פוקס. ואולי זה עובד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית