הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית גיינר כשר

AnarchyE

משתמש מתחיל
13
5
נק' מוניטין:
22
13
5
שלום,
התחלתי להתאמן לפני כשבועיים בערך ואני מחפש גיינר איכותי וכשר.
הסיבה שאני מחפש גיינר ולא חלבון,היא שאני בצבא ואין לי אפשרות לאכול הרבה פחמימות במהלך היום.
אני שוקל 64,גובה 1.75,גיל 20.
(התזונה שלי בד"כ כוללת 2 קופסאות טונה ביום,50 גרם חזה עוף עם פסטה\תפו"א בצד,100 גרם גבינה,יוגורוט ובערך 5 פרוסות לחם שחור ביום)
אני לא מצליח להעלות במשקל עם התזונה הזאת,ולכן החלטתי ללכת על גיינר.

הבנתי שאין הרבה גיינרים כשרים,ולכן ההתלבטות שלי היא בין:
- האמר גיינר:
http://www.vitaminglobal.co.il/kosh...ies-cream-55kg-powertech-p-2289-c-96_111.html

- רבולושון מאס גיינר:
http://www.vitaminglobal.co.il/kosh...8-kg-powertech-nutrition-p-2984-c-96_111.html
אגב לא הצלחתי להשיג עליו פרטים ברשת,כמה פחמימות וכמה קלוריות הוא כולל למנה? וכמה גרם כל מנה?
והאם מדובר על חלבון סויה או מי גבינה? כי ראיתי שכמה אנשים אמרו ברשת שמדובר על חלבון סויה שהוא פחות איכותי.

- אקסטרים גיינר:
http://www.vitaminglobal.co.il/extr...-6810g-extreme-nutrition-p-2850-c-96_111.html
למרות שהבנתי שהוא הכי פחות טוב בגלל שהוא מכיל הרבה מאוד סוכר.

אז על איזה גיינר אתם ממליצים?
ואיזה מהם מכיל הכי פחות סוכר?

תודה לעוזרים!
גמר חתימה טובה. מישהו?

יש "סופר אפקט"
עולה 300 שקל בערך והוא מצוין ,השבוע סיימתי את השק הרביעי או חמישי שלי ,כל שק העלה אותי באיזה 3 קג לפחות ,גדלתי ממנו יפה
כל מנה 1200 קלוריות והוא טעים אבל את האמת שהפעם בא לי לשנות אז אני מצטרף לשאלה

יש "סופר אפקט"
עולה 300 שקל בערך והוא מצוין ,השבוע סיימתי את השק הרביעי או חמישי שלי ,כל שק העלה אותי באיזה 3 קג לפחות ,גדלתי ממנו יפה
כל מנה 1200 קלוריות והוא טעים אבל את האמת שהפעם בא לי לשנות אז אני מצטרף לשאלה

בגדול גדול חלבון זה חלבון... וביותר קטן אני אישית משתמש רק בחברות עולמיות ידועות, חשוב לי מה שאני מכניס לגוף יהיה בטופ שיש...

• פותח/ת השרשור
vxr,הבנתי שהסופר אפקט מפוצץ בסוכר,בתור אחד שקנה אותו - זה נכון? (מה רשום במרכיבים?)
עוד שאלה לגביו,כמה מנות מכיל כל שק?

ו-koko19,גם בשבילי הכשרות היא ערך עליון,אין מצב שאני קונה משהו לא כושר - לא משנה כמה איכותי הוא.

אבל אם כבר מדברים על איכות ועל חברות מוכרות,האמר גיינר והרבולושן הם של חברה מוכרת וטובה לא? (פאוורטק נוטרישן)

• פותח/ת השרשור
חנן תודה,אבל אני אוותר..
לא שמעתי על החברה בשום מקום הזאת ולמען האמת? נראית די חובבנית ולא איכותית.

הסופר אפקט מצוין ,לגבי הסוכר לא שמעתי איפה שהוא על משהו חריג
בכל אופן מי שקונה גיינר עם יחס של 1 ל5 רוצה להשמין ,רוצה מסה בכל מחיר
מה שאני יודע שלא מפריע לי כרגע להשמין ,בכל אופן הוא מורכב מפחמימות פשוטות ומורכבות שזה יתרון שהוא נותן את האפקט שלו לזמן ממושך
אני עכשיו רוצה לקנות אחד אבל אני לא סגור איזה ,מישהו ניסה את המר גיינר ?או איך שלא קוראים לזה

• פותח/ת השרשור
דניאל,תודה רבה.
אז אני כרגע בהתלבטות קשה לגבי הרבולושן מאס או האמר גיינר ששניהם של אותה חברה.

מצד אחד הרבולושן מגיע באריזה גדולה יותר,אבל לא מצאתי בשום מקום נותנים לגבי הערכים התזונתיים שלו (כמה פחמימות\קלוריות\חלבון יש במנה? כמה גרם כוללת מנה?)
ובנוסף קראתי בפורום אחר שמדובר על חלבון סויה שנחשב פחות איכותי ולא מי גבינה כמו שמפורסם (מישהו שקנה אותו)..

מצד שני האמר גיינר נראה מצויין,אבל יחס 1:2.5 נראה לי לא מספיק בשבילי..

להאמר גיינר אתה יכול להוסיף פחמימה מפרי כמו בננה/תפוח/תמר/אפרסק וכד' כדי לקבל יותר פחמימה
יש לו ערכים טובים מאוד גם בלי קשר.
אין בו חלבון סויה

• פותח/ת השרשור
אוקי,אני כנראה אלך עליו,תודה רבה.

רק רציתי לשאול שאלה אחרונה,
אם אני צריך להוסיף עוד פחמימה לגיינר,למה לא לקנות כבר את הרבולושן שמגיע ביחס של 1:5?
ראיתי הרבה אנשים שממליצים עליו,
הבעיה שלא רשום בשום מקום כמה פחמימות/קלוריות יש במנה,והאם מדובר בחלבון מי גבינה או סויה..

למרות שהבנתי שהוא הכי פחות טוב בגלל שהוא מכיל הרבה מאוד סוכר.
כל גיינר מכיל סוכר, זה כל הקטע בגיינר. תראה לי גיינר שלא מכיל "הרבה" סוכר?
לגיינר אקסטרים יש יחס של 1:5 לטובת הפחמימה, ככה שאם אתה צריך פחמימה בתפריט, אז תרכוש גיינר עם יחס חלבון/פחמימה גבוה לטובת הפחמימה.
בהאמר גיינר יש יחס של 1:2.5, משמע הוא יותר אבקת חלבון מגיינר והיחס הזה יחסית נמוך ולא יספק לך "מספיק" קלוריות במנה.

הכל תלוי בתפריט שלך. אם אתה צריך יותר חלבון בתפריט, לך על גיינר עם יחס פחמימה:חלבון נמוך. אם אתה צריך יותר פחמימה או קלוריות בתפריט, לך על גיינר עם יחס חלבון:פחמימה גבוה.

לדעתי ולא רק , חבל על הכסף שאתם זורקים על גיינרים , תעשו לבד גיינר בבית , הרבה יותר משתלם.

כן בטח נראה לך שיש למישהו זמן לעשות קניות כל שבוע, לשטוף את הבלנדר כל יום ,לאנשים בקושי יש זמן לצאת פעם אחת לקנות גיינר , וסבלנות מספיקה בדיוק בשביל לנער את השייקר מקסימום

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות,
אני כנראה אלך על הרבולושן מאס גיינר.
חברה מוכרת וטובה + חוות דעת טובות מאוד שקראתי על הגיינר ברשת הביאו אותי להחלטה.
אומנם המחיר קצת יקר,אבל איכות משלמים..

אולי לעשות את הכל בבית זה באמת הרבה זמן, אבל אפשר לקנות גיינר רגיל ולהוסיף את ה"כשר" בבית לפני שמכניסים לשייקר. יוצא טעים וזול.

אם הייתה לו אפשרות להשתמש בגיינר רגיל הוא לא היה צריך את ה-כשר.. ;)..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית